- 9 Şubat 2021
- 7
- 1
- 3
- Konu Sahibi Temiztirnak
-
Bilmek ayrı bir şey tecrübeli kişilere sormak çok ayrı. Yemek işi mantıklı aslında. orguden pek anlamıyorum. Nasıl çevre edinirim baslayanlar nerden Nasıl başladı?
2.100 liram olsa ev hanimi olmazdim calisirken o paralari aliyo suan bazi insanlar. Peki merak ettigim illa bu tutarlardami olmasi lazim suan 100 lira yatrdim diyelim olmazmiBen evde bitcoin ile uğraşmaya başladım. Geçen hafta 2100 lira yatırdım bir haftada 2700 oldu.
Bu farklı bir sanal para dimi çünkü bitcoin bir ev parası falan olmuştu.Ben evde bitcoin ile uğraşmaya başladım. Geçen hafta 2100 lira yatırdım bir haftada 2700 oldu.
En kolay para kazanma yöntemi ama iyi takip etmek lazım her zaman kazandırmaz bir bakmışsınız tepe taklak olmuş. Bende takip ediyorum yıllardır farklı coinleriBen evde bitcoin ile uğraşmaya başladım. Geçen hafta 2100 lira yatırdım bir haftada 2700 oldu.
Ben de bunu söylemeye gelmiştim:) sadece bitcoin mi alıyorsunuz alt coinleri de denediniz mi? Bu işleri iyice öğrenince gayet güzel bir ek gelir oluyor aslında. Hatta direkt aylık maaş gibi kazanmak bile mümkün.Ben evde bitcoin ile uğraşmaya başladım. Geçen hafta 2100 lira yatırdım bir haftada 2700 oldu.
Tepetaklak olmamak için kontrollü alım satım yapmak lazım. Hatta stop koyarsanız öyle batmak tepetaklak olmak gibi şeyler söz konusu değil. Sadece zarar edersiniz. Zaten bu işlere başlarken zararı da göz önüne alıp öyle yüklü paralarla girmemek lazım. En cüzi rakamla öğrenene kadar al sat yaparak biraz oyun gibi oynamak lazım. İşin mantığıni anlayınca zaten az çok tahmin edilebilir oluyor.En kolay para kazanma yöntemi ama iyi takip etmek lazım her zaman kazandırmaz bir bakmışsınız tepe taklak olmuş. Bende takip ediyorum yıllardır farklı coinleri
neye göre tahmin edilebilir oluyor mesela, hiçbir devlete, merkez bankasına bağlı değil, devlet olayından etkilenir de diyemeyiz dolar ve altın gibi. elon musk'ın bir tweetiyle resmen uçan bişey, o kadar manipülasyona açık ki. resmen yönlendiriyorlar hem de kolayca.Tepetaklak olmamak için kontrollü alım satım yapmak lazım. Hatta stop koyarsanız öyle batmak tepetaklak olmak gibi şeyler söz konusu değil. Sadece zarar edersiniz. Zaten bu işlere başlarken zararı da göz önüne alıp öyle yüklü paralarla girmemek lazım. En cüzi rakamla öğrenene kadar al sat yaparak biraz oyun gibi oynamak lazım. İşin mantığıni anlayınca zaten az çok tahmin edilebilir oluyor.
100 lira da olur2.100 liram olsa ev hanimi olmazdim calisirken o paralari aliyo suan bazi insanlar. Peki merak ettigim illa bu tutarlardami olmasi lazim suan 100 lira yatrdim diyelim olmazmi
Risk elbette var. Dolar da altın da tepetaklak oldu bu da bir riskEn kolay para kazanma yöntemi ama iyi takip etmek lazım her zaman kazandırmaz bir bakmışsınız tepe taklak olmuş. Bende takip ediyorum yıllardır farklı coinleri
Açıkçası ben hiç anlamıyordum bir bakayım dedim. Batarsa 2 bin bana dokunmaz dedim. Bitcoin ve altcoinlere yatırdım yükselince sattım başka aldimBen de bunu söylemeye gelmiştim:) sadece bitcoin mi alıyorsunuz alt coinleri de denediniz mi? Bu işleri iyice öğrenince gayet güzel bir ek gelir oluyor aslında. Hatta direkt aylık maaş gibi kazanmak bile mümkün.
Bir komşumuz geçen evde paket isi yapacağını söyledi. Paket başına 3 kuruş veriyorlarmis. Yemeyip içmeyip yapsa günde 500 paket yapabilir. Hesap edince insan emeğinin ne kadar ucuz olduğunu görüyoruz. O koskoca gökdelenler bile, insan eliyle yapılıyor ama en az parayı elleriyle orayı dikenler kazanıyor. Konu sahibi ek gelir istiyorsanız vaktiniz varsa biraz finansal konuları araştırın derim
Açıkçası çok şaşırdım ne alakası var ev hanımı demek 5 parasız gezmek mi demek? Ben de ev hanımıyım çalışmıyorum ama az buçuk param var.2.100 liram olsa ev hanimi olmazdim calisirken o paralari aliyo suan bazi insanlar. Peki merak ettigim illa bu tutarlardami olmasi lazim suan 100 lira yatrdim diyelim olmazmi
100 lira da olur
Risk elbette var. Dolar da altın da tepetaklak oldu bu da bir risk
Açıkçası ben hiç anlamıyordum bir bakayım dedim. Batarsa 2 bin bana dokunmaz dedim. Bitcoin ve altcoinlere yatırdım yükselince sattım başka aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?