- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Bu diğerinden iyi yine ya, en azından kibar. Diğeri çok kaba ve kocaman. Salonum büyüktür benim, koltuklarım yüzünden bit kadar görünüyor. :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam catal bicak beklemiyorum ama masa acmak istersem banada tuhaf sekilde bakiyorlar
Çocuklar biraz daha büyüyene kadar 3-4 yıl değiştirmeyin bence, çünkü yıpranıyor ben koltuk kılıflarını sürekli silmek yada yıkamak zorunda kalıyorum, mesela çabuk yıpranıyor hâliyle.Ya aslinda bak buda beni vazgeciriyor iki oglum var yerinde duracaklari yok sipalarin biri bebk ama o daha fecii
Asıl kötü duran duvarlar gibi görünüyorMerhaba kk nin degerli hatunlari. An itibariyle ev sahibi totomuza tekmeyi basti ingiltereden kesin donus yapacakmis cikmamizi istedi 15 temmuzda kira sozlesmemiz bitiyordu esim haziranda cikariz demis bi evimiz var merkezde biz ilcedeyiz simdi burada da bi ev almak istiyoruz nasipse 5 yillik evliyim esyalarimi sadece istikbalden aldim ama cok sıkıldim artik bunlardan chester tarzi mobilyalar hosuma gidiyor sizce gereksiz bi alim mi olur esyalarimi ekleyecegim birde yemek masadi sart mi mutfaktada 4 kisilik masam var 5 yildir 6 kisilik masayi iki kere kullandim simdiden fikirlere tesekkurlerEki Görüntüle 2247138
Bu mobilyalar mi klasik?Ben çok klasik buldum
Tabi zevk meselesi
Daha spor seçimler yapardım
siz de nisanlisiniz eşya bakıyor musunuz ben 1 aydan tasinicam salona ne model alicam fikrim yok cesit cok fazla siz ne tarz bakiyorsunuz acaba hani burda. fikir alışverişi cok faydali oluyorda onun için sormak istedim.bunlar şu an kullandığınız eşyalar ise bence çok demode ama ben chester da beğenmiyorum. daha minimal ve modern şeyler beğeniyorum ben. zevk meselesi... imkan varsa yenileyin derim.
Ama bu klasige benzemiyor mu?chesterlar bana cok hantal gelıyor enerjımı dusuruyor oyuzden objektıf yorum yapamayacagım tarz meselesı sız kullanacakksınız nasıl mutlu olursanız oyle
ben countrycıyım rahat sade ve şık severım benımkı bu model mesela
acık renk benımkı
Eki Görüntüle 2247219
vıtrıne hıc gerek yok 6 kısılık en azından bır yemek masası konsol
3+2+1+1 oturma grubu yeterlı orta sehbamı bıle kaldırdım ben ıkı tarafda kose sehba olsa yetıyor
Eki Görüntüle 2247223 bu tarz bır yemek masası
Eki Görüntüle 2247224
dedıgım gıbı tarz meselesı bu ısler ama oda buyuk degılse chester kesınlıkle onermıyorum gercekten cok yer kaplıyorlar
Ama bu klasige benzemiyor mu?
Ben anlamiyorum galiba
Yani evet tam bir avangarde mobilya degil ama yine de süslü ve gösterişli bence ozellikle o dolap kapaklari vintage olmuyor mu.
Bence güzelmiş bu country begendim.country bu ıste salon ıcın en sade tıptır artık dolap kulplarıda olsun bır zahmet :)
klasık demek avangardın bır tık ölçülüsü annelerımızın salon takımları gıbı ...
kokoşlu olursa avangard dırek :)
Bence güzelmiş bu country begendim.
Yani sapsade degil hani düz kapakli ya da ahsap olanlar oluyor ya onlar cok kotu bence cok spor o ahsaplar.
Benimki kokoslu parlakli avangarde
Ama avangarde da klasik mobilya grubuna giriyor dimi?
Hiiiiiiiiiitabı avangard dırek klasıge gırıyor
ben oturma odası salon bır kullanıyorum ayrı ayrı oda yapmadım ılk evlendıgımde oturma odam vardı yıne salonu kullanıyordum oturma odamda sadece yatılı mısafırım yatsın dıye kullanılıyordu
acık renk koltuk acık renk halı ustunde reflülü bebek buyuttum
yıne olsa yıne yaparım pısman degılım :)
annemın salonu avangardHiiiiiiiiii
Ben suanda kiyamiyorum hic salona. Oturma odasinda oturuyoruz kahvemiz cayimiz hep orda içiyoruz
Az evel salona girdim 1 2 tane camasir vardi kurutmaliga sığmadı
Hala yeni mobilya kokuyor.
Ay keske bende sizin gibi olsam.
Belki olurum.
:)
Yazik ya o kadar para verdik uzerinde 5.kez oturduk belki misafir gelince o da
Aslinda en iyisi sizin yaptığınız:)
Ben eşyalar işlevini yerine getirmeyi bırakana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum ben olsam eşyalar işlevini görüyorsa onun yerine görmediğiniz bir yeri görmeye gidin farklı bir tatil planlayin vsMerhaba kk nin degerli hatunlari. An itibariyle ev sahibi totomuza tekmeyi basti ingiltereden kesin donus yapacakmis cikmamizi istedi 15 temmuzda kira sozlesmemiz bitiyordu esim haziranda cikariz demis bi evimiz var merkezde biz ilcedeyiz simdi burada da bi ev almak istiyoruz nasipse 5 yillik evliyim esyalarimi sadece istikbalden aldim ama cok sıkıldim artik bunlardan chester tarzi mobilyalar hosuma gidiyor sizce gereksiz bi alim mi olur esyalarimi ekleyecegim birde yemek masadi sart mi mutfaktada 4 kisilik masam var 5 yildir 6 kisilik masayi iki kere kullandim simdiden fikirlere tesekkurlerEki Görüntüle 2247138