Burasi da bitcoin topigine dönmüş

merak edenleri ekonomi/finans basligi altındaki yatirim topiklerine alalım
Eki Görüntüle 2779671
Eki Görüntüle 2779672
Eki Görüntüle 2779673
Eki Görüntüle 2779674
Eki Görüntüle 2779680
Eki Görüntüle 2779676
Ben bu ürünleri kendi instagram hesabımdan satıyorum.
Burdan da hem birçok takipçim hem de müşterim var. Destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. ❤❤❤ burdaki arkadaşlar,benim iş bulamamaktan dolayi çok üzüldüğümü bildikleri icin bana çok destek oldular. Allah hepsinden razi olsun.
El beceriniz ve sabrınız varsa siz de yapabilirsiniz.
Kazancim Iyi. Yardımcım da var.
Özellikle düğün mevsimleri gelin müşteriler yığıldığı zamanlar biraz bunalıyorum. Herkes çeyizi için asiri titizlenip acele ediyor çünkü. Bazı müşteriler de gerçekten stress yüklüyor insana.
Ama her işin bir zorluğu var. O kadar olacak. Napalim ❤
Ben de sayfanizi bir ara görüp takibe almistim hatta ben de kanavice severim yapmaya basladim eglenceli oluyor gerci ben pandemiden evdeyim diye hobi amacli yapıyorum ama el islerinden kazanan cok kisi var ben takip ettigim sayfa ve gruplardan görüyorum
Konu sahibi arkadasin esinin calismasina izin vermedigi anlamini çıkardım tabii tercihtir saygı duyarim ama aktif çalışma gibi olmaz evden
Tabii bir odami ya da evimin bir kosesini atölye/hobi alanina çevirir uzun zaman ayirabilirim.derseniz el işi/örgü/nakış tavsiye ederim son zamanlarda amigurumi revacta
Belki nişan kına bebek kutlamaları icin süsler, magnet, kokulu tas, sabun vs yapabilirsiniz
Yemek yapip satmak icin de cevre lazim gercekten
Toptan ürün alip satabilirsiniz corap, başörtüsü gibi
Belli bir eğitim ya da uzmanliginiz varsa online egitim verebilirsiniz
Dil varsa ceviri yapabilirsiniz
Yazmayi seviyorsanız internette bazi sitelere makaleler de yazabilirsiniz
Biraz youtubeda gezinseniz bir suru oneri videolari var aslında
Bu arada örgü nakis bilmiyorum diye dusunmeyin öğrenilebilir ben de izleye izleye öğrenip yapiyorum
Bir arkadas da önermiş aslında dogru bir öneri bence de, marketlerin aktuel ürünleri ya da magaza indirimleri paylasarak bile büyüyen cok sayfa var. Her gün 3-5 paylaşımla buyutebilirsiniz sayfanizi. Zaten reklam - is birliği teklifleri gelirse ekstra gelir de olur.
Ugrasirim.derseniz youtubeda hayatiniza dair videolar cekerek, icerik ureterek de para kazanabilirsiniz. Tavsiye icerikli sayfa ve videolar ilgi görüyor.