Allah korusun ya minikleri(Aynısı mıydı peki ne yaptınız o nası hallettiniz çok soğuk bir hayvan ya ve inanılmaz dayanıklı!!
Cidden cesurmuşsunuz ya tebrikler:))Bu gibi büyük haşereler nası öldürülür peki terlikle vuruyorsun tınlamıyor,böcek ilacı sıkıyorsun gargara yapıyor ne yapacağımızı şaşırdık!!:))giderler ve duvar diplerinde çatlaklar varsa binada çıkıyor.
benim ilk oturduğum eve kertenkele girmişti iki sefer
Allah tan bekarliktan antramanliydim
bakarken yattığım odada 2 sefer akrep oldurmuslugum bir sefer kacirmisligim var.
aman Yarabbim ne cesur muşum
şimdi maruldan çıkan sumuklu böceği görünce ağlıyorum çığlık çığlığa.
Algı ve tecrübeyle alakalı sanırım:)Ama küçücük değil ki ya daha ne olsun!:))Ve abartmıyorum bu hayvan ölmek bilmiyorum!!Evet kertenkele, çekirge, akrep, kırk ayak bütün haşere ile karşı karşıya geldim. Küçük bir böceğin neyinden korkalim ki. Eski evde fare yakalamisligim var
:)Algı ve tecrübeyle alakalı sanırım:)Ama küçücük değil ki ya daha ne olsun!:))Ve abartmıyorum bu hayvan ölmek bilmiyorum!!
Bu cesarete şapka çıkarıyorum resmen:))Ama bizimki terliği hiç tınlamadı ya hemen kaçtı pıtı pıtı sizinki mi biraz vitaminsizdi yoksa anlamadım kiTesekkurler Amin inşallah. ..
Aynısıydi koltuğu çektim arkasını silmek için ordan çok hızlı bi şekilde kaçmaya çalıştı ayagimda terlik vardı anne terliği bu bee heheeeyyy kacarmi
Ekstra bişey yapmadım zaten havalar soğumaya başladı yaza kadar göremeyiz benim ev bahçeli camlarda sineklik vardı ama bi tanesi yırtıldı ordan geldi sanırım
Evet çıyan maalesefÇıyan bu!!!
Bahçeliyse eviniz,pencereden giriyordur.
Dışarıdan geldiği için evi ilaçlamanın bir faydası olmuyor maalesef...
Bizim kaldığımız lojmanın da bahçesi vardı,oradan geliyordu.
Çözüm bulamadık,gördüğümüz yerde öldürüyorduk yapacak başka bir şey yok ne yazık ki.
Evet çiyanmış maalesef ama böcek ilacıyla gargara yaptı resmen,ilaçları fazla tınlamıyorlar ki!!Nemli yerlerde yasar oralari seveerler evi ilaclayib 20gun sonra tekrar ilaclayinki yavrulari varsa onlarda ölsüm bu böcegın ismi (çiyan)
Bilmem ben ilacladim kurtuldumEvet çiyanmış maalesef ama böcek ilacıyla gargara yaptı resmen,ilaçları fazla tınlamıyorlar ki!!
ben akrebi terlikle öldürmüştüm:))Cidden cesurmuşsunuz ya tebrikler:))Bu gibi büyük haşereler nası öldürülür peki terlikle vuruyorsun tınlamıyor,böcek ilacı sıkıyorsun gargara yapıyor ne yapacağımızı şaşırdık!!:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?