• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

amaaann ben de daha takmıyorum zaten hamilelikle ilgili sitelere girmiyorum baktıkça insanın morali bozuluyor aman neyse işte :KK53:
geçende regl olduğumda kv gelmişti benim de moralim çok bozulmuştu yine olmadı diye :KK43:
dün bana soruyor takıyor musun kafana moralin çok bozuktu falan canım çok üzülmüş benim moralim bozulunca :KK22:
üzülüyorsa sormasın o zaman rahat bırakın beni de

Rabiacım Allahtan kv anlayışlı iyi bir insan. Onun dışındakiler umrunda olmasın. O bi laf dese çok kırar kalbini çünkü. Benim kv de çok iyi Allah razı olsun ondan.
bende pco vardı 6 ayda bir ilaçla zorla regl olurdum çok şükür rakip tedavi vs derken Allah nasip etti. İnşallah sizlerinsizleridende vakti saati var olacak. Lafaya takmayın ama tedaviyide ihmal edip boşvermeyin. Tıp okadar ileriki artık olmaz diye bişey yok nerdeyse. Eninde sonunda oluyor.

Rabiacım Allahtan kv anlayışlı iyi bir insan. Onun dışındakiler umrunda olmasın. O bi laf dese çok kırar kalbini çünkü. Benim kv de çok iyi Allah razı olsun ondan.
bende pco vardı 6 ayda bir ilaçla zorla regl olurdum çok şükür rakip tedavi vs derken Allah nasip etti. İnşallah sizlerinsizleridende vakti saati var olacak. Lafaya takmayın ama tedaviyide ihmal edip boşvermeyin. Tıp okadar ileriki artık olmaz diye bişey yok nerdeyse. Eninde sonunda oluyor.

inşallah kuzum bir dahaki aya doktora gideceğiz biz de inşallah

Kızlar papatya tohumunun üstünde margarita yazıyor Sizinki de öylemş
evet canım
yok tatlım şimdiye kadar hiç sormadı kv sağolsun çok anlayışlı, onların da 4 yıl olmamış o yüzden anlıyor beni Allah razı olsun ben bilerek sormuyorum olacağı varsa olur dedi bana. Ama görümcem çok soruyor :KK62:
tamam canım bi ara yazmıştında demek görümceymiş :KK62:

bencede bi filizlenseler neyse hepberaber bakıcaz artık sen saksı aldınmı tohum felan
senle grapı sürekli karıştırıyorum başım döndü iyice:KK45:

beni menekşeci olarak akılda tutabilirsin :D
dün gittiğimde fesleğen tohumu almıştım ektim onu...
dün saksı yoktu, bugün gelmiştir ama bugün de ben gidemedim.. yarın bakalım inşallah... sulama kabı çok istiyorum.. büyük rahatlık

yok tatlım şimdiye kadar hiç sormadı kv sağolsun çok anlayışlı, onların da 4 yıl olmamış o yüzden anlıyor beni Allah razı olsun ben bilerek sormuyorum olacağı varsa olur dedi bana. Ama görümcem çok soruyor :KK62:

görümce göğnüm garıştı görünce ..derler bizim burda :D boşa demiyorlar

kızlar aranızda ehliyeti olanlar varmı??
pazar günü ehliyet sınavım var, çok stres yaptım yaww ..
hiç çalışamadım fırsatım pek olmadı... fırsatım olduğunda da canım istemedi...
şimdi de paçalarım tutuştu.. iki günüm var, allah yardımcım olsun... :KK17::KK17::KK17:

şimdi de paçalarım tutuştu.. iki günüm var, allah yardımcım olsun... :KK17::KK17::KK17:

benim yok ama inşallah geçersin canım Zeynepin var sanırım bugün 101'e arabayla gitmişti :KK8:

Ne güzel yazmışsın cidden :)
Benim de yoluma ters yerlerde var ve işten eve bisikletle gidiyorum. Aslında 10 kiloluk topraktan ben de istiyorum ama bisikletle nasıl taşıyacağım onu ben :KK70:
:KK9:Bayılırım bisiklete 2 yarış birtane normal var bizde :rolleyes:en son alınan evde bizle birlikte yaşıyo:rolleyes::KK70::KK70:eşiminki
selamlar ben bir adet lale almuştım evde bakmak için ama bakamadım galiba. çiçek nası yetiştirilir en kolayı hangisidr bir kaç öneri alsam.
En kolayı yaprak güzeli kaktüs ,bana göre en vazgeçilmezi menekşe:KK37:evinin şartlarına güneş durumuna göre çiçek tavsiye ederiz :KK19:
Rabia çok güzel olmuş çiçeklerin. İlk resimdeki ne difenbahya mı. Tanıyamadım.
kurdele çiçeği çiçek açıyormu tanır gibiuim onu sanki. Menekşelerin Saksıları çok sevimli ve yerleri de süper. Maiaşşalh diyorum.
Çiçek açıyo beyaz beyaz benim iki saksıya kar yağdı öldüler.
Trafik eğitmeniyim .Teknikerim .

:KK9:Bayılırım bisiklete 2 yarış birtane normal var bizde :rolleyes:en son alınan evde bizle birlikte yaşıyo:rolleyes::KK70::KK70:eşiminki

En kolayı yaprak güzeli kaktüs ,bana göre en vazgeçilmezi menekşe:KK37:evinin şartlarına güneş durumuna göre çiçek tavsiye ederiz :KK19:

Çiçek açıyo beyaz beyaz benim iki saksıya kar yağdı öldüler.

Trafik eğitmeniyim .Teknikerim .

hey yavrum hey , gökte ararken yerde buldum lacim seni yaww, :)
şimdi başının etini yememeye gayret etmemle birlikte, birkaç sorum olcek :D
geçmiş yılların soruları çıkıyormu?
en çok sorulan garanti sorular neler mesela?
birde motordan korkuyorum, motor ünitesinin en çok çıkan soruları neler??
çokmu sordum :D

Back
X