Evden çıkan canavar:(( (resimli)

Annem bahçeli bi evde oturuyor, çok böcek geliyordu. İlçe tarımdan zirai bir ilaç aldı, sulanırılıp sıkılıyor. İnanın 1 sene boyunca köşelerden ne böcek geldiyse orda öldü kaldı.

Çıyan adı zehirli bile olabiliyormuşApartman katı olmasına rağmen nereden geliyor anlamış değilim..Bir komşuda da benzer haşere sorunu var bundan hiç çıktı mı bilmiyorum

Ben akrep de gördüm ama bu daha beter hem çok hızlı hem çok dayanıklı böyle büyük haşereler nası öldürülür onu dahi bilmiyorum çünkü sürekli bir yerleri oynuyor!!
Sinekliklere çok dikkat edin topraktan gelir yani tek çözümü dikkat ve sineklik açmamak

Bu da bişey mi abartısız 10 cm lik girmiş bizim eve eşimi eve yılan girdi diye çağırmıştım hıyyyyy içim ürperdi, bi kerede eşimin montundan çıktı birşey hışır hışır yaptı ne diye bir baktık meğerse eşimin üstünden gelmiş ziraat mühendisi işi tarlada, iyi içindeyken anlamamış kafayı yerdi kesin

3 ay etkili ilaç var, duvarlara yere her yere sıkıyorsun. Soğukkanlı her canlıyı 3 ay boyunca öldürüyor. Bayer firmasinindi sanırım. Ben yılda bir kaç kez sıkıyorum. Evim müstakil. Evi boşaltmaya vs gerek de yok. Sık sonra geç otur.

Ayy kırkayak bu. İnsanı ısırıyor mu bilmiyorum. Resimde bakınca bi hoş oldum. Diğer apartman sakinlerine sordunuz mu onlarda var mı ? Hani ev Bahçeli filan ise 1 2 olabilir
Çıyan adı zehirli bile olabiliyormuşApartman katı olmasına rağmen nereden geliyor anlamış değilim..Bir komşuda da benzer haşere sorunu var bundan hiç çıktı mı bilmiyorum

Allah korusun ya minikleri(Aynısı mıydı peki ne yaptınız o nası hallettiniz çok soğuk bir hayvan ya ve inanılmaz dayanıklı!!

Eski evimizden tasınmadan 1 hafta önce görmeye başladık bunu. Başta banyoda görmüştüm. Daha sonra tuvalette gördüm. İkisinde de yerdeydi.
En son evin kapısının üstünde gördüm o kadar hızlı hareket ediyordu ki. Süpürgeye çektim huylandım çok. Daha sonra nerden geldiğini annem bulmuş. Tuvaletin camından... tuvaletin banyonun camını kapatın. Tuvaletin içinden veya lavabo giderinden gelir mi bilemiyorum...

Kapsül fayda etmiyor bunlara ki zaten ilaçlama yapılıyordu,çok dayanıklı bir hayvan sürekli kıpır kıpır

Kapsül fayda etmiyor bunlara ki zaten ilaçlama yapılıyordu,çok dayanıklı bir hayvan sürekli kıpır kıpır

Belediyemi yapıyor o işi tam bilmiyorum.lavaboların giderlerinin üzerine minik minik macun gibi birşey sürüyor orda kalıyor ve asla eve hiç bir haşere giremiyor girdiği anda ölüyor.Bu evimizde de her baharda gelip bir kere giderler ve odaların köşelerine ilaç sıkıyor adam böcek eve girmeden balkonda ölüyor bir araştırın derim.

Aynısı
Aynısı mıydı peki?Evett ben de banyo camı veya giderinden şüpheleniyorum!!Her gördüğünüzü süpürgeye mi çektiniz? süpürgenin içinde yaşar ama bu hatta çoğaladabilir orada hatta daha kötüsü oradan çıkadabilir..Ayy paranoyak etti hayvan beni resmen!!

Amanın bildigin dinazor bu
Tövbe Estagfurullah.
Bende korkarım böcektende canavar diyince ?

Hadii ya peki aynsı mıydı(Ölmüyor ki hayvan sürekli kıpırdıyor bir tarafları böyle büyük olanlarla karşılaştınız mı hiç?

Benzer bir böcektende benim evde çok vardı. Bayer in K-Otrine isimli bir ilacı var. Sulandırılarak kullanılıyor. Evinizdeki tüm pencere çevrelerine, banyo-tuvalet giderlerine ve pencerelerine sıkın. Ciddi bir şekilde etki ediyor. Böcekler adeta yok oluyor ya da en fazla ölüsünü buluyorsunuz

Hadii ya peki aynsı mıydı(Ölmüyor ki hayvan sürekli kıpırdıyor bir tarafları böyle büyük olanlarla karşılaştınız mı hiç?
Evet bizdeki de böyle büyüktü. Annem terlikle vuruyor, iki parçaya ayrılıyor ve ikisi de başka yöne gidiyordu. Mutlaka ilaç araştır canım çok korkunçlar

Teşekkür ederim aklımda bu araştıracağım

Bir de onu deneyelim son çare,gerçi ilaçlama yapılıyordu ama bunlar fazla etkilenmiyor sanırım kocamanlar..Sizinkiler büyük müydü karşılaştığınız zaman nası hallediyordunuz bu hayvanın zırhı var resmen çok dayanıklı!!

Evet aynısı tek fark benim gördügüm biraz daha saydam renkliydi. Banyoda ve tuvalette gördüklerimi suyla halettim. Alaturka idi bizim tuvalet suyla onu yolcu ettim gitti. Banyoda gördügümü de giderden hallettim.
Çok haklısınız ama o an çok korktum ve tiksindim yani banyoda tuvalette gördügüm şey çıkmıs banyo kapısından. Salona gitmiş, sonra evin kapısının üstünde... Hıphızlı hareket ediyordu bende elimle alamazdım süpürgeyle aldım...
İşin fenası ben 3 tane gördüm toplamda am ev ahalisi de çokça görmüş özellikle tuvalette... Neyse ki taşındık ben çok tiksinirdim bide araştırmadım ben o şeyi şimdi yorumları okuyorum zehirli deniyo iyice tiksindim.
Tuvalet banyo camları kapayın
Giderlere bilmiyorum tam o işleri ama çamaşır suyuyla yıkayın
İlaç bakın
Alakası var mıdır bilmem ama yeşillikte tarım yapan insanların meyve sebzesine de dadanıyorsa bu şey, onlar kesin bi çözüm bulmuslardır ilaçtır, zehirleyici maddelerdir... araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…