Evde fare var delirecem :(

Evim 4.kat en üst evimde sıneklık var heryerınde kedı bulmaya calısacam bgn onuda deneym bi kac gun terasta merdıvende dolansa cunku merdıvendede dıskısı var bgn zehırletecek esım sonrada kedı bulurum bu nane ıse yarıyo dıyolar nane yagı alım heryerı onla sılım ay evı oyle bıraktm ındım heryer heryerde bıraz once cocugun mamasını almaya cıktm resmen cehenneme gırıyomıs gıbı oluyorm ya evımden tiskindim

nane yağı bir işe yaramıyor. eski iş yerime geliyordu. masayı sabah ben kullanıyordum, akşam o kullanıyordu. nane yağını masanın üstüne yanlışlıkla döktüm. karton kutuya da döktüm. fark etmedi, oda iğrenç koktuğuyla kaldı. az çalıştım orada sonra çıkmıştım işten.

evde olsaydım kedi beslerdim.

bebeğin beşiğine önlem olarak tül cibinlik derler sanırım ona, o şekilde örtün. ama dikkat edin beşiğe düşmesin. Allah korusun.

Bizimde eve girmişti yıllar önce evi terk etmiştim teyzeme yerleşmiştim.Ama o kadar zeki hayvanlar ki baş etmek mümkün değil evi ilaçlattık,bir çok marka yem aldık imkanı yok işe yaramadı.Son olarak raid in turuncu kapsüllü bir yemi var içleri kuruyarak deliklerinde ölüyorlar ondan alın ve kesinlikle elinizi temas ettirmeyin eldivenle dökün kuytu yerlere çünkü insanın kokusunu alıyorlarmış

Nasıl kurtuldunuz ve evı nasl temızlıyosunz bunun pıslıgını ne temızler gezdıgu yerler bıle hastalkmıs
Ben tasindim dedim ya evim mustakildi, muntazam olmadigindan careyi evi farelere birakmakta buldum..neyle temizlersen temizle insanin icine sinmiyorki cok iyi anliyorum seni allah yardimcin olsun..

ama tek delik dedigin gibi o ise alciyla filan sivayin gelmez artik..deneyin daha gelmiyorsa kurtuldun, geliyorsa baska bi delik, yarik vs daha var demektir..

cok dertlenme bende gunlerce agladigimi bilirim, bebegin var senin sen uzulursen oda uzulur..evi sirkeli suyla vs icin rahat edene kadar silersin dahada gelmez umarim..

Fare kapanlari oluyor ondan al. İcine peynir koy ,kokusuna gelir.yakalaninca rahatlarsin.zehir filan tehlikeli kizin varmis ya onun icin tatlim.

merhaba benimde ayni sorunla 4 yil once basin dertdeydi .
internetten arastirarak buldