• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden gideceğim galiba

Sana kimse karisamaz sen boyleysen madem git Yani yasa ananen annene nefes alsınlar. Ayyyy evlerden ırak bi evlatsin

'bir sebepten ananemle birlikte yaşıyoruz, ama o kadar huysuz ki dayanamıyorum. Ben 25 yaşındayım ve inanın ki bu güne gelmemde bir katkısı olmamıştır, kendi başımın çaresine baktım hep . Ama özellikle son zamanlarda öyle tavırları var ki...
Bugün anneme hediye almak istedim, güzel bir elbise seçtim . Hediye verilir,sarilinir falan ya, klasik. Ben boyle anlarin hayalini kurarken Ananem bağırmaya başladı 'yoktan yere para harcıyorsunuz,benim maaşımi alıp çul çaput my aliyorsunuz' falan, bir dolu çirkin şey söyledi.
Bu arada ben bipolar hastasıyım ve psikolojik tedavi oluyorum. O nedenle böyle zamanlarda kendimi frenleyemiyorum. O hakaretlerin dozunu arttirinca ben de ona kötü sözler söyledim ve o sinirle cebimdeki tüm parayı ona fırlatıp odama gittim.
Şu an evde gerginlik hakim... Maalesef çoğu zamanımız böyle geçiyor. Bu böyle devam etmez, her gün hirgur içinde yaşamak istemiyorum. Kendi evime mi çıksam KK kadınları? Ne önerirsiniz?'

Konunuzu bu şekilde yazsanız inanın bir sürü destekleyici ve yol gosterici yorum alırdiniz. Belki normal hayatta da hep kendinizi düzgün ifade edememekten ve ofkenizden kaybediyorsunuzdur

Vallahi konuya bakis acisi degisir insanin ne guzel yazmissiniz :KK9::KK9:

baska kimse çok da umurumda değil çünkü kimsenin beni sevdiğini hissetmiyorum

Siz kimi seviyorsunuz peki? Bence biraz kafa dinlemeye ihtiyaciniz var, madem kendi paranizi kazaniyorsunuz bi tatile gidin 10 gun kimseyi de arayip sormayin, sonucta anne baba kardes sevgili..illaki sizi seven birileri vardir, iliskilerinizi dediginiz problemlemler yuzunden yipratmis olabilirsiniz..

yaşlı insanları biraz idare etmek gerekebilir bazı zamanlar... saygıyı yitirmemekte her zaman gerekli olandır. kaç yaşındasın bilmiyorum bana kimse karışamaz gibi bir mantığı güdüyorsan başın sıkıştığında da kendi başına halletmelisin o zaman. anne baba diye naralar atamazsın... çok beğendiğim felsefi bir söz var ''Gençler yaşlıların aptal olduğunu düşünür.yaşlılar ise gençlerin aptal olduğunu bilir'' George Chapman... (Bu bir hakaret değildir lütfen yanlış anlaşılmasın)

Ben izmir de yaşıyorum ve 1000 lira kira ödemem bile elektrik şu vs çok büyük sıkıntıya düşerim ayrıca evin kuralları benim kendi paramı anneannem sorarak yaşamam mi

Evin kuralı amuda kalkarak yemek yemek bile olabilir, ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin diye boşuna dememişler.

Çok şımarıksınız öyle böyle değil. 28 yaşındayım yetişkin kızım olsa eve erkek arkadaşımı getiricem dese bende istemem ki o kadın 70 yaşında. Gidin bakalım sevgilinizde kalın iliklerinize kadar kullanılınca anlarsınız anyayı Konya’yı.
Biz 1 ay sonra nisan yapacağız ikincisi erkek arkadaşım hem benim hastaligimi çekti sabir gösterdi hem de bana saygısızlık yapmadı o beni kullanmaz kac kere ona gittim kalmaya bana elini bile sürmedi ne kadar peşin yargilisiniz bütün erkekler kullanacak kiz aramiyorlar

Evin kuralı amuda kalkarak yemek yemek bile olabilir, ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin diye boşuna dememişler.
Bizim evin kurallarını annem koyar o yüzden anneannemin sözü geçmez kurallar ona kalmaz yani burası annemin evi annem bana izin verdiği surece kimseyi takmam umarım siz hiç babasız kalmazsiniz neden bu kadar isyan ettiğimi anlamazsiniz

Evin kural koyucusu kim bir evde gereken tek kural saygıdır ben de saçma sebeplerden na karisilmamasini istiyorum o zaman bir zahmet kimse para harcamasina karışan insanlardan bahsetmesin

Bizim evin kurallarını annem koyar o yüzden anneannemin sözü geçmez kurallar ona kalmaz yani burası annemin evi annem bana izin verdiği surece kimseyi takmam umarım siz hiç babasız kalmazsiniz neden bu kadar isyan ettiğimi anlamazsiniz

Merak etme benim başıma böyle şeyler gelmez, zira 36 yaşındayım ve 18 yaşımdan beri ailemden ayrı başımın çaresine bakarak yaşıyorum, ayrıca bu yaşımda hala aileme gittiğimde evde herkese saygı duymayı biliyorum. Mesela ananem evde sigara içirmiyor diye her sigaramda terasa çıkıyorum vs vs. Sen istiyorsun ki hem karnım doysun hem pastam dursun ama maalesef yok öyle bir dünya...

