Evdeki fare..

merhaba cnmm, esime anlattim durumunu o iyi anliyor bu islerden. dediki dikkatli olsunlar o fareler zehirlidir bir istirdimmi direk zehirler dedi.. öyle yapistirmayla falan ölmez o dedi, oldugu odada kapilari kapatsinlar , pencereyi falan agzini yüzünü kapatsin dedi küregi alsin hizlica vursun dedi hemen ölürmüs.. allah kolaylik versin. biran önce halletin zehri mikrobu pisligi falan dagilmasin.. iyice gezdigi odayi temizle allah korusun bi is gelir basina...

Son düzenleme:

kesin kuduz felan bulastirir bu hayvan nasil kurekle oldurecekler ya mazALLAH uzerine felan atlarsa adamin :18::18:

:) kurekte yoktur bence,konu sahibinin dedigi gibi bende yurt disindayim ilaclama sirketleri var ama ariyacaksin onlarda sana uygun bi gun veriyolar kim bilir kac gunde gelirler,cidden cok zor ya bunu acil bi sekilde halletmek lazim..off cok zor.

Ben ömrümde bu kadar zeki bir hayvan görmedim. Benim dükkana da girmişti. Bütün çikolatalarımi ve kesme şekerlerimi yemiş :)
7 gün sonra yakalandı ama benim psikolojim bozulmuştu.

Yapışkani asla elinizle sürmeyin, insanın kokusunu bildigi için gelmiyor ona. Eldivenle yapın o işlemi.

Kapanla yakalandı benimki. Ortalıkta yiyecek bırakmayın çünkü eğer doyarsa kapana da gitmiyor. Ac kalınca kapana koşuyor.

Valla icim urperdi inşallah yakalanır bir an önce. Haber ver olur mu?

kesin kuduz felan bulastirir bu hayvan nasil kurekle oldurecekler ya mazALLAH uzerine felan atlarsa adamin :18::18:

bilgiyi yanlis aktarmisim.. beyaz üst satiliyormus (kagit gibiymis.. yurdisini neresinden bilmiyorum ama buralarda baumarkt var 1 euro satiliyormis)heryerini kapatacakmis, eldiven gözlük ayakkabi ,sabka falan, öyle hizli vurmak bile gerektirmiyormus kafasina vursun ölürmüs hemen. benim esiim bu konularda tecrübeli adamin isi bu her ay bisürrü öldürüyor

Son düzenleme:

aman yarabbimmmm , gözümde resmen canlandi, kuscam simdi:120:

off su an hangi odada onuda bilmiyoruz ki esim her tarafi kapatti ses dinliyor zehir hafiye gibi olduk valla

Ben evlenmeden evvel anemlerdede bı ara fare krızı yasamıstık hemde sanırım bunlar bızım eve yuvalamıslar allahım neler neler yaptık onlardan kurtulmak ıcın anlatamam kapanlar yapıstırıcılar farelerın bıtanesı hergun gece00.00da salon kapısından anemın odasına gecıyordu gozumuzun onunde okada zekı bır hayvan kı anlatamam o farenın gecebılecegı heryere yapıskan surduk kapının onunede koyduk nasıl olsa bırazdan gecer dedık ama hayvan yapısmadan gectı nasıl becerdı bılmıyoruz ama yapıskana bız yapıstık unutuyoduk bısekılde ve defalarca bız ve bıze gelen ınsanlar yapısıp kalıyorduama akıllı fare yapısmıyordu cok temkınlı hayvanlar kactane ınsan yapıstı o yapısmadısonra bız bı ılaclamacı cagırdık evın heryerıne zehır yerlestırdı olece kurtulduk

off su an hangi odada onuda bilmiyoruz ki esim her tarafi kapatti ses dinliyor zehir hafiye gibi olduk valla

kapagi acik siseyi alip agiz kismina dogru üfleyecekmisiniz o sesden cok korkuyorlarmis, almanyada almanlar yere sise dikiyorlarmis rüzgar esdikce fareler korkup kaciyorlarmis :26: deneyin belki ise yararmiss..

bahsettiğiniz fare lağom faresi, maalesef kendi başınıza mücadele edemezsiniz oldukça iridir çünkü
tavsiyem bulunduğunuz bölgede haşere ilaçlama servisi vs varsa haber verin gelsinler
bir daha gelmemesi için de o bölgeyi çimentoyla sıvayın...

mutfağa çok dikkat edin açıkta yiyecek kalmasın mümkünse yeri tezgahı çamaşır suyu ile dezenfekte edin acayip mikrop taşırlar çünkü
allah kolaylık versin

kapagi acik siseyi alip agiz kismina dogru üfleyecekmisiniz o sesden cok korkuyorlarmis, almanyada almanlar yere sise dikiyorlarmis rüzgar esdikce fareler korkup kaciyorlarmis :26: deneyin belki ise yararmiss..

Aman yarabbi korktuğu şeye bak :26: Diğer hayvanlara hiç benzemiyor fare türü bir de hamam böcekleri bu iki tür insana illallah dedirtir yani! O kadar zeki hayvan ki yakalamak için piskolojisini düşünerek hareket etmek gerekiyor Konu sahibi arkadaşım inş kurtulursun en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…