- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen öyle oldu ama icabına bakılmıyor ki adamlar dokuz canlı resmen hiç karşılaştınız mı bu arkadaşla!?Yine sizin eve kırk ayak girmiş. Bizim eve kertenkele girdicam yada balkon kapısından girmiştir. Korkmaya gerek yok icabına bakiver
![]()
Emin olun bu tarantuladan daha dayanıklıdır,hayvan görünmeyen bir zırhı var sanırım:)Bende Tarantula falan sandım canavar deyince . Annem Toplam bi ilaç almıştı adını bilmiyorum evin köşelerine dokmustu kalorifer böceği vardı bizim Evde de tüm binayı basmisti Bodrum'dan yayilmisti ama geçti o şekilde
Neyse ki evde onun olamayacağını anlamanız uzun sürmemiştir:))Van golu canavari sandim konu basligini gorunce![]()
Ne diyosunuzz o kadar zararlı mı yaGörumcemi ışırmıs dis izleri vardi davul gibide sisti hastanede yattı .Dizinde ödemi kaldı ,agrısi da epey sürmüstü.
Evet kertenkele, çekirge, akrep, kırk ayak bütün haşere ile karşı karşıya geldim. Küçük bir böceğin neyinden korkalim ki. Eski evde fare yakalamisligim varMuhtemelen öyle oldu ama icabına bakılmıyor ki adamlar dokuz canlı resmen hiç karşılaştınız mı bu arkadaşla!?
Genelde nem olan yerlerde oluolar ürüolar sadece sizde olması önemli deil apartman içinde başka bi dairede falanda olsa ürer bunlar aslında herkesin önlem alması lazm ben müstakil yerde yaşıyorum bizde daha çok oluo bahçe olduğundan dolayı genelde kekik çayı yapıp buharını gezdiriyorum yada o nu bi şişe doldurup gördüğüm yerde sıkıyorumEvimde nem yok,sizde mi yaşadınız peki aynı sıkıntıyı?Görünce nasıl baş ediyordunuz çok dayanıklı değiller mi?!
Ben gormedim de aynı boyle tarif etti .Ne diyosunuzz o kadar zararlı mı ya(aynısı mıydı peki!!
Canavar deyince bi heyecanla actim ama fos cikti
Bence ilaclama sirketi ile anlasin