- 9 Mart 2011
- 11.942
- 9.486
- 448
- Konu Sahibi Temiztirnak
-
Korona gelmeden ifadesi neden için yeterli. Ayrıca ne satarak kazanıyorsunuz o da var konu sahibi bilgi bile vermemiş ne yapabilir ne yapamaz ona dair. Fazla hayal kurmaya uygun bi zamanda değiliz.Konu sahibinin motivasyonunu anında kırdınız neden kazanılmasın şu korona gelmeden evvel sadece Letgodan 10 günde 750 tl lik satış yapıyordum
Sadece islemeişleme yapıyorum. Ama dikiş de öğrenmek istiyorum❤Boleyn Kizi ürünleriniz çok güzel. Dikiş de biliyorsunuz değil mi ? Yoksa sadece işlemeleri mi yapıyorsunuz?
Şimdi baktımda sayfana bayıldım ya el becerin çok iyi keşke bizde de bu tarz beceriler olsaSadece islemeişleme yapıyorum. Ama dikiş de öğrenmek istiyorum❤
TeşekkürlerArayüzü en kolay olan btc Türk pro. Ücretsiz indirebilirsiniz. Ben 2 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
güvenmeme sebebim hiçbir resmi kurum tarafından denetlenemiyor olması ve çok manipülatif olması :) piyasalar spekülasyona, manipülasyona falan çok açık bişey zaten ama bir tweet ile böyle yükselen bir araç yine bir tweet ile çakıla da bilir. altınla, dolarla eşdeğer değil ki. onlar rezerv olarak kullanıyor. ha belki de yarın öbür gün bitcoin ülkeler tarafından resmi anlamda tanınır o zaman başka ama o zaman da şimdiki kadar kısa süre içinde yükselip vs kar ettirmez diye düşünüyorum. şu an az olduğu için değerli, popüler oluyor, daha önce konuşulmadığı kadar konuşuluyor, farkediliyor. çünkü şöyle bişey oluyor bu işlere girince mesela güzel kar yapmışsınız ama 2000 liranız varmış. ben hayatta 2000 lira buna yatırmam şu an. e 2000 ile güzel kar ediyorsanız doğal olarak ne kadar çok para koyarsanız o kadar da çok kazandırır. belki girsem kafayı takarım, bişeyler beni dürter bilmiyorum. altın falan alıyorum ama altın malum. bitcoin çok macera geliyor bana şu an :) şahsi görüşüm tabii. verdiğiniz bilgiler çok değerli, teşekkürler bu arada. öğrenmek isteyen, merak edenler için yol gösterici olacaktır.Tabi ben de öyle düşünüyorum. Ben de çok yüksek paralarla girmeye cesaret edemem borsa tabi daha risksiz büyük şirketlere yatırı yaptığınız vakit. Kripto parada bir anda batmak diye bir şey söz konusu da değil aslında stop koyabiliyorsuuz. Misal 500 liralık aldınız ve 200 lirası gitse bana koymaz dediniz. 300 liraya kadar düştü diyelim otomatik orada satis yapıyor 300un altına düşse de siz 300le çıkmış oluyorsunuz. Ben 1 ay içinde hiç ilgilenmeden 3000 lira kazandım. 2000 liram vardı nakit. Ada (cardano coin) yeni yükselen coinlerden. Ona koydum. 0.90 kurustu bir ara. (vaktiyle bitcoin 1 dolardı) baya umut vadeden bir para olduğu için alıp çok bakmadım. 2 bin 3 bin oldu yine de bozmadım. Geçen gece birden 5 tl olunca al sat yaparak karımı 3000e getirdim ki %150 kadar kar bence çok iyi. Kripto paraya güven duyma konusunda bence geç bile kaldıkben bitcoin 6000 lerdeyken araştırıyordum ama o zaman aşırı zordu. Hiçbir şey anlamamıştım. En az 600 lira yüklemeniz gerekiyordu korkmustum. Şimdi 50bin dolar oluyor.
MerhabaÇok iyi yapmışsıniz. Bir kaç gün önce cardano da çok güzel kazandırdı. Ben doge'ye yetişemedim çünkü btc Türk'de doge ve diğer küçük coinler yok. Paribu indirdim orayı kurcalıyorum biraz da. Bugün bittorent coin %199 kar getirmişti. Ama bu ufak coinler çok ani yükselip ani düsebiliyor, getirisi diğerlerinde göre çok fazla ama götürüsu de fazla olabilir aynı şekilde. Alım satım yaparken düştükçe kismi alıp, çıktıkça kismi bozdurursaniz daha iyi oluyor onu ben de yeni ogrendim
Başta benim için de öyleydi emin olun. İlk zamanlar kumar gibi geliyor insana ama gercekten öyle değil. Alacağınız paranın yıllık grafiğini İnceliyorsunuz en fazla ne kadar düşmüş. Zaten btc Türk uygulamasında öyle bir gecede batacaginiz paralar yok. Benim yine de herkese tavsiyem. 2000 lira ile olmasa bile misal şu an gidişatı çok iyi olan ve gelecek vaat eden cardano coin den 50 liralık bile alıp kenara koymak. Arsa gibi düşünüp onu orada unutmak. Vaktinde 1 bitcoin 1 dolardı oyle düşünün ve gelecekte tedavuldeki paralar yerine kripto paraya döneceğiz büyük ihtimalle. Ne olur ne olmaz deyip şu an cardano gibi gelecek vaat eden paralardan biraz alıp kenara koymakta hiçbir zarar yok. Maksimum 3 ay önce 80 kuruş olan para şu an 6 yi geçmiş durumda. Ama tabi yine de siz bilirsiniz. Sadece korkuluğu kadar bir şey olmadığını anlatmak istedim.güvenmeme sebebim hiçbir resmi kurum tarafından denetlenemiyor olması ve çok manipülatif olması :) piyasalar spekülasyona, manipülasyona falan çok açık bişey zaten ama bir tweet ile böyle yükselen bir araç yine bir tweet ile çakıla da bilir. altınla, dolarla eşdeğer değil ki. onlar rezerv olarak kullanıyor. ha belki de yarın öbür gün bitcoin ülkeler tarafından resmi anlamda tanınır o zaman başka ama o zaman da şimdiki kadar kısa süre içinde yükselip vs kar ettirmez diye düşünüyorum. şu an az olduğu için değerli, popüler oluyor, daha önce konuşulmadığı kadar konuşuluyor, farkediliyor. çünkü şöyle bişey oluyor bu işlere girince mesela güzel kar yapmışsınız ama 2000 liranız varmış. ben hayatta 2000 lira buna yatırmam şu an. e 2000 ile güzel kar ediyorsanız doğal olarak ne kadar çok para koyarsanız o kadar da çok kazandırır. belki girsem kafayı takarım, bişeyler beni dürter bilmiyorum. altın falan alıyorum ama altın malum. bitcoin çok macera geliyor bana şu an :) şahsi görüşüm tabii. verdiğiniz bilgiler çok değerli, teşekkürler bu arada. öğrenmek isteyen, merak edenler için yol gösterici olacaktır.
