Evden çalışarak para kazanmak

şu ara kaktüs sukulent yetiştirmek revaçta bi ballkon varsa rahatlıkla yapabilirsiniz
alıcısı da var

Konu sahibinin motivasyonunu anında kırdınız neden kazanılmasın şu korona gelmeden evvel sadece Letgodan 10 günde 750 tl lik satış yapıyordum
Korona gelmeden ifadesi neden için yeterli. Ayrıca ne satarak kazanıyorsunuz o da var konu sahibi bilgi bile vermemiş ne yapabilir ne yapamaz ona dair. Fazla hayal kurmaya uygun bi zamanda değiliz.

güvenmeme sebebim hiçbir resmi kurum tarafından denetlenemiyor olması ve çok manipülatif olması :) piyasalar spekülasyona, manipülasyona falan çok açık bişey zaten ama bir tweet ile böyle yükselen bir araç yine bir tweet ile çakıla da bilir. altınla, dolarla eşdeğer değil ki. onlar rezerv olarak kullanıyor. ha belki de yarın öbür gün bitcoin ülkeler tarafından resmi anlamda tanınır o zaman başka ama o zaman da şimdiki kadar kısa süre içinde yükselip vs kar ettirmez diye düşünüyorum. şu an az olduğu için değerli, popüler oluyor, daha önce konuşulmadığı kadar konuşuluyor, farkediliyor. çünkü şöyle bişey oluyor bu işlere girince mesela güzel kar yapmışsınız ama 2000 liranız varmış. ben hayatta 2000 lira buna yatırmam şu an. e 2000 ile güzel kar ediyorsanız doğal olarak ne kadar çok para koyarsanız o kadar da çok kazandırır. belki girsem kafayı takarım, bişeyler beni dürter bilmiyorum. altın falan alıyorum ama altın malum. bitcoin çok macera geliyor bana şu an :) şahsi görüşüm tabii. verdiğiniz bilgiler çok değerli, teşekkürler bu arada. öğrenmek isteyen, merak edenler için yol gösterici olacaktır.

dandik influencerlar reklam başına 3000-4000 istiyomuş, çeyiz,indirim,yemek hesapları revaçta indirim kovala paylaş, değişik yemek sunum yap azıcık, azıcık da hayatın mukemmelmiş gibi, şukur sebebim kocam, canım oğluşum, aşkım ailem falan tarzı boş beleş paylaşımlar yap.
takipçi satın al, para kazanırsın.
biz boşuna okuduk çunku şu ..... hayatta aylık maaşımı iki kelimeyi bir araya getiremeyenler iki reklamla kazansın diye okuduk.
şair burada kanayan yarasını kapatıyor ahaha.

şimdi sıra geldi gerçek tavsiyeme, geçen yıllarda evde nişan organizasyonları, söz organizasyonları işi çok iyiydi şimdi nasıl bilmiyorum. tag kiralıyolar, dekor yapıyolar, bir iki hediyelik, çok iyi para kazanılıyor. tavsiyeyle herkes birbirine öneriyor zaten böyle şeyleri.
bir kaç işi bedava yapsan da olur sadece duyurmak için.
onun dışında kapı susleri, bebek hediyelikleri falan yapabilirsin

Merhaba BtcTurk mobil ile ilgili kısaca bilgi verir misiniz yorumlarınızı okudum ve çok anlaşılır buldum . Sevgiler .

Başta benim için de öyleydi emin olun. İlk zamanlar kumar gibi geliyor insana ama gercekten öyle değil. Alacağınız paranın yıllık grafiğini İnceliyorsunuz en fazla ne kadar düşmüş. Zaten btc Türk uygulamasında öyle bir gecede batacaginiz paralar yok. Benim yine de herkese tavsiyem. 2000 lira ile olmasa bile misal şu an gidişatı çok iyi olan ve gelecek vaat eden cardano coin den 50 liralık bile alıp kenara koymak. Arsa gibi düşünüp onu orada unutmak. Vaktinde 1 bitcoin 1 dolardı oyle düşünün ve gelecekte tedavuldeki paralar yerine kripto paraya döneceğiz büyük ihtimalle. Ne olur ne olmaz deyip şu an cardano gibi gelecek vaat eden paralardan biraz alıp kenara koymakta hiçbir zarar yok. Maksimum 3 ay önce 80 kuruş olan para şu an 6 yi geçmiş durumda. Ama tabi yine de siz bilirsiniz. Sadece korkuluğu kadar bir şey olmadığını anlatmak istedim.

siz yine de yatırım tavsiyesi değildir yazsaydınız yazınıza.

paribu çok daha basit geliyor bana ufak miktarlarda para yatırıp bir süre izlenebilir. Arkadaşın dediği gibi cordano gerçekten çok güzel bir atak yaptı yazın hatırlıyorum. 0,0800 lerdeydi şimdi 0,6500 de getirisini tahmin edersiniz. Link, Bat bunlarda takip ettiğim coinler YTD.

Şu ana kadar hiç ilgi duymamıştım bir cesaret düşük miktarla girdim sizler alırken nelere dikkat ediyorsunuz yoksa tamamen şans eseri mi? lucy whitmore Bilgilerin için teşekkür ederim açıklayıcı olmuş ama biraz daha bilgi verir misin? Bende pandemiden sonra işsiz kalanlardanım evdiyim ama evde olmam para kazanamayacağım anlamına gelmiyormuş buradan daha iyi öğrendim öyle satış yapacak el becerim vs olmadığı için evde köreliyordum ama kaybetsem de üzülmeyeceğim parayla borsa girdim şimdi de öğrenmek amacıyla kripto paraya girdim. Bundan sonra nasılsa işsizim diyip bir köşede oturmak yok ayda 100 tl bile olsa para kazanmak için zaman harcayacağım.

pekala, sürpriz. bugün perşemve. ben her perşembe kendim için farklı bişeyler yapmaya çalışırım. ama daha önce denemediğim bişey olacak. ya denemediğim bir yemeği denerim/yaparım, ya daha önce dinlemediğim, adını bile duymadığım kişilerin şarkılarını dinlerim yani kısacası perşembe günleri hafta sonuna yakın olması sebebiyle pandemide de sıkıldığım için ufak tefek de olsa farklı ama daha önce denemediğim şeyleri deniyorum bir süredir. bu konuşmanın üstüne ben de bakalım batar mıyız çıkar mıyız diye düşünüp 100 tl ile cardano aldım. dedim ya sokakta kaybetsem üzülmeyeceğim bir parayla girerim diye, o hesap. bakalım bu kadar konuşuluğu kadar var mıymış. hala güvenmiyorum ama az parayla girdiğim için sorun değil. bakalım ne olacak. iyi mi ettim kötü mü ettim sürpriz.

Hem cocugunuz var hem de suan hamile misiniz?
Bence maddi olarak cok zorda degilseniz suan sarma örgü vs hic kendinizi yormayin.
Ben coinlere pek sicak bakmiyorun borsada aktifim. Hep evde olsam daha guzel kazanirdim sıkı takiple. Ama stresli bir seye hamileyken cok da gerek yok.

Zordaysaniz da kucuk paralarla borsa veya coin deneyin. Suan ben arkadasimin getirdigi pogacayi bile yemiyorum. Kimsenin yaptigi sarmayi almam.

Ben şuan borsadayım baya iyi . Ama bitcoin bakacağım da onunla ilgili birşey yapmadım önce okumam araştırmam lazım da zamanım yok yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…