Evden çıkan canavar:(( (resimli)

ipekkk_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
244
79
18
34
Arkadaşlar bu çıyan denen illeti ikinci kez görüyorum,daha önce de sormuştum maalesef(İlaçlamanın bir etkisi yok sanırım çünkü apartman zaten ilaçlanmasına rağmen,ilk kez gördükten sonra ayrıca ben de bir şeyler denedim ama yeniden görmeme mani olmadı..Ben böyle bir haşere görmedim adeta bu hayvanın görünmez bir zırhı var kesinlikle dokuz canlı sürekli bir yerleri oynuyor ve tabii o esnada aklımı alıyor Daha önce bu ve benzerleriyle karşılaşan var mı ne yapmalıyız!!!Bu arada lütfen başlığım taşınmasın cidden çözüme bekliyorum

Iyyy kırkayak mı o? Cok korkunc çözüm ne bilmem ama evi terkederdim ben sanırım bitene kadar

Tarim ilaclariyla kurtuldum ben. Ilacin adini hatirlamiyorum ama ilac satan dukkanlar var onlara soyleyin direkt veriyorlar. Sizi cok iyi anliyorum 2 yil korkudan yerlere basamadim..

Vallahi evi yakmaya sebep ya tövbe est. Allah yaratmış ama sabaha kadar kaşınırım artık ben kolay gelsin canım

Ayy kırkayak bu. İnsanı ısırıyor mu bilmiyorum. Resimde bakınca bi hoş oldum. Diğer apartman sakinlerine sordunuz mu onlarda var mı ? Hani ev Bahçeli filan ise 1 2 olabilir

Bende geçen akşam salon duvarında gördüm eşim kağıt havluyla alıp poşete koyup attı ilk kez gördüm camlar hep açık dışardan gelmiştir diye düşündüm

Yaz girerken böcek olmamasına rağmen Raid böcek kapsülleri koydum her odaya
Bunlara işlemez galiba konuyu takipteyim

Kırkayak ve çiyan birbirine çok benzerler en belirgin farkı kırkayak çok yavaş hareket eder çiyan çok hızlı bekarken yazları çok köye gider gelirdik evimizde kerpiç ev zaten köy ortamı düşünün evden herşey çıkardı o yüzden çok iyi biliyorum diyebilirim geçenlerde benim evde de gördüm istanbulun gobegindeyiz deli olucaktim çiyan gördüm yaa 2 çocuk var evde Allah korusun küçükler zehirli hayvan bi isirsa bişey yapsa çocuklar derdini de anlatamaz o günden beri diken üstündeyim etkılı bi ilacı falan da bulamadim maalesef

Of bir ara bizim evimizde de vardı. Öldürünce bile her yeri ayrı tarafa hareket ediyor. Asla da tükenmiyorlar. Küçüklü büyüklü bir sürü vardı evde hatta bi sabah uyandığımda yastığımda göz göze geldim yavruydu galiba. Bi tane gördüyseniz mutlaka başkaları da vardır. Belli bir süre sonra kendiliğinden yok oldular ilaçlama falan yapmamıştık

abbow bacın tasma tak essek kadar olmus ya ınsallah bı caresı vardır
Gerçekten o derece,ilaçlama bile etki etmiyor başka çaresi ne olabilir ki diye düşünüyorum!!Ve hayvan kesinlikle dokuz canlı ölmek bilmiyor

Kirkayak.
Heryerden girebilir . Banyonun camini falan kapali tutun oralardan cok geliyolar
Büyük ihtimalle ya banyo camı ya da giderden geliyorlar siz karşılaştınız mı daha önce bu gibi bir şeyle?

Tarim ilaclariyla kurtuldum ben. Ilacin adini hatirlamiyorum ama ilac satan dukkanlar var onlara soyleyin direkt veriyorlar. Sizi cok iyi anliyorum 2 yil korkudan yerlere basamadim..
Aynısı mıydı peki sizdeki ?güya ilaçlama yapılıyor bir de apartmana

Bizde evde iki kez akrep gördük bahçeli yerse yapacak birşey yok malesef
Ben akrep de gördüm ama bu daha beter hem çok hızlı hem çok dayanıklı böyle büyük haşereler nası öldürülür onu dahi bilmiyorum çünkü sürekli bir yerleri oynuyor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…