merhaba kizlar
bugunlerde kafami bayagi evdeki esyalara takmis durumdayim. cok fazla pike takimlari yorgan yastik var. ve bunlar dolapta hic kullanmıyorum. sizce vereyim mi yoksa bir gun lazim olur deyip yerinde mi kalsin.
Birde mutfak tabiki , cok sayida bardaklarim var iki takim 12 kisilik yemek takimim var birini vereyim mi. Fazla ca kâse var. ne bileyim her seyden fazlaca var. 3 takim tencere setim var. cok fazla plastik kaplar. off ne yapayım ben bu kadar fazla esyayi.
Dogrusu dolap icini temizlemek gozume geliyo. sadece ihtiyacim olani birakip geri kalan herseyi vermek istiyorum. bu sekilde daha duzenli ve temiz olur diye düşünüyorum.
Sizinde fikirlerinizi alayım. sizce ne yapayim
cBen kolileyip yardım derneklerine veriyorum evden fazlalık gittikçe sanki ev nefes alıyor gibi geliyor
Durumunuza bakın bütçeniz el veriyorsa yenisini almaya verin gitsin hem modası geçiyor durdukça hemde muhtaç aileler seviniyor sayenizde
Evimde fazla eşya pek kalmadı kavanozlar ilişti gözüme kışlık hazırlığı yapıp kalanını yine yollayacağım evden
6 kislikte cok az degil mi. misafir gelmiyo mu hic.Ben bir minimalistim (yani tam değilsem bile bu yolda ilerliyorum)
Evimde kullandığım 3 takım nevresimim var
2 takım da tek kişilik misafir nevresim takımı var
3 adet yastık
2 adet misafir yorganı
Gerisini dağıttım
Mutfağımda 6 kişilik yemek takımı ve çatal bıçak takımı var
Misafir ya da özel gün takımım yok
Daha azaltmam gereken şeyler var
Mesela bardak sayısı
Tavsiye ederim çok iyi oluyor
haklisinkz vereyim ama bir daha yenilerini almamak uzereBen kolileyip yardım derneklerine veriyorum evden fazlalık gittikçe sanki ev nefes alıyor gibi geliyor
Durumunuza bakın bütçeniz el veriyorsa yenisini almaya verin gitsin hem modası geçiyor durdukça hemde muhtaç aileler seviniyor sayenizde
Evimde fazla eşya pek kalmadı kavanozlar ilişti gözüme kışlık hazırlığı yapıp kalanını yine yollayacağım evden
12 kişilik 1 misafir takımım varhaklisinkz vereyim ama bir daha yenilerini almamak uzere
Ben bir minimalistim (yani tam değilsem bile bu yolda ilerliyorum)
3 adet yastık
2 adet misafir yorganı
Gerisini dağıttım
Mesela bardak sayısı
Bende minimalist olmaya calisiyorum , son 2 yildir verdigim esyalarla abartmiyorum 3 ev dosendiBen bir minimalistim (yani tam değilsem bile bu yolda ilerliyorum)
3 adet yastık
2 adet misafir yorganı
Gerisini dağıttım
Mesela bardak sayısı
Uygun fiyata öğrencilere de satabilirsiniz. Hem yardımcı olmuş olursunuz hem de üç beş para gelir. Facebook grupları var 2. el eşyalar için. Öğrenciyim ve bu şekilde eve eşya bulmaya çalışıyrum. Önereyim dedim :)merhaba kizlar
bugunlerde kafami bayagi evdeki esyalara takmis durumdayim. cok fazla pike takimlari yorgan yastik var. ve bunlar dolapta hic kullanmıyorum. sizce vereyim mi yoksa bir gun lazim olur deyip yerinde mi kalsin.
Birde mutfak tabiki , cok sayida bardaklarim var iki takim 12 kisilik yemek takimim var birini vereyim mi. Fazla ca kâse var. ne bileyim her seyden fazlaca var. 3 takim tencere setim var. cok fazla plastik kaplar. off ne yapayım ben bu kadar fazla esyayi.
Dogrusu dolap icini temizlemek gozume geliyo. sadece ihtiyacim olani birakip geri kalan herseyi vermek istiyorum. bu sekilde daha duzenli ve temiz olur diye düşünüyorum.
Ayol cope atmasin , ihtiyaci olana versin :) yada let go var satsin ordanDolapların içini dökmüş, yerleştirmiş, silmiş, ayıklamış, süpürmüş, acayip yorgun ve bitik biri olarak söylüyorum ki ver kardeş, ver. Paketini açmadığın pike çarşaf varsa hediye götür ora bura, havlular az eskimiş gibiyse yerleri sil sil at, yenilerini çıkar onları kullan... Giymediğin kıyafetleri ver, giyilemeyecek olanları at çöpe. Eşya, insanı tutsak ediyor.
Bak sabahtan beri bu saat oldu, dinlene dinlene orayı burayı temizleyip, döküp, ayırıp, katlayıp kaldırıyorum. Bitmedi, bitmiyor, bitmeyecek...
evine en fazla gelecek kapasiteyi düsün yani senin ailm yad kayınvalidelerden . sonra ver. 2 takımı ver yemek ihtiyacı olan birine. bende temizlerim zman zöan cok rahatlıyorummerhaba kizlar
evine en fazla gelecek kapasiteyi düsün yani senin ailm yad kayınvalidelerden . sonra ver. 2 takımı ver yemek ihtiyacı olan birine. bende temizlerim zman zöan cok rahatlıyorummerhaba kizlar
c
6 kislikte cok az degil mi. misafir gelmiyo mu hic.
dogrusu bana da gelen pek olmuyo ama iste bir gun olurda diye herseyi saklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?