Evden çıkan canavar:(( (resimli)

Yine sizin eve kırk ayak girmiş. Bizim eve kertenkele girdi cam yada balkon kapısından girmiştir. Korkmaya gerek yok icabına bakiver
Muhtemelen öyle oldu ama icabına bakılmıyor ki adamlar dokuz canlı resmen hiç karşılaştınız mı bu arkadaşla!?

Emin olun bu tarantuladan daha dayanıklıdır,hayvan görünmeyen bir zırhı var sanırım:)

Kirkayak degil bu ciyan bence. Kirkayak sanki daha killi tuylu gorunumde oluyo..

giderler ve duvar diplerinde çatlaklar varsa binada çıkıyor.
benim ilk oturduğum eve kertenkele girmişti iki sefer
Allah tan bekarliktan antramanliydim
bakarken yattığım odada 2 sefer akrep oldurmuslugum bir sefer kacirmisligim var.
aman Yarabbim ne cesur muşum
şimdi maruldan çıkan sumuklu böceği görünce ağlıyorum çığlık çığlığa.

Muhtemelen öyle oldu ama icabına bakılmıyor ki adamlar dokuz canlı resmen hiç karşılaştınız mı bu arkadaşla!?
Evet kertenkele, çekirge, akrep, kırk ayak bütün haşere ile karşı karşıya geldim. Küçük bir böceğin neyinden korkalim ki. Eski evde fare yakalamisligim var

Evimde nem yok,sizde mi yaşadınız peki aynı sıkıntıyı?Görünce nasıl baş ediyordunuz çok dayanıklı değiller mi?!
Genelde nem olan yerlerde oluolar ürüolar sadece sizde olması önemli deil apartman içinde başka bi dairede falanda olsa ürer bunlar aslında herkesin önlem alması lazm ben müstakil yerde yaşıyorum bizde daha çok oluo bahçe olduğundan dolayı genelde kekik çayı yapıp buharını gezdiriyorum yada o nu bi şişe doldurup gördüğüm yerde sıkıyorum

Nemli yerlerde yasar oralari seveerler evi ilaclayib 20gun sonra tekrar ilaclayinki yavrulari varsa onlarda ölsüm bu böcegın ismi (çiyan)

Allahin yarattigi bocük iste canavar ne ya

zararsız bir hayvan bezin üstüne alıp at, asla ısırmaz zarar vermez bunlar, bizim köyde çok olurdu ordan biliyorum

her yerim kaşınmaya başladı. iyi ki fark etmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…