Sinekliklere çok dikkat edin topraktan gelir yani tek çözümü dikkat ve sineklik açmamakBen akrep de gördüm ama bu daha beter hem çok hızlı hem çok dayanıklı böyle büyük haşereler nası öldürülür onu dahi bilmiyorum çünkü sürekli bir yerleri oynuyor!!
Çıyan adı zehirli bile olabiliyormuşAyy kırkayak bu. İnsanı ısırıyor mu bilmiyorum. Resimde bakınca bi hoş oldum. Diğer apartman sakinlerine sordunuz mu onlarda var mı ? Hani ev Bahçeli filan ise 1 2 olabilir
Allah korusun ya minikleriKırkayak ve çiyan birbirine çok benzerler en belirgin farkı kırkayak çok yavaş hareket eder çiyan çok hızlı bekarken yazları çok köye gider gelirdik evimizde kerpiç ev zaten köy ortamı düşünün evden herşey çıkardı o yüzden çok iyi biliyorum diyebilirim geçenlerde benim evde de gördüm istanbulun gobegindeyiz deli olucaktim çiyan gördüm yaa 2 çocuk var evde Allah korusun küçükler zehirli hayvan bi isirsa bişey yapsa çocuklar derdini de anlatamaz o günden beri diken üstündeyim etkılı bi ilacı falan da bulamadim maalesef
Kapsül fayda etmiyor bunlara ki zaten ilaçlama yapılıyordu,çok dayanıklı bir hayvan sürekli kıpır kıpırBende geçen akşam salon duvarında gördüm eşim kağıt havluyla alıp poşete koyup attı ilk kez gördüm camlar hep açık dışardan gelmiştir diye düşündüm
Yaz girerken böcek olmamasına rağmen Raid böcek kapsülleri koydum her odaya
Bunlara işlemez galiba konuyu takipteyim
Kapsül fayda etmiyor bunlara ki zaten ilaçlama yapılıyordu,çok dayanıklı bir hayvan sürekli kıpır kıpırBende geçen akşam salon duvarında gördüm eşim kağıt havluyla alıp poşete koyup attı ilk kez gördüm camlar hep açık dışardan gelmiştir diye düşündüm
Yaz girerken böcek olmamasına rağmen Raid böcek kapsülleri koydum her odaya
Bunlara işlemez galiba konuyu takipteyim
Aynısı mıydı peki?Evett ben de banyo camı veya giderinden şüpheleniyorum!!Her gördüğünüzü süpürgeye mi çektiniz? süpürgenin içinde yaşar ama bu hatta çoğaladabilir orada hatta daha kötüsü oradan çıkadabilir..Ayy paranoyak etti hayvan beni resmen!!Eski evimizden tasınmadan 1 hafta önce görmeye başladık bunu. Başta banyoda görmüştüm. Daha sonra tuvalette gördüm. İkisinde de yerdeydi.
En son evin kapısının üstünde gördüm o kadar hızlı hareket ediyordu ki. Süpürgeye çektim huylandım çok. Daha sonra nerden geldiğini annem bulmuş. Tuvaletin camından... tuvaletin banyonun camını kapatın. Tuvaletin içinden veya lavabo giderinden gelir mi bilemiyorum...
Hadii ya peki aynsı mıydıOf bir ara bizim evimizde de vardı. Öldürünce bile her yeri ayrı tarafa hareket ediyor. Asla da tükenmiyorlar. Küçüklü büyüklü bir sürü vardı evde hatta bi sabah uyandığımda yastığımda göz göze geldim yavruydu galiba. Bi tane gördüyseniz mutlaka başkaları da vardır. Belli bir süre sonra kendiliğinden yok oldular ilaçlama falan yapmamıştık
Evet bizdeki de böyle büyüktü. Annem terlikle vuruyor, iki parçaya ayrılıyor ve ikisi de başka yöne gidiyordu. Mutlaka ilaç araştır canım çok korkunçlarHadii ya peki aynsı mıydı(Ölmüyor ki hayvan sürekli kıpırdıyor bir tarafları böyle büyük olanlarla karşılaştınız mı hiç?
Teşekkür ederim aklımda bu araştıracağımBelediyemi yapıyor o işi tam bilmiyorum.lavaboların giderlerinin üzerine minik minik macun gibi birşey sürüyor orda kalıyor ve asla eve hiç bir haşere giremiyor girdiği anda ölüyor.Bu evimizde de her baharda gelip bir kere giderler ve odaların köşelerine ilaç sıkıyor adam böcek eve girmeden balkonda ölüyor bir araştırın derim.
Bir de onu deneyelim son çare,gerçi ilaçlama yapılıyordu ama bunlar fazla etkilenmiyor sanırım kocamanlar..Sizinkiler büyük müydü karşılaştığınız zaman nası hallediyordunuz bu hayvanın zırhı var resmen çok dayanıklı!!Benzer bir böcektende benim evde çok vardı. Bayer in K-Otrine isimli bir ilacı var. Sulandırılarak kullanılıyor. Evinizdeki tüm pencere çevrelerine, banyo-tuvalet giderlerine ve pencerelerine sıkın. Ciddi bir şekilde etki ediyor. Böcekler adeta yok oluyor ya da en fazla ölüsünü buluyorsunuz
Evet aynısı tek fark benim gördügüm biraz daha saydam renkliydi. Banyoda ve tuvalette gördüklerimi suyla halettim. Alaturka idi bizim tuvalet suyla onu yolcu ettim gitti. Banyoda gördügümü de giderden hallettim.Aynısı
Aynısı mıydı peki?Evett ben de banyo camı veya giderinden şüpheleniyorum!!Her gördüğünüzü süpürgeye mi çektiniz? süpürgenin içinde yaşar ama bu hatta çoğaladabilir orada hatta daha kötüsü oradan çıkadabilir..Ayy paranoyak etti hayvan beni resmen!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?