Evdeki fare..

pembevemaviler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.644
6
herkese selamlar,dun gece evde kuvetin altinda tikirtilar duyduk esimle ,sesimizi duyunca kesiliyor sonra tekrar basliyordu fareden suphelendik esim hizlica kuvete vurdu bende yanindaydim kocaman bi fare ayagimin uzerinden gecti,tabi bende kendimden gectim ciglik cigliga kaldim ,oyle kucuk bisey de degildi buyuk ve siyahti esim kuvetin oralari kurcaladi tuvalet borusu vardi kapagi acilmis galiba ordan girdi dedik,o zaman lagim faresimidir ,napicaz simdi ben evde tek basimayim,esim sabah yapiskan falan koydu ama nafile cok akilli hayvan ustune basmiyo cekip gecmis

çok gıcık bir hayvan ya :) Kapan koyun onda yakalanır bence :) bebişin felan varsa dikkat et. Allah korusun.

ııyyyy bu sabah bende işe geldiğimde gördümki şirkette dolaşan fareler var. masaların üstünü pislemiş biyerleri kemirmiş.çok tiksinirim ben yaa.büyükse ve banyodan çıktıysa lağım faresidir canım. sen hamilesin galiba. böyle ani korkular senin için iyi değil ve ayrıca onun pisliği de sana zararlı.hala evde dolaşıyorsa bi şekilde bulun,ayrıca girdiğiyeri tespit edip engellemeye çalışın ve evi komple dezanfekte etmeye çalışın.

evet canim hamileyim ,bende cok igreniyorum hic bisey yiyip icemiyorum tiksindim resmen ,hayvan orda yuva falanmi yaptiki acaba ,allahim sen yadim et:18:

evet canim hamileyim ,bende cok igreniyorum hic bisey yiyip icemiyorum tiksindim resmen ,hayvan orda yuva falanmi yaptiki acaba ,allahim sen yadim et:18:

anlıyorum canım seni haklı olarak tiksiniyosun ama hamilesin beslenmen lazım.dışarı çıkın bişeyler ye mutlaka.evde olduğundan evdende tiksinirsin şimdi. bende hamileyim sabahtan beri şirkette nereye dokunsam midem bulanıyo her an biyerlerden çıkacak gibi hissediyorum. eşin gelince bütün evi bi kurcalasın. o küvetin altınıda iyice bi yoklasın tuvalet deliklerine kapak koyun. dadanırsa kötü olur.evi baya bisüre ilaçla yaklaşamasın eve.allah korusun bebeğin doğduktan sonra daha çok tehlike arzediyor iğrenç mahluk.

canim cok kotu bi zamana denk geldi,ben hamileyim esim iste mecburen gitti ,gece sabaha kadar uyumadik,kurtulmak istiyorm bi an once

Eczaneden fare zehiri alın. Yapışkanla falan olmaz o. Elinizi değdirmeden birçok yere koyun.
Onları yiyip yuvalarına dönüp ölürlermiş.
Zehirleri de sayılı koyun. Yenip yenmediğini anlarsınız.
Ve mutlaka herşeyinizi çok ama çok iyi dezenfekte edin.

merhabalar... sıçanlar çok akıllı hayvanlardır. koyduğunuz kapana hemen gelmezler.. daha önce onun orada olmadığını bildikleri için yeni konulan tüm her şeye temkinli yaklaşırlar.. 1 hafta gibi bir süre aynı yerinde hiç kıpırdamadan kalırsa sıçanlar artık onun zararsız olacağı fikrine kapılıp belli bir süre sonra kapana doğru hareket edecektir. ama çok büyük ise yapışkan işe yaramayabilir. ya yaylı kapan kurmanızı ya da sıçan zehri almanızı tavsiye ederim.. umarım tez zamanda kurtulursunuz.. evinizde bulunabilecek tüm açıklıkları(kapı altları, boru kenarları vs.) kapamanız başka sıçan girişlerini engellemede faydalı olacağını düşünüyorum.

Ayy çok pis bir hayvan o ya yakalanması da zor, ben staj yaparken iş yerinin mutfağına girmişti her yere yapışkanlı gazete koymuşlardı sabah bir baktık yapışkanlar olduğu gibi duruyor ama her yer dağılmış.

İnşallah yakalarsınız hemen hamileymişsinde kıyamam

çok iğreniyorum farelerden
midemi bulandıurıyolar

bi ilaçlama şirketinimi çağırsanız :26:

En güzeli ilaclama sirketi.Ben de hamileyken evde kakalak türünden böcekler vardi..hamileyken eve belediyeden adamlar cagirdik evi ilacladilar.Bizde zaten iki gün ankaraya gidecektik.Dönüste de evde temizlik yaptik annem ve kardesimle.6 ay sonra bu sefer migrosu ilaclayan özel bir sirket geldi evin gerekli yerllerine ilaclama yapti.Hatta bu ilaclari silmememiz bile gerekiyordu.kiizimda dogmustu.insanin sinirleri bozuluyor.hele bu bir fareyse aha sinir bozucu.Bence sirketleri arayip bir sorun.Onlar mutlaka biliyorlardir bir cözümü.

ay canım evde nasıl duruyosun

ben hayatta kalamazdım o evde

benimde başıma böle bişi gelmişti

banyodaydım. sonra tuvaletin içinden bi ses geldi.

bi baktım fareee... kırmızı gözleri vardı.. gözgöze geldim hayvanla

tuvaletin kapağını bi kapattım üstüne...

sonra babam baktı tekrardan içine... gitmişti...

neyseki bi daha gelmedi...

off mecburum nereye gideyim ki ,isin kotusu evde yanlizim ve biraz once ben salondayken gelip internet kablosunu isirip gitmis:2::2:,galiba buda tuvaletten geldi

Aman canım ayaklarını altına toplayabiliyorsan öyle otur yere sallandırma ayaklarını.. :26:
Pek çok belediyenin servisleri oluyor, evlere ilaçlamaya geliyorlar. Fiyatlarda uygun oluyor diye biliyorum. Bir araştırın gecikmeden :26:

gece nasıl uyuyacaksınız o evde...

yatak odanın kapısını kapatsaydın bari..

inş yakalarsınız canım ya..

ev cokmu büyük canim nereye girdigini bilmiyormusun ayy ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN(AMIN):18:

aaaaaaaaaa fare canim korkma ya yani ben korkmam sırtıma girdi benim ayağmin uzerinden geçti pes etmedim elimde deynekle dolastim oldurdm sen odan,n kapisini filan kapat birde yavrularsa basa cikamassin haberin olsun makinan filan varsa banyoda içinede girbelir sen bocek ilaci filan al eşin komple sıksın onlar peynir filan tuzagina gelmezler yerler ama hiç yakalanmazlar irde tuzak al kendin kurmali inşalh yakalarsin bi an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…