Son söz olarak yazıyorum benim teshis edilmiş bipolar bozuklugum var ve 8 ay önce ameliyat olduğum için ilaclarimi kullanamıyoruz ben bu kadar zor zamanlar geçirirken okumada yorum yapmak çok mantıklıgerçekten ikincisi annemin herkesi bu kadar uyarması ragmen hala bana 30 liralık bir elbise için bir milyon laf sayarken hasta olmuyor annem onu sürekli uyarınca bir şey olmuyor siz bana beddua ediyorsunuz ya inşallah bana beddua eden herkesin benim hastaligima sahip birer çocuğu olur diyeceğim baska bir şey yok ha bi de allah aşkına okuyun ya :) Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatir misin

Merak etme benim başıma böyle şeyler gelmez, zira 36 yaşındayım ve 18 yaşımdan beri ailemden ayrı başımın çaresine bakarak yaşıyorum, ayrıca bu yaşımda hala aileme gittiğimde evde herkese saygı duymayı biliyorum. Mesela ananem evde sigara içirmiyor diye her sigaramda terasa çıkıyorum vs vs. Sen istiyorsun ki hem karnım doysun hem pastam dursun ama maalesef yok öyle bir dünya...
sen kavganın nedenini anladın mi bu sigara içmek gibi bir şey değil mesela kardeşim ameliyat oldugundan beri evde sigara icmek yasak ve ben de balkonda ictim bırak kadar konu alınan bir elbiseye bu kadar laf söylenmesi diyar meselesi değil bu

Bıpolar hastalıgınız yüzünden sanırım şu an duygusal olarak gerilim yaşıyorsunuz. Sonra üzüleceğiniz sözler davranışlar yapmamak için bence bi dışarı çıkın yürüyüş yapın kendinize telkinlerde bulunun sakin olmak için. Kolay değil hastalık onların da yapısı bu demek ki. Benim annem de laf eder hep ona o kadar para verilir mi vs diye. Herşeye de karışır napacaksın huyları bu büyüklerin. Çok takmıyorum sorun etmiyorum. Benim de kalıcı bir nörolojik hastalığım var stres vs hiç gelemiyorum. Annemi uyarıyorum öyle bişey yaptıgında uzaklaşıyorum hemen.

Bıpolar hastalıgınız yüzünden sanırım şu an duygusal olarak gerilim yaşıyorsunuz. Sonra üzüleceğiniz sözler davranışlar yapmamak için bence bi dışarı çıkın yürüyüş yapın kendinize telkinlerde bulunun sakin olmak için. Kolay değil hastalık onların da yapısı bu demek ki. Benim annem de laf eder hep ona o kadar para verilir mi vs diye. Herşeye de karışır napacaksın huyları bu büyüklerin. Çok takmıyorum sorun etmiyorum. Benim de kalıcı bir nörolojik hastalığım var stres vs hiç gelemiyorum. Annemi uyarıyorum öyle bişey yaptıgında uzaklaşıyorum hemen.
Aslında konu daha da uzun da kime anlatıyorum ki :(

Aslında konu daha da uzun da kime anlatıyorum ki :KK43:
Ben evde aşırı müdahale edilmesi, huzursuz olmam, kendimi özgür hissetmemem sebebiyle değil ev değiştirmek şehir değiştirdim. Bilmediğim bir şehire tek bavulla geldim desem yeridir. Bazen kararlar almak gerekiyor. O yüzden sakince düşün şu an agresif hisler içinde yazmış olman olayı farklı yönden algılanmasına sebep oluyor. Sakin ol ve kendini korumak için kararlar al.

Ben evde aşırı müdahale edilmesi, huzursuz olmam, kendimi özgür hissetmemem sebebiyle değil ev değiştirmek şehir değiştirdim. Bilmediğim bir şehire tek bavulla geldim desem yeridir. Bazen kararlar almak gerekiyor. O yüzden sakince düşün şu an agresif hisler içinde yazmış olman olayı farklı yönden algılanmasına sebep oluyor. Sakin ol ve kendini korumak için kararlar al.
Haklısın zaten özür diledim yaptığımdan 30 kilo verdim kıyafetlerinin hiç birisi olmuyor 2 elbise var 1 kot pantolon 3 tshirt bu da 3. Ben her gün disari çıkan birisiyim her un aynısını mi giyeyim kiyafetlerimi de kestim zaten pazartesi giyecek bir şeyim yok

Haklısın zaten özür diledim yaptığımdan 30 kilo verdim kıyafetlerinin hiç birisi olmuyor 2 elbise var 1 kot pantolon 3 tshirt bu da 3. Ben her gün disari çıkan birisiyim her un aynısını mi giyeyim kiyafetlerimi de kestim zaten pazartesi giyecek bir şeyim yok
Bu ani duygusal değişimler normal ve yaptıkların. Ailenin daha hassas olması gerek. Onlarla sakince konuş hastalığından dolayı bu tür baskıların seni çok etkileyeceğini söyle. Ben de Ms im mesela annem basladı mı söylemeye anne bak etkileniyorum lütfen diyorum. Biliyor sonra aldığım kortizonları susuyor. Sen keyfine bak. İstediğin kıyafetleri al takılma onlara bence.

Bu ani duygusal değişimler normal ve yaptıkların. Ailenin daha hassas olması gerek. Onlarla sakince konuş hastalığından dolayı bu tür baskıların seni çok etkileyeceğini söyle. Ben de Ms im mesela annem basladı mı söylemeye anne bak etkileniyorum lütfen diyorum. Biliyor sonra aldığım kortizonları susuyor. Sen keyfine bak. İstediğin kıyafetleri al takılma onlara bence.
Geçmiş olsun

Back