• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden gideceğim galiba

Kimsenin bana karışmasını istemiyorum gayet açık bir cümle ben bıktım artık disari çıkmamıza karışır giyimimize karışır sevgilime karışır benim hayatıma kimse karışamaz azarlamaktan bıktım karışmaktan bikmadi
Sizinle mi yaşıyor? Baban nerede ?

Yapısı o demek ki, sizin de çok saygısız olduğunuzu düşünüyorum şu an. Kaldı ki yaşlılar bir parça huysuz olurlar her zaman

“Azarlamaktan bıktım” nedir yahu! Sanki o sizin torununuz, siz anneannesiniz

Yaşınız kaç bilmiyorum fakat asi ergenler gibi davranmaktan vazgeçmelisiniz
Sinirlerim bozuldu

Ayrıca sevgiliniz “alkol almanıza” karışınca ses etmiyorsunuz? O zaman niye “bana kimse karışamağğğzz” demiyorsunuz?
Ağzına sağlık
Yok canim sevgilinin kısıtlaması hoşuna gider o onu çok sevdiği için timam mi
Bunlar hep çocuğunun her dediğini yapan yeni nesil annelerin eseri

Kendi parami kazaniyorum zaten kaldi ki anne babamın evinde bana ondan daha çok yer var oysaki ekimde mide ameliyati olduğum için ameliyati yapan doktorun psikiyatri ile gorusup 1 sene kadar ilaclarimi biraktirmaya karar verdiler bu süre içinde ailemin yapması gereken tek şey bana karışmamak ben başka konularda sesimi cikarmiyorum kendi çalışıp kazandığım paradan ki baba parası harcasam da kimseyi ilgilendirmez kendime ayda bir kere 50 liraya bir elbise aldım diye de kimseye hesap vermeyi düşünmüyorum

Ağzına sağlık
Yok canim sevgilinin kısıtlaması hoşuna gider o onu çok sevdiği için timam mi
Bunlar hep çocuğunun her dediğini yapan yeni nesil annelerin eseri
Sevgilimin kısıtlamaları yüzündende onunla da kavga ediyorum annesinden de nefret ediyorum bize karıştığı zamanda annesinede tepki gösteriyorum benimle olmak gayet de zor bunu ben de biliyorum sırf kardeşim dedi diye tedavi oluyorum çünkü bana resti çekti ama baska kimse çok da umurumda değil çünkü kimsenin beni sevdiğini hissetmiyorum

Git git yemene içmene karışan sevgiline git.
Annen bile bıkmış senden ki git demiş.
Bakalım kaç gün tahammül edecek sevgilin sana.
At gibi giden..
O bana temelli git demedi ki bir kac gün gelme dedi ha bu arada sevgilimin yanına gideceğim bir sure

Eleştirmeye mi çıktınız kendinizi mi tatmin ediyorsunuz tek yaptığın şey eleştirmek sizin hangi dediğinizde haklısın bak diyebileyim ben sadece akıl istiyordum siz anda beddua edin

He deyip geçin bu yaştan sonra ne gerek var yaşlı kadınla tartışmaya:KK14:ayrı eve çıkarsanız size kimse karışamaz zaten.

Annemle büyük kavga ettik yine anneannem yüzünden elbise aldım anneme kızdı neymiş bu kadar elbise alınır miymiş benim paramı geri verin dedi ben de yüzüne carpitma anneannemin annem ikimizin arasında kaldı bu arada yemek yese parasını istiyorum o da anneme kızıyor ya sanki onun parasını harcıyorum evden gitsin istiyorumya ben gideceğim ya da o gidecek bana kimse ağzını açıp tek kelime edemez böyle alıştım ben degisimem
Bence sen evden git kadın da rahat etsin sende. Keşke benim anneannem yaşasaydı da her şeyime karışsaydı. Yüzüne para çarpmak falan ne kadar ayıp yaa senin yaşlılığını pek parlak göremiyorum..

O bana temelli git demedi ki bir kac gün gelme dedi ha bu arada sevgilimin yanına gideceğim bir sure
Ortalık yatışsın diye düşünmüştür belki ama akrabanız yok mu babana git mesela? Neden sevgilin? Hani sana karışılmasını istemiyorsun ya, rakı balık yapmana sevgilin karışıyordu ona niye atarlanamadın? Sanane kendi paramla aldım içtim diyemedin?

