- 2 Temmuz 2013
- 3.945
- 8.412
- 358
Aaa çok geçmiş olsun..Adı çıyanmış..Ben o an bayılırdım zannederim siz soğukkanlıymışsınız tebrik ederim..Ne yaptınız peki o an sakin kalabildiniz mi,böcek kaçtı mı o karışıklıkta?
Hayvanın ölüsü olmadı ki!arkadaşım kaç aşamadan geçirdi hayvanı hala hareket ediyordu fırçayla ittirdi balkondan aşağı!!bu hayvanin olusunu al eline tarim ilaclari satan bir dukkana gitvderdini anlat.
Evet aynisiydi. Kucuk bir ilcede oturdum iki yil. Etraf tarlaydi. Eve giriyordu. Apartmani ilacladiklari ilac etkili olmuyor. Bu bocekler zor oluyor. Daha etkili ilac gerek. Dedigim tarim ilaciyla balkonu bile ilacladim anca kurtuldum. Allahtan tayinimiz ciktida kurtuldum ordan. Nemli yerleri sever bu kirkayak. Lavabodan tuvaletten gelir dikkat edin..Aynısı mıydı peki sizdeki ?güya ilaçlama yapılıyor bir de apartmana
Teşekkür ederim ilaç araştırıyorum..Yine görmekten tedirgin oluyorum ki büyük ihtimal göreceğimEvet aynisiydi. Kucuk bir ilcede oturdum iki yil. Etraf tarlaydi. Eve giriyordu. Apartmani ilacladiklari ilac etkili olmuyor. Bu bocekler zor oluyor. Daha etkili ilac gerek. Dedigim tarim ilaciyla balkonu bile ilacladim anca kurtuldum. Allahtan tayinimiz ciktida kurtuldum ordan. Nemli yerleri sever bu kirkayak. Lavabodan tuvaletten gelir dikkat edin..
Evi ilacladigim icin bu buyukler baygin oluyordu kurekle falan atiyordum disari. Ilac butun bocekleri öldürüo bunlari bayiltiyor cok gucluler. Raid bocek ilacida almistim. Bayginken sıkıp bekliyordum. Cok korkarim boceklerden artik panikle biseyler yapmaya calisiyordum. Ozellikle balkonun giderinden gelirdi. Hatirladikca urktum simdi. Ciyan degil ama bu kirkayak. Zehirli degil korkma..Teşekkür ederim ilaç araştırıyorum..Yine görmekten tedirgin oluyorum ki büyük ihtimal göreceğim(Bunun gibi büyükleri nası öldürüyordun peki canım arkadaşım onca şey yaptı bana mısın demedi yani hala hareket ediyordu!!
Evett çok dayanıklılar!Zehirli olmasa dahi soğukluğu insanı ürkütüyor çok,diğer alışık olduğumuz haşerelere hiç benzemiyor ki!Evi ilacladigim icin bu buyukler baygin oluyordu kurekle falan atiyordum disari. Ilac butun bocekleri öldürüo bunlari bayiltiyor cok gucluler. Raid bocek ilacida almistim. Bayginken sıkıp bekliyordum. Cok korkarim boceklerden artik panikle biseyler yapmaya calisiyordum. Ozellikle balkonun giderinden gelirdi. Hatirladikca urktum simdi. Ciyan degil ama bu kirkayak. Zehirli degil korkma..
Allah kolaylik versin. Aslinda onlarda bizden korkuyor da iste eve girmeseler cok iyi olacak.. bu aydan sonra kalmazlar zaten topragin altina girerler. Son gunleri sabredinEvett çok dayanıklılar!Zehirli olmasa dahi soğukluğu insanı ürkütüyor çok,diğer alışık olduğumuz haşerelere hiç benzemiyor ki!
Umarım canım,teşekkür ederim öneri ve temennilerin içinAllah kolaylik versin. Aslinda onlarda bizden korkuyor da iste eve girmeseler cok iyi olacak.. bu aydan sonra kalmazlar zaten topragin altina girerler. Son gunleri sabredin
Kesinlikle haklısın canım uzmanlar çok sık uyarıyor hatta bu konuda,televizyon programlarında..Solunum yolları için de tehlikeli sonuçta zehir soluyorsun..Bununla nası başa çıkılır çözemedim,çok dayanıklı normal haşerelere göre hayvanın sürekli bir yeri oynuyor
Bu konularda benden daha bilgilisin sanırım istersen direk sana yollayayım sen ilgilen..Önüne bi kap su ve biraz mama koy. Yarın sabah çişini yaptırmaya çıkarırsın. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Kesinlikle haklısın canım uzmanlar çok sık uyarıyor hatta bu konuda,televizyon programlarında..Solunum yolları için de tehlikeli sonuçta zehir soluyorsun..Bununla nası başa çıkılır çözemedim,çok dayanıklı normal haşerelere göre hayvanın sürekli bir yeri oynuyor
Teşekkür ederim,umarım bir daha hiçbiriyle karşılaşmayız!Allah yardimcin olsun canim benim de bocek fobim var ozellikle orumcek.
Bu kirkayaklar cok hizli yakalayabilmen de cok zor zaten
Senin bas edebilecegin birsey degil.Evi ilaclatman lazim mutlaka.
Bende acmistim bu yüzden konu bnm eski evde de çıkıyordu ama orada bahceliydi ve benimki bunun baya bı uzunuydu nemden ıslak dan oluyordu ziraatciden ilaç aldık toz ismini hatırlamıyorum oylelikle çıkmamıştı banyoda kirlilerin içinden bile çıkıyordu iğrenç bir şey onları da olabildiğine kuru ortamlara aldım rahatladım görmedim daha sonraArkadaşlar bu çıyan denen illeti ikinci kez görüyorum,daha önce de sormuştum maalesef(İlaçlamanın bir etkisi yok sanırım çünkü apartman zaten ilaçlanmasına rağmen,ilk kez gördükten sonra ayrıca ben de bir şeyler denedim ama yeniden görmeme mani olmadı..Ben böyle bir haşere görmedim adeta bu hayvanın görünmez bir zırhı var kesinlikle dokuz canlı sürekli bir yerleri oynuyor ve tabii o esnada aklımı alıyor Daha önce bu ve benzerleriyle karşılaşan var mı ne yapmalıyız!!!Bu arada lütfen başlığım taşınmasın cidden çözüme bekliyorum Eki Görüntüle 2045150 Eki Görüntüle 2045150
1 cm bile olsa ilgilenemiyorum aklım çıkıyorBu konularda benden daha bilgilisin sanırım istersen direk sana yollayayım sen ilgilen..
O zaman empati diyorum,adam hormonlu resmen benden de ilgilenmemi beklemesin kimse:))1 cm bile olsa ilgilenemiyorum aklım çıkıyor
Ya senin başlığı açmadan ben ellerimle gözümü kapattım aradan da kısık bi şekilde baktım yavaş yavaş indirdim aşağı uzak olunca oh dedim bişey değilmiş ama tabi fotoğrafı bile büyütmeye yemediO zaman empati diyorum,adam hormonlu resmen benden de ilgilenmemi beklemesin kimse:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?