siz yine de yatırım tavsiyesi değildir yazsaydınız yazınıza.Başta benim için de öyleydi emin olun. İlk zamanlar kumar gibi geliyor insana ama gercekten öyle değil. Alacağınız paranın yıllık grafiğini İnceliyorsunuz en fazla ne kadar düşmüş. Zaten btc Türk uygulamasında öyle bir gecede batacaginiz paralar yok. Benim yine de herkese tavsiyem. 2000 lira ile olmasa bile misal şu an gidişatı çok iyi olan ve gelecek vaat eden cardano coin den 50 liralık bile alıp kenara koymak. Arsa gibi düşünüp onu orada unutmak. Vaktinde 1 bitcoin 1 dolardı oyle düşünün ve gelecekte tedavuldeki paralar yerine kripto paraya döneceğiz büyük ihtimalle. Ne olur ne olmaz deyip şu an cardano gibi gelecek vaat eden paralardan biraz alıp kenara koymakta hiçbir zarar yok. Maksimum 3 ay önce 80 kuruş olan para şu an 6 yi geçmiş durumda. Ama tabi yine de siz bilirsiniz. Sadece korkuluğu kadar bir şey olmadığını anlatmak istedim.
pekala, sürpriz. bugün perşemve. ben her perşembe kendim için farklı bişeyler yapmaya çalışırım. ama daha önce denemediğim bişey olacak. ya denemediğim bir yemeği denerim/yaparım, ya daha önce dinlemediğim, adını bile duymadığım kişilerin şarkılarını dinlerim yani kısacası perşembe günleri hafta sonuna yakın olması sebebiyle pandemide de sıkıldığım için ufak tefek de olsa farklı ama daha önce denemediğim şeyleri deniyorum bir süredir. bu konuşmanın üstüne ben de bakalım batar mıyız çıkar mıyız diye düşünüp 100 tl ile cardano aldım. dedim ya sokakta kaybetsem üzülmeyeceğim bir parayla girerim diye, o hesap. bakalım bu kadar konuşuluğu kadar var mıymış. hala güvenmiyorum ama az parayla girdiğim için sorun değil. bakalım ne olacak. iyi mi ettim kötü mü ettim sürpriz.Başta benim için de öyleydi emin olun. İlk zamanlar kumar gibi geliyor insana ama gercekten öyle değil. Alacağınız paranın yıllık grafiğini İnceliyorsunuz en fazla ne kadar düşmüş. Zaten btc Türk uygulamasında öyle bir gecede batacaginiz paralar yok. Benim yine de herkese tavsiyem. 2000 lira ile olmasa bile misal şu an gidişatı çok iyi olan ve gelecek vaat eden cardano coin den 50 liralık bile alıp kenara koymak. Arsa gibi düşünüp onu orada unutmak. Vaktinde 1 bitcoin 1 dolardı oyle düşünün ve gelecekte tedavuldeki paralar yerine kripto paraya döneceğiz büyük ihtimalle. Ne olur ne olmaz deyip şu an cardano gibi gelecek vaat eden paralardan biraz alıp kenara koymakta hiçbir zarar yok. Maksimum 3 ay önce 80 kuruş olan para şu an 6 yi geçmiş durumda. Ama tabi yine de siz bilirsiniz. Sadece korkuluğu kadar bir şey olmadığını anlatmak istedim.
Yükselip düşeceğini nasıl anlıyorsunuzBen evde bitcoin ile uğraşmaya başladım. Geçen hafta 2100 lira yatırdım bir haftada 2700 oldu.
Letgodan bende satış yapıyordum, siz ne satıyordunuzKonu sahibinin motivasyonunu anında kırdınız neden kazanılmasın şu korona gelmeden evvel sadece Letgodan 10 günde 750 tl lik satış yapıyordum
Fincan sehpa halı kıyafet çanta peki siz?Letgodan bende satış yapıyordum, siz ne satıyordunuz
Tablet bilgisayar kıyafet falan ama hep ikinci el. Siz demi ikinci el sattınızFincan sehpa halı kıyafet çanta peki siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?