Ben degil ama komsum karsilasti. Eger banyonun cami acilabiliyosa ordan sinek ilaci falan sikabilirsin belki oldurur. Giderleride mutlaka kapatin. Komsumunk8 banyonun camindan geliyodu cama ince tul takmakla cozum bulduBüyük ihtimalle ya banyo camı ya da giderden geliyorlar siz karşılaştınız mı daha önce bu gibi bir şeyle?
Öyle yapacağım zaten teşekkür ederim canımEvet bizdeki de böyle büyüktü. Annem terlikle vuruyor, iki parçaya ayrılıyor ve ikisi de başka yöne gidiyordu. Mutlaka ilaç araştır canım çok korkunçlar
Karşılaşmak sıkıntı tabi öldürünceBir de onu deneyelim son çare,gerçi ilaçlama yapılıyordu ama bunlar fazla etkilenmiyor sanırım kocamanlar..Sizinkiler büyük müydü karşılaştığınız zaman nası hallediyordunuz bu hayvanın zırhı var resmen çok dayanıklı!!
Sen defedebilmişsin canım ama onlar ölmemiştir çünkü zaten giderlerden geliyorlar sanırım..Ayy çok fenalar turbolu gibiler resmen..İlaç araştırmasına başladım bile sana da geçmiş olsun canımEvet aynısı tek fark benim gördügüm biraz daha saydam renkliydi. Banyoda ve tuvalette gördüklerimi suyla halettim. Alaturka idi bizim tuvalet suyla onu yolcu ettim gitti. Banyoda gördügümü de giderden hallettim.
Çok haklısınız ama o an çok korktum ve tiksindim yani banyoda tuvalette gördügüm şey çıkmıs banyo kapısından. Salona gitmiş, sonra evin kapısının üstünde... Hıphızlı hareket ediyordu bende elimle alamazdım süpürgeyle aldım...
İşin fenası ben 3 tane gördüm toplamda am ev ahalisi de çokça görmüş özellikle tuvalette... Neyse ki taşındık ben çok tiksinirdim bide araştırmadım ben o şeyi şimdi yorumları okuyorum zehirli deniyo iyice tiksindim.
Tuvalet banyo camları kapayın
Giderlere bilmiyorum tam o işleri ama çamaşır suyuyla yıkayın
İlaç bakın
Alakası var mıdır bilmem ama yeşillikte tarım yapan insanların meyve sebzesine de dadanıyorsa bu şey, onlar kesin bi çözüm bulmuslardır ilaçtır, zehirleyici maddelerdir... araştırmak lazım
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Ben de süpürge torbası eskisiyse attırıyım nolur nolmaz üremesin içindeSen defedebilmişsin canım ama onlar ölmemiştir çünkü zaten giderlerden geliyorlar sanırım..Ayy çok fenalar turbolu gibiler resmen..İlaç araştırmasına başladım bile sana da geçmiş olsun canım
Netten baktım iyice midem bulandı eşim pazar günü evi balkonu ilacliyacakKapsül fayda etmiyor bunlara ki zaten ilaçlama yapılıyordu,çok dayanıklı bir hayvan sürekli kıpır kıpır
İlaç aklımda canım teşekkür ederim..Erkekler zaten açısından ne olursa olsun sıkıntı olmuyor zaten onlar bir şekilde müdahale edebiliyor..Aynen dediğin gibi hayvanın sürekli bir yerleri oynuyor en çok evin nerelerinde karşılaşıyordun canım ve en önemlisi nası öldürüyordun,hayvan resmen dokuz canlı seninkiler kolay ölüyor muydu!?Karşılaşmak sıkıntı tabi öldürüncebacakları ayrı yere saçılıyodu ve koptuğu halde oynamaya devam ediyordu çıldırıyodum o yüzden genelde eşime öldürtüyodum
Ama bu ilaçtan sıkınca kurtuldum onlardan en fazla ölülerini bulmaya başladım
