Çıyan adı fakat ne zaman biteceği belli değil ki güya apartman da ilaçlanıyorIyyy kırkayak mı o? Cok korkunc çözüm ne bilmem ama evi terkederdim ben sanırım bitene kadar
Gerçekten o derece,ilaçlama bile etki etmiyor başka çaresi ne olabilir ki diye düşünüyorum!!Ve hayvan kesinlikle dokuz canlı ölmek bilmiyorabbow bacın tasma tak essek kadar olmus ya ınsallah bı caresı vardır
Büyük ihtimalle ya banyo camı ya da giderden geliyorlar siz karşılaştınız mı daha önce bu gibi bir şeyle?Kirkayak.
Heryerden girebilir . Banyonun camini falan kapali tutun oralardan cok geliyolar
Aynısı mıydı peki sizdeki ?güya ilaçlama yapılıyor bir de apartmanaTarim ilaclariyla kurtuldum ben. Ilacin adini hatirlamiyorum ama ilac satan dukkanlar var onlara soyleyin direkt veriyorlar. Sizi cok iyi anliyorum 2 yil korkudan yerlere basamadim..
Ben akrep de gördüm ama bu daha beter hem çok hızlı hem çok dayanıklı böyle büyük haşereler nası öldürülür onu dahi bilmiyorum çünkü sürekli bir yerleri oynuyor!!Bizde evde iki kez akrep gördük bahçeli yerse yapacak birşey yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?