Hadii ya bunun baya bir uzunu mu hem dee!!İlaç zaten araştırıyorum ama bu arkadaşlar nasıl etkisiz hale karşılaşma anlarında ne yapmalıyız acaba?Bugünde yırttık yanımda arkadaşım vardı ama elbet bir gün iş başa düşecek gibime geliyorBende acmistim bu yüzden konu bnm eski evde de çıkıyordu ama orada bahceliydi ve benimki bunun baya bı uzunuydu nemden ıslak dan oluyordu ziraatciden ilaç aldık toz ismini hatırlamıyorum oylelikle çıkmamıştı banyoda kirlilerin içinden bile çıkıyordu iğrenç bir şey onları da olabildiğine kuru ortamlara aldım rahatladım görmedim daha sonra
Bence de büyütme zihninde hep öyle minnak kalsın,gerçekte hiç de öyle olmasa da:)Hamam böcekleri de ikinci korkulu rüyam onlara müdahale edemiyorum ama Allah'tan karşılaşmadım onlarla pek..Onların üreme hızı çok yüksek yalnız,küçük oldukları ürediklerini gösterir..O nedenle evde gördüğün zaman kesinlikle gitmesine izin verme bence..Müdahale edebiliyor musun peki onlara karşı yoksa benim kitlenip kalma durumu var mı:)!!Ya senin başlığı açmadan ben ellerimle gözümü kapattım aradan da kısık bi şekilde baktım yavaş yavaş indirdim aşağı uzak olunca oh dedim bişey değilmiş ama tabi fotoğrafı bile büyütmeye yemedigeçmiş olsun takılıyorum öyle zordur. Bende bu tarz yok ama sürekli mutfak dolaplarimda hamam böceğinin küçükleri var büyüğü yok Allahtan
Büyük ihtimalle,çıyan ismi ve maalesef çok soğuk bir canlı gerçekten!Banyodan gelmiştiiiiiiir
Kırkayak mı o
Çok huylandırıcı :/
Elektrik süpürgesiyle çekmeyi denediniz mi?Gerçekten o derece,ilaçlama bile etki etmiyor başka çaresi ne olabilir ki diye düşünüyorum!!Ve hayvan kesinlikle dokuz canlı ölmek bilmiyor
Arkadaşım var yanımda bir sürü vurdu ama hayvan sürekli hareket halindeydi,süpürgeye çekmedik ama normal haşerelere göre çok dayanıklı çekseydik de orada yaşamaya devam ederdi sanırım!Daha önce bu ve benzerleriyle karşılaştınız mı bilmiyorum ama çok dayanıklılarElektrik süpürgesiyle çekmeyi denediniz mi?
çekince bir süre çalıştırın.
Birde üzerine direk sprey böcek ilacı sıkmak t şe yarıyor.
Önce bi soka giriyorum elim değecek gibi olunca bi kriz geliyo sonra sen kimsin be sen kimsin deyip elime geçirdiğim biseyle vuruyorum azcık büyükse eşime aldırmıyorum pirinç tanesi kadarsa ben alıyorum. En büyüğü çekirdek tanesi kadar zatenBence de büyütme zihninde hep öyle minnak kalsın,gerçekte hiç de öyle olmasa da:)Hamam böcekleri de ikinci korkulu rüyam onlara müdahale edemiyorum ama Allah'tan karşılaşmadım onlarla pek..Onların üreme hızı çok yüksek yalnız,küçük oldukları ürediklerini gösterir..O nedenle evde gördüğün zaman kesinlikle gitmesine izin verme bence..Müdahale edebiliyor musun peki onlara karşı yoksa benim kitlenip kalma durumu var mı:)!!
Nem varmı evinizde nemli yerlerde çok ürerler kekiği sevmediklerini biliorum kekik alıp kaynatın evde gezdirin buharı bi fıs fıs gibi boş şişeye doldurun gördüğünüz yerde sıkın başka kurtuluşu varmı bilmiorumArkadaşlar bu çıyan denen illeti ikinci kez görüyorum,daha önce de sormuştum maalesef(İlaçlamanın bir etkisi yok sanırım çünkü apartman zaten ilaçlanmasına rağmen,ilk kez gördükten sonra ayrıca ben de bir şeyler denedim ama yeniden görmeme mani olmadı..Ben böyle bir haşere görmedim adeta bu hayvanın görünmez bir zırhı var kesinlikle dokuz canlı sürekli bir yerleri oynuyor ve tabii o esnada aklımı alıyor Daha önce bu ve benzerleriyle karşılaşan var mı ne yapmalıyız!!!Bu arada lütfen başlığım taşınmasın cidden çözüme bekliyorum Eki Görüntüle 2045150 Eki Görüntüle 2045150
Arım ilacı tehlikeli bi ürün evin havasına karışması bile tehlike soluycaklar aman diyim siz hamilesniz öle bişi yapmayın derim tehlikeli böcek ilacı falan olurda tarım ilacı tehlikeeczaneden tarim ilacini alin cikabilecek yerlere koselere koyun
unlu markalarin ilaclari gecirmiyor bu durumu ben eczaneye sorup almistim zarari yok demisti ben 7 sene once kullanmistim gecti gitti bizdeArım ilacı tehlikeli bi ürün evin havasına karışması bile tehlike soluycaklar aman diyim siz hamilesniz öle bişi yapmayın derim tehlikeli böcek ilacı falan olurda tarım ilacı tehlike
Anladım teşekkürrler ama adı üstünde nem böceği işte rutubette falan ürüolar bende kekikle kurtulmuştum bazen doğal şeyler yok edioda şimdi buljnduğu yere bağlıunlu markalarin ilaclari gecirmiyor bu durumu ben eczaneye sorup almistim zarari yok demisti ben 7 sene once kullanmistim gecti gitti bizde
Seninkiler çok küçükmüş zaten bunu gördükten sonra onların başımın üstünde yeri var:))Önce bi soka giriyorum elim değecek gibi olunca bi kriz geliyo sonra sen kimsin be sen kimsin deyip elime geçirdiğim biseyle vuruyorum azcık büyükse eşime aldırmıyorum pirinç tanesi kadarsa ben alıyorum. En büyüğü çekirdek tanesi kadar zatenBayadır yoklar
Hayır nem yok sürekli havanlandırırım üstelik ama bu arkadaş nereden gelmiş bilmiyorum!Nemli paspas altında üretime geçiyor.kontrol edin sürekli eviniz rutubetli mi
Evimde nem yok,sizde mi yaşadınız peki aynı sıkıntıyı?Görünce nasıl baş ediyordunuz çok dayanıklı değiller mi?!Nem varmı evinizde nemli yerlerde çok ürerler kekiği sevmediklerini biliorum kekik alıp kaynatın evde gezdirin buharı bi fıs fıs gibi boş şişeye doldurun gördüğünüz yerde sıkın başka kurtuluşu varmı bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?