Aaa çok geçmiş olsun..Adı çıyanmış..Ben o an bayılırdım zannederim siz soğukkanlıymışsınız tebrik ederim..Ne yaptınız peki o an sakin kalabildiniz mi,böcek kaçtı mı o karışıklıkta?Bence kırkayak o .bizim banyoda da var .geçende biri ayak bileğime çıkmış.bir şey ısırdı gibi olmuştu, dişlerimi fırçalarken bir baktım kirkayak.ayağımı salladım düşmüş .bir şey olmadi.zararsız sanırım ama ürkütücü .birkaç gün sonra da kocaman bir kırkayak gördüm ondan çok korktum.babam pencereden attı .ilki sizinki gibiydi,ikincisi çok kocamandi ama
Banyo tuvalet ve balkon ağırlıklı olarak fazlaydı ama genel olarak evin her yerinde karşılaştım. Terlikle vuruyodum off çok iğrenç bi şey ama ölmeside zor parçalanıyo kıpırdıyo falanİlaç aklımda canım teşekkür ederim..Erkekler zaten açısından ne olursa olsun sıkıntı olmuyor zaten onlar bir şekilde müdahale edebiliyor..Aynen dediğin gibi hayvanın sürekli bir yerleri oynuyor en çok evin nerelerinde karşılaşıyordun canım ve en önemlisi nası öldürüyordun,hayvan resmen dokuz canlı seninkiler kolay ölüyor muydu!?
Eğer terlikle öldüremiyosan şu raid ya da detanın spreyleri var ya evde onlardan bulundur. Görünce sık üstüne öldürmesede sersemletir o ara alırsın bi şekildeİlaç aklımda canım teşekkür ederim..Erkekler zaten açısından ne olursa olsun sıkıntı olmuyor zaten onlar bir şekilde müdahale edebiliyor..Aynen dediğin gibi hayvanın sürekli bir yerleri oynuyor en çok evin nerelerinde karşılaşıyordun canım ve en önemlisi nası öldürüyordun,hayvan resmen dokuz canlı seninkiler kolay ölüyor muydu!?
Benim arkadaşım terlikle müdahale etti ama hayvan tınmadı bile!!Canlı canlı tutmam mümkün değil bunu maalesef başka böcek olsa hadi neyse ama bu acayip bir şey!Eğer terlikle öldüremiyosan şu raid ya da detanın spreyleri var ya evde onlardan bulundur. Görünce sık üstüne öldürmesede sersemletir o ara alırsın bi şekilde
İlaç araştırmasına girdim teşekkür ederim peki böyle hormonlular da var mıydı yoksa ufak böcekler miydi annenizdekiler?Annem bahçeli bi evde oturuyor, çok böcek geliyordu. İlçe tarımdan zirai bir ilaç aldı, sulanırılıp sıkılıyor. İnanın 1 sene boyunca köşelerden ne böcek geldiyse orda öldü kaldı.
Ufakta vardı büyükte, değişik değişik kıskaçlı örümceklerİlaç araştırmasına girdim teşekkür ederim peki böyle hormonlular da var mıydı yoksa ufak böcekler miydi annenizdekiler?
Bayern'i tavsiye eden çok araştıracağım onu teşekkür ederim..Böyle büyüklere de etkili olabiliyor yani!3 ay etkili ilaç var, duvarlara yere her yere sıkıyorsun. Soğukkanlı her canlıyı 3 ay boyunca öldürüyor. Bayer firmasinindi sanırım. Ben yılda bir kaç kez sıkıyorum. Evim müstakil. Evi boşaltmaya vs gerek de yok. Sık sonra geç otur.
Sizin durumlar iyice akla zararmış,sözün bittiği yer resmen:))Bu da bişey mi abartısız 10 cm lik girmiş bizim eve eşimi eve yılan girdi diye çağırmıştımhıyyyyy içim ürperdi, bi kerede eşimin montundan çıktı birşey hışır hışır yaptı ne diye bir baktık meğerse eşimin üstünden gelmiş ziraat mühendisi işi tarlada, iyi içindeyken anlamamış kafayı yerdi kesin
Dikkate alacağım önerinizi,hepsi ayrı sıkıntı bunların!Ufakta vardı büyükte, değişik değişik kıskaçlı örümcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?