Evden çıkan canavar:(( (resimli)

Çıyan bu!!!
Bahçeliyse eviniz,pencereden giriyordur.
Dışarıdan geldiği için evi ilaçlamanın bir faydası olmuyor maalesef...
Bizim kaldığımız lojmanın da bahçesi vardı,oradan geliyordu.
Çözüm bulamadık,gördüğümüz yerde öldürüyorduk yapacak başka bir şey yok ne yazık ki.

Allah korusun ya minikleri(Aynısı mıydı peki ne yaptınız o nası hallettiniz çok soğuk bir hayvan ya ve inanılmaz dayanıklı!!

Tesekkurler Amin inşallah. ..
Aynısıydi koltuğu çektim arkasını silmek için ordan çok hızlı bi şekilde kaçmaya çalıştı ayagimda terlik vardı anne terliği bu bee heheeeyyy kacarmi
Ekstra bişey yapmadım zaten havalar soğumaya başladı yaza kadar göremeyiz benim ev bahçeli camlarda sineklik vardı ama bi tanesi yırtıldı ordan geldi sanırım

Cidden cesurmuşsunuz ya tebrikler:))Bu gibi büyük haşereler nası öldürülür peki terlikle vuruyorsun tınlamıyor,böcek ilacı sıkıyorsun gargara yapıyor ne yapacağımızı şaşırdık!!:))

Evet kertenkele, çekirge, akrep, kırk ayak bütün haşere ile karşı karşıya geldim. Küçük bir böceğin neyinden korkalim ki. Eski evde fare yakalamisligim var
Algı ve tecrübeyle alakalı sanırım:)Ama küçücük değil ki ya daha ne olsun!:))Ve abartmıyorum bu hayvan ölmek bilmiyorum!!

Bu cesarete şapka çıkarıyorum resmen:))Ama bizimki terliği hiç tınlamadı ya hemen kaçtı pıtı pıtı sizinki mi biraz vitaminsizdi yoksa anlamadım ki !! Üstüne mi bastınız yoksa o benim için çok cesur bir hamle sayılır!!

Evet çıyan maalesef(Bir iki arkadaşımız daha öldürüyorduk demiş ama nasıl?Cidden laf olsun diye değil öğrenmek için soruyorum terlikle vurunca hemen kaçıyor,ilaç sıkıyorsun gargara yapıyor daha ne yapmalıyız anlamadım ki hayvan resmen dokuz canlı siz nasıl öldürebiliyordunuz bunları,çok hızlı değiller mi?!!

Nemli yerlerde yasar oralari seveerler evi ilaclayib 20gun sonra tekrar ilaclayinki yavrulari varsa onlarda ölsüm bu böcegın ismi (çiyan)
Evet çiyanmış maalesef ama böcek ilacıyla gargara yaptı resmen,ilaçları fazla tınlamıyorlar ki!!

ben akrebi terlikle öldürmüştüm:))
bir tanesinide televizyon kumandasiyla
ilaç şirketiyle görüşün en iyisi.yada bilgi alın.onlar bilir büyük ihtimal.
size de zararı dokunmayacak önerileri vardır belki
zira benim yöntemler pek güvenilir değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…