• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden çalışarak para kazanmak

Açıkçası çok şaşırdım ne alakası var ev hanımı demek 5 parasız gezmek mi demek? Ben de ev hanımıyım çalışmıyorum ama az buçuk param var.
Ay ne alakasi var toplayip atmissinizdri kenara suan guvenipte bitcoine atablirmisniz mesela su devirde 2 bin az degil yani. Kimine cok kimine sudan uciz

Ben evde bitcoin ile uğraşmaya başladım. Geçen hafta 2100 lira yatırdım bir haftada 2700 oldu.
Ben de Reddit‘ te gorunce gme hissesi aldim. Ilk dakikalarda haftalik alisverisimin parasi cikti. Oo iyiymis dedim ertesi gun evin kirasi wow dedim. Az daha hisse aldim. Satmadigim icin henuz zararda degilim ama hic memnun degilim. 😏

Ben evde bitcoin ile uğraşmaya başladım. Geçen hafta 2100 lira yatırdım bir haftada 2700 oldu.
Bende düşünüyorum bana önereceğiniz program varmı ben Paribu indirdim telefonuma ama yorumlara baktım çok ta memnun değiller siz hangisini kullanıyorsunuz acaba

Yemek en garantisi, ancak elinizin lezzeti varsa. Yemek diyoruz ama hani el oyalayan yiyecekler aslında, içli köfte, mantı, sarma gibi.
Okullar açık olsaydı okula giden çocuğunuz varsa öğretmenler odasına 1-2 tabak numune bırakırdınız.
Şu an salgın sebebiyle insanlar sipariş verir mi vermez mi kestiremiyorum tabii.

IMG_20210206_221642_751.jpg
IMG_20210128_235941_778.jpg
IMG_20200922_150528_851.jpg
IMG_20200913_233212_147.jpg
IMG_20200801_201405_178.jpg
IMG_20200801_201405_039.jpg

Ben bu ürünleri kendi instagram hesabımdan satıyorum.

Burdan da hem birçok takipçim hem de müşterim var. Destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. ❤❤❤ burdaki arkadaşlar,benim iş bulamamaktan dolayi çok üzüldüğümü bildikleri icin bana çok destek oldular. Allah hepsinden razi olsun.

El beceriniz ve sabrınız varsa siz de yapabilirsiniz.

Kazancim Iyi. Yardımcım da var.

Özellikle düğün mevsimleri gelin müşteriler yığıldığı zamanlar biraz bunalıyorum. Herkes çeyizi için asiri titizlenip acele ediyor çünkü. Bazı müşteriler de gerçekten stress yüklüyor insana.

Ama her işin bir zorluğu var. O kadar olacak. Napalim ❤

neye göre tahmin edilebilir oluyor mesela, hiçbir devlete, merkez bankasına bağlı değil, devlet olayından etkilenir de diyemeyiz dolar ve altın gibi. elon musk'ın bir tweetiyle resmen uçan bişey, o kadar manipülasyona açık ki. resmen yönlendiriyorlar hem de kolayca.
neye göre tahmin edebiliriz?
Elon musk'in tweetiyle uçmasınin sebebi Elon musk'in doge coini işaret etmesiyle doge'nin değeri artışa geçti çünkü talep çoğaldı, çok fazla alım oldu ve haliyle bu da değerini artırdı. Tesla bitcoin'e yatırım yaptı mesela bu da bitcoin'in değerini yükseltti. Bu haberi duyduğunuz anda bitcoin almalısınız mesela. Bu gibi şeylerle tahmin edilebilir.

Borsa veya kripto para alıp kenara atıp unutabilirsiniz de. Diyelim kumbarada para biriktireceksiniz bunu büyük firmalardan birinden hisse alarak yapabilirsiniz. Kumbarada olsa 1 yıl sonunda açtığıniz para aynı kalır ama hisse olarak birikirse değer kaybetmez. Misal bir hisse yalnızca 16 Ay içinde %2800 değer kazanmış. Tabi doğru hisseyi seçmek gerekiyor bu da zamanla olacak bir şey. Ama belli başlı asla batmayacak, her sene karını yükselten şirketler var en basiti koç holding. Eğer al sat yapmayacaksaniz hisse alıp kenara koymak gerçekten güzel bir yatırım. Öğrenciler, ev hanımları keşke hepimiz öğrensek biraz.

Bir video birakicam yeni başlayanlar için az çok fikir vermesi açısından. Burada borsa hesabını aracı bir yerden açılmasıni anlatıyor ama ben gayet banka hesabı üzerinden normal banka hesabı nasıl açıyorsam o şekilde mobile uygulama üzerinden yaptım. Çok basit bir şey. Bu videoda borsadan para kazanmanın mantığını çok güzel anlatıyor. Ben de çok yeniyim bu tip videoları izleyerek ve ufak ufak deneyerek ogrenmeye çalışıyorum.

Etrafta dolaşan borsa kumardır laflarına inanmayın lütfen. Is bilmeyen, bir günde zengin olmak isteyen insanlar için her şey kumardır. Borsa bir yatırım aracıdır tıpkı altın ve dolar gibi. Kumar deyip günah zannedenler bile var, asla günah değil. Siz bir şirketten ama 10 liralık ama 1 milyonluk, bütçenize göre hisse alıp o şirkete ortak oluyorsunuz bir nevi. Merakı olanlar videoyu izlesin çok güzel anlatılmış.

Eki Görüntüle 2779671 Eki Görüntüle 2779672 Eki Görüntüle 2779673 Eki Görüntüle 2779674 Eki Görüntüle 2779680 Eki Görüntüle 2779676

Ben bu ürünleri kendi instagram hesabımdan satıyorum.

Burdan da hem birçok takipçim hem de müşterim var. Destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. ❤❤❤ burdaki arkadaşlar,benim iş bulamamaktan dolayi çok üzüldüğümü bildikleri icin bana çok destek oldular. Allah hepsinden razi olsun.

El beceriniz ve sabrınız varsa siz de yapabilirsiniz.

Kazancim Iyi. Yardımcım da var.

Özellikle düğün mevsimleri gelin müşteriler yığıldığı zamanlar biraz bunalıyorum. Herkes çeyizi için asiri titizlenip acele ediyor çünkü. Bazı müşteriler de gerçekten stress yüklüyor insana.

Ama her işin bir zorluğu var. O kadar olacak. Napalim ❤
Ya ellerine sağlık 😍 mükemmel işler bayıldım. Özellikle taraklar muhteşem. Ben bir tane almak istiyorum. Allah kazancını artırsın ❤️

Elon musk'in tweetiyle uçmasınin sebebi Elon musk'in doge coini işaret etmesiyle doge'nin değeri artışa geçti çünkü talep çoğaldı, çok fazla alım oldu ve haliyle bu da değerini artırdı. Tesla bitcoin'e yatırım yaptı mesela bu da bitcoin'in değerini yükseltti. Bu haberi duyduğunuz anda bitcoin almalısınız mesela. Bu gibi şeylerle tahmin edilebilir.

Borsa veya kripto para alıp kenara atıp unutabilirsiniz de. Diyelim kumbarada para biriktireceksiniz bunu büyük firmalardan birinden hisse alarak yapabilirsiniz. Kumbarada olsa 1 yıl sonunda açtığıniz para aynı kalır ama hisse olarak birikirse değer kaybetmez. Misal bir hisse yalnızca 16 Ay içinde %2800 değer kazanmış. Tabi doğru hisseyi seçmek gerekiyor bu da zamanla olacak bir şey. Ama belli başlı asla batmayacak, her sene karını yükselten şirketler var en basiti koç holding. Eğer al sat yapmayacaksaniz hisse alıp kenara koymak gerçekten güzel bir yatırım. Öğrenciler, ev hanımları keşke hepimiz öğrensek biraz.

Bir video birakicam yeni başlayanlar için az çok fikir vermesi açısından. Burada borsa hesabını aracı bir yerden açılmasıni anlatıyor ama ben gayet banka hesabı üzerinden normal banka hesabı nasıl açıyorsam o şekilde mobile uygulama üzerinden yaptım. Çok basit bir şey. Bu videoda borsadan para kazanmanın mantığını çok güzel anlatıyor. Ben de çok yeniyim bu tip videoları izleyerek ve ufak ufak deneyerek ogrenmeye çalışıyorum.

Etrafta dolaşan borsa kumardır laflarına inanmayın lütfen. Is bilmeyen, bir günde zengin olmak isteyen insanlar için her şey kumardır. Borsa bir yatırım aracıdır tıpkı altın ve dolar gibi. Kumar deyip günah zannedenler bile var, asla günah değil. Siz bir şirketten ama 10 liralık ama 1 milyonluk, bütçenize göre hisse alıp o şirkete ortak oluyorsunuz bir nevi. Merakı olanlar videoyu izlesin çok güzel anlatılmış.

hadi borsa neyse de kripto para büyük risk. bu kadar kısa sürede yükselip alçalan bir şeyi alıp kenara atıp unutmak mantıklı gelmiyor. tabii tamamen feda edilebilir bir para olmalı bence bu. atıyorum ben kripto para alacak olsam şöyle düşünürüm, yolda ne kadar miktarda para kaybetsem üzülmem? mesela 500 lira kaybetsem öldüm bittim moduna girmem, benden önemli değil derim. ama 3000 lira kaybetsem çok üzülürüm bütçem de sarsılır. kriptoya güven duymak için henüz çok erken diye düşünüyorum. borsa ise borsa zaten ona sözüm yok.

100 lira da olur

Risk elbette var. Dolar da altın da tepetaklak oldu bu da bir risk

Açıkçası ben hiç anlamıyordum bir bakayım dedim. Batarsa 2 bin bana dokunmaz dedim. Bitcoin ve altcoinlere yatırdım yükselince sattım başka aldim
Çok iyi yapmışsıniz. Bir kaç gün önce cardano da çok güzel kazandırdı. Ben doge'ye yetişemedim çünkü btc Türk'de doge ve diğer küçük coinler yok. Paribu indirdim orayı kurcalıyorum biraz da. Bugün bittorent coin %199 kar getirmişti. Ama bu ufak coinler çok ani yükselip ani düsebiliyor, getirisi diğerlerinde göre çok fazla ama götürüsu de fazla olabilir aynı şekilde. Alım satım yaparken düştükçe kismi alıp, çıktıkça kismi bozdurursaniz daha iyi oluyor onu ben de yeni ogrendim

Sosyal medya fenomeni olmaya bakin kolay yoldan para.trendyola kapagı attiniz ki sirtiniz yere gelmez artik.hele farmasiylede anlasirsaniz tamamdir.

hadi borsa neyse de kripto para büyük risk. bu kadar kısa sürede yükselip alçalan bir şeyi alıp kenara atıp unutmak mantıklı gelmiyor. tabii tamamen feda edilebilir bir para olmalı bence bu. atıyorum ben kripto para alacak olsam şöyle düşünürüm, yolda ne kadar miktarda para kaybetsem üzülmem? mesela 500 lira kaybetsem öldüm bittim moduna girmem, benden önemli değil derim. ama 3000 lira kaybetsem çok üzülürüm bütçem de sarsılır. kriptoya güven duymak için henüz çok erken diye düşünüyorum. borsa ise borsa zaten ona sözüm yok.
Tabi ben de öyle düşünüyorum. Ben de çok yüksek paralarla girmeye cesaret edemem borsa tabi daha risksiz büyük şirketlere yatırı yaptığınız vakit. Kripto parada bir anda batmak diye bir şey söz konusu da değil aslında stop koyabiliyorsuuz. Misal 500 liralık aldınız ve 200 lirası gitse bana koymaz dediniz. 300 liraya kadar düştü diyelim otomatik orada satis yapıyor 300un altına düşse de siz 300le çıkmış oluyorsunuz. Ben 1 ay içinde hiç ilgilenmeden 3000 lira kazandım. 2000 liram vardı nakit. Ada (cardano coin) yeni yükselen coinlerden. Ona koydum. 0.90 kurustu bir ara. (vaktiyle bitcoin 1 dolardı) baya umut vadeden bir para olduğu için alıp çok bakmadım. 2 bin 3 bin oldu yine de bozmadım. Geçen gece birden 5 tl olunca al sat yaparak karımı 3000e getirdim ki %150 kadar kar bence çok iyi. Kripto paraya güven duyma konusunda bence geç bile kaldık 😶 ben bitcoin 6000 lerdeyken araştırıyordum ama o zaman aşırı zordu. Hiçbir şey anlamamıştım. En az 600 lira yüklemeniz gerekiyordu korkmustum. Şimdi 50bin dolar oluyor.

Bende düşünüyorum bana önereceğiniz program varmı ben Paribu indirdim telefonuma ama yorumlara baktım çok ta memnun değiller siz hangisini kullanıyorsunuz acaba
Arayüzü en kolay olan btc Türk pro. Ücretsiz indirebilirsiniz. Ben 2 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım

Back
X