Ise yariyor mu ? Nerden aldiniz? Uyku setlerini falan bu sekilde muhafaza edebilir miyimYorgan yastık için Vakumlu hurç aldım baya işimi gördü, ciddi yer açılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ise yariyor mu ? Nerden aldiniz? Uyku setlerini falan bu sekilde muhafaza edebilir miyimYorgan yastık için Vakumlu hurç aldım baya işimi gördü, ciddi yer açılıyor
Vakum poşetler alabilirsiniz yorgan ve pikeler için hatta yazlıklarınız kaldırıp vakumlayabilirsinizmerhaba kizlar
bugunlerde kafami bayagi evdeki esyalara takmis durumdayim. cok fazla pike takimlari yorgan yastik var. ve bunlar dolapta hic kullanmıyorum. sizce vereyim mi yoksa bir gun lazim olur deyip yerinde mi kalsin.
Birde mutfak tabiki , cok sayida bardaklarim var iki takim 12 kisilik yemek takimim var birini vereyim mi. Fazla ca kâse var. ne bileyim her seyden fazlaca var. 3 takim tencere setim var. cok fazla plastik kaplar. off ne yapayım ben bu kadar fazla esyayi.
Dogrusu dolap icini temizlemek gozume geliyo. sadece ihtiyacim olani birakip geri kalan herseyi vermek istiyorum. bu sekilde daha duzenli ve temiz olur diye düşünüyorum.
Sizinde fikirlerinizi alayım. sizce ne yapayim
Edebilirsin bende de var elektrik makinasıyla havasınj alıyorsun iyi oluyorIse yariyor mu ? Nerden aldiniz? Uyku setlerini falan bu sekilde muhafaza edebilir miyim
Aslında eşyan o kadar aman aman fazla değilmerhaba kizlar
bugunlerde kafami bayagi evdeki esyalara takmis durumdayim. cok fazla pike takimlari yorgan yastik var. ve bunlar dolapta hic kullanmıyorum. sizce vereyim mi yoksa bir gun lazim olur deyip yerinde mi kalsin.
Birde mutfak tabiki , cok sayida bardaklarim var iki takim 12 kisilik yemek takimim var birini vereyim mi. Fazla ca kâse var. ne bileyim her seyden fazlaca var. 3 takim tencere setim var. cok fazla plastik kaplar. off ne yapayım ben bu kadar fazla esyayi.
Dogrusu dolap icini temizlemek gozume geliyo. sadece ihtiyacim olani birakip geri kalan herseyi vermek istiyorum. bu sekilde daha duzenli ve temiz olur diye düşünüyorum.
Sizinde fikirlerinizi alayım. sizce ne yapayim
+1000Ay ben şu letgo ya bi sürü ürün koydum hepsi sıfır herkes soruyor ama alan yok
Anca boş muhabbet , bedava vermemi bekliyorlar sanırım :)
Bulaşık makinesi kullanırken sık kullanılan şeylerin sayısının fazla olması iyi oluyor bence :) yoksa ya çıkarıp yıkamak zorunda kalıyor insan ya da makine yarı doluyken çalışıyor.
Edebilirsin bende de var elektrik makinasıyla havasınj alıyorsun iyi oluyor
Konu sahibi bende kıyafetlerimde temizlik yaptım baktım 4 senedir giymediğim şeyler var neden duruyor dedim burda3 koca poşet çıktı belediyenin kıyafet bırakma kutuları var oralara bıraktık
Ama bazanın altında bir dünya ıvır zıvır var yengem eliyle işlediği yatak takımı var mesela bi kere kullanmadım evlenmemiş görümceme vericem bir çok şeyi sizde bu tarz şeyler yapabilirsiniz![]()
Yok yengemle aynı şehirde değiliz tanışmıyorlarda zatenBibi yengen ve gorumcen birbiriyle gorusuyorsa, helede ev gormeye giderse gorumcen evlendiginde o zmn " aa bibi el emeklerimi baskasina vermis" olmasin. Araniz acilir.
Bizim ailede cok olasi bisey bu ev gormesi mesela.