Evden çıkan canavar:(( (resimli)

Hadii ya bunun baya bir uzunu mu hem dee!!İlaç zaten araştırıyorum ama bu arkadaşlar nasıl etkisiz hale karşılaşma anlarında ne yapmalıyız acaba?Bugünde yırttık yanımda arkadaşım vardı ama elbet bir gün iş başa düşecek gibime geliyor(

Bence de büyütme zihninde hep öyle minnak kalsın,gerçekte hiç de öyle olmasa da:)Hamam böcekleri de ikinci korkulu rüyam onlara müdahale edemiyorum ama Allah'tan karşılaşmadım onlarla pek..Onların üreme hızı çok yüksek yalnız,küçük oldukları ürediklerini gösterir..O nedenle evde gördüğün zaman kesinlikle gitmesine izin verme bence..Müdahale edebiliyor musun peki onlara karşı yoksa benim kitlenip kalma durumu var mı:)!!

Banyodan gelmiştiiiiiiir
Kırkayak mı o
Çok huylandırıcı :/

Gerçekten o derece,ilaçlama bile etki etmiyor başka çaresi ne olabilir ki diye düşünüyorum!!Ve hayvan kesinlikle dokuz canlı ölmek bilmiyor
Elektrik süpürgesiyle çekmeyi denediniz mi?
çekince bir süre çalıştırın.
Birde üzerine direk sprey böcek ilacı sıkmak t şe yarıyor.

Elektrik süpürgesiyle çekmeyi denediniz mi?
çekince bir süre çalıştırın.
Birde üzerine direk sprey böcek ilacı sıkmak t şe yarıyor.
Arkadaşım var yanımda bir sürü vurdu ama hayvan sürekli hareket halindeydi,süpürgeye çekmedik ama normal haşerelere göre çok dayanıklı çekseydik de orada yaşamaya devam ederdi sanırım!Daha önce bu ve benzerleriyle karşılaştınız mı bilmiyorum ama çok dayanıklılar

Kırkayağa vurup ezdiğin zaman parçası tekrar canlanıyor kendini zamanla tamamlıyor diye duymuştm.. böcek ilacı kullan .. nerden geliyor olabilir diğer komşulardada var mı sorun

Önce bi soka giriyorum elim değecek gibi olunca bi kriz geliyo sonra sen kimsin be sen kimsin deyip elime geçirdiğim biseyle vuruyorum azcık büyükse eşime aldırmıyorum pirinç tanesi kadarsa ben alıyorum. En büyüğü çekirdek tanesi kadar zaten Bayadır yoklar

Nemli paspas altında üretime geçiyor.kontrol edin sürekli eviniz rutubetli mi

Nem varmı evinizde nemli yerlerde çok ürerler kekiği sevmediklerini biliorum kekik alıp kaynatın evde gezdirin buharı bi fıs fıs gibi boş şişeye doldurun gördüğünüz yerde sıkın başka kurtuluşu varmı bilmiorum

eczaneden tarim ilacini alin cikabilecek yerlere koselere koyun

eczaneden tarim ilacini alin cikabilecek yerlere koselere koyun
Arım ilacı tehlikeli bi ürün evin havasına karışması bile tehlike soluycaklar aman diyim siz hamilesniz öle bişi yapmayın derim tehlikeli böcek ilacı falan olurda tarım ilacı tehlike

Arım ilacı tehlikeli bi ürün evin havasına karışması bile tehlike soluycaklar aman diyim siz hamilesniz öle bişi yapmayın derim tehlikeli böcek ilacı falan olurda tarım ilacı tehlike
unlu markalarin ilaclari gecirmiyor bu durumu ben eczaneye sorup almistim zarari yok demisti ben 7 sene once kullanmistim gecti gitti bizde

unlu markalarin ilaclari gecirmiyor bu durumu ben eczaneye sorup almistim zarari yok demisti ben 7 sene once kullanmistim gecti gitti bizde
Anladım teşekkürrler ama adı üstünde nem böceği işte rutubette falan ürüolar bende kekikle kurtulmuştum bazen doğal şeyler yok edioda şimdi buljnduğu yere bağlı

Canım ben kırsal yerde çok yaşadım, ben onlardan kaçardım onlar benden kaçardı, sonradan alışmıştık, kertenkele, çiyan, eşşek arısı hele ondan daha beter, ama inan kolay kolay insana zarar vermezler.
Gördükçe öldüreceksin, ya da uzaklaştıracaksın, sinyalle böcek kovar makinalar var denedin mi onları.?

Yine sizin eve kırk ayak girmiş. Bizim eve kertenkele girdi cam yada balkon kapısından girmiştir. Korkmaya gerek yok icabına bakiver

Bende Tarantula falan sandım canavar deyince . Annem Toplam bi ilaç almıştı adını bilmiyorum evin köşelerine dokmustu kalorifer böceği vardı bizim Evde de tüm binayı basmisti Bodrum'dan yayilmisti ama geçti o şekilde

Seninkiler çok küçükmüş zaten bunu gördükten sonra onların başımın üstünde yeri var:))

Evimde nem yok,sizde mi yaşadınız peki aynı sıkıntıyı?Görünce nasıl baş ediyordunuz çok dayanıklı değiller mi?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…