- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
-
- Konu Sahibi pembevemaviler
nasıl yanı evdemı hala???
herkese selamlar,dun gece evde kuvetin altinda tikirtilar duyduk esimle ,sesimizi duyunca kesiliyor sonra tekrar basliyordu fareden suphelendik esim hizlica kuvete vurdu bende yanindaydim kocaman bi fare ayagimin uzerinden gecti,tabi bende kendimden gectim ciglik cigliga kaldim,oyle kucuk bisey de degildi buyuk ve siyahti esim kuvetin oralari kurcaladi tuvalet borusu vardi kapagi acilmis galiba ordan girdi dedik,o zaman lagim faresimidir ,napicaz simdi ben evde tek basimayim,esim sabah yapiskan falan koydu ama nafile cok akilli hayvan ustune basmiyo cekip gecmis
ııyyyy bu sabah bende işe geldiğimde gördümki şirkette dolaşan fareler var. masaların üstünü pislemiş biyerleri kemirmiş.çok tiksinirim ben yaa.büyükse ve banyodan çıktıysa lağım faresidir canım. sen hamilesin galiba. böyle ani korkular senin için iyi değil ve ayrıca onun pisliği de sana zararlı.hala evde dolaşıyorsa bi şekilde bulun,ayrıca girdiğiyeri tespit edip engellemeye çalışın ve evi komple dezanfekte etmeye çalışın.
evet canim hamileyim ,bende cok igreniyorum hic bisey yiyip icemiyorum tiksindim resmen ,hayvan orda yuva falanmi yaptiki acaba ,allahim sen yadim et:18:
anlıyorum canım seni haklı olarak tiksiniyosun ama hamilesin beslenmen lazım.dışarı çıkın bişeyler ye mutlaka.evde olduğundan evdende tiksinirsin şimdi. bende hamileyim sabahtan beri şirkette nereye dokunsam midem bulanıyo her an biyerlerden çıkacak gibi hissediyorum. eşin gelince bütün evi bi kurcalasın. o küvetin altınıda iyice bi yoklasın tuvalet deliklerine kapak koyun. dadanırsa kötü olur.evi baya bisüre ilaçla yaklaşamasın eve.allah korusun bebeğin doğduktan sonra daha çok tehlike arzediyor iğrenç mahluk.
ay canım evde nasıl duruyosun
ben hayatta kalamazdım o evde
benimde başıma böle bişi gelmişti
banyodaydım. sonra tuvaletin içinden bi ses geldi.
bi baktım fareee... kırmızı gözleri vardı.. gözgöze geldim hayvanla
tuvaletin kapağını bi kapattım üstüne...
sonra babam baktı tekrardan içine... gitmişti...
neyseki bi daha gelmedi...