2000 aylikla nasıl ayrı eve çıkacağım burda 2+1 ler 2000 lira zaten

Ortalık yatışsın diye düşünmüştür belki ama akrabanız yok mu babana git mesela? Neden sevgilin? Hani sana karışılmasını istemiyorsun ya, rakı balık yapmana sevgilin karışıyordu ona niye atarlanamadın? Sanane kendi paramla aldım içtim diyemedin?
Akrabam yok babamla konuşmak istemiyorum zaten sevgilime atar in kralını yapıyorum o gün birsürü laf saydım zaten ondan başka gidecek yerim yok benim kimse yok annem kardeşim sevgilim o kadar

2000 aylikla nasıl ayrı eve çıkacağım burda 2+1 ler 2000 lira zaten

Nerde yaşıyorsun? istanbulda 1000-1500 tl bandında 1+1 eşyalı apartlar var.
eğer kendi evine çıkıp kendi başının çaresine bakabilecek maddi manevi yeterlilikte değilsen, yaşadığın evin kurallarına uymak ve onlara katlanmak zorundasın. ne kadar ekmek o kadar köfte.

Annemle büyük kavga ettik yine anneannem yüzünden elbise aldım anneme kızdı neymiş bu kadar elbise alınır miymiş benim paramı geri verin dedi ben de yüzüne carpitma anneannemin annem ikimizin arasında kaldı bu arada yemek yese parasını istiyorum o da anneme kızıyor ya sanki onun parasını harcıyorum evden gitsin istiyorumya ben gideceğim ya da o gidecek bana kimse ağzını açıp tek kelime edemez böyle alıştım ben degisimem
Benimde anneannemin yaşlılığından ötürü anlayışsız davranışları oluyor fakat biz hiçbir zaman saygıda kusur etmedik çünkü bizim büyüğümüz. Bizlerde o yaşlara gelicez ve o zaman şuanki gibi olmayacağız. Yaptığınız büyük saygısızlık

Ya Rabbım bosuna dua etmıyoruz benden ve benden gelen neslımden hayırlı evlatlar hayırlı nesiller var....Rabbım nereye gidiyor bu genclık...sen yardım et bize...Canım annanem herseye karısırdı ama basımın tacıydı.....ıyıkıde karısmıs....şimdi az hatalı bır hayat yasıyorum...ustelık duası hala uzerımde ..o cok uzaklarda olsada...buyugun duasınada ah ınada cok ınanırım...herkse der bazı konularda her ışin rast gidiyor....eee buyuk duası cok aldım sukurler olsun

Nerde yaşıyorsun? istanbulda 1000-1500 tl bandında 1+1 eşyalı apartlar var.
eğer kendi evine çıkıp kendi başının çaresine bakabilecek maddi manevi yeterlilikte değilsen, yaşadığın evin kurallarına uymak ve onlara katlanmak zorundasın. ne kadar ekmek o kadar köfte.
Ben izmir de yaşıyorum ve 1000 lira kira ödemem bile elektrik şu vs çok büyük sıkıntıya düşerim ayrıca evin kuralları benim kendi paramı anneannem sorarak yaşamam mi

Konu sahibi Bipolar bozukluğu olduğunu söylemiş sanırım gözden kaçırılıyor.
Çok ciddi bir hastalıktır ve konu sahibinin bu tavrı (doktor tarafından kesin bipolar bozukluk teşhisi konulduysa) tamamen hastalık kaynaklı.. Burada bunun huyu karakteri kötü, ergen diyerek beddua edip
saydırırken dediğim gibi gerçek bir bipolar ise bunları elinde olmadan yapan hasta birine söylüyorsunuz.

Konu sahibi şu an tedaviniz devam ediyor mu? Bipolar hem kişinin hem de ailesi ve çevresi için
çok zor bir hastalıktır ve ailenin de sabrı zaman zaman tükenebilir. Tedavinizi aksatmayın.

Çok şımarıksınız öyle böyle değil. 28 yaşındayım yetişkin kızım olsa eve erkek arkadaşımı getiricem dese bende istemem ki o kadın 70 yaşında. Gidin bakalım sevgilinizde kalın iliklerinize kadar kullanılınca anlarsınız anyayı Konya’yı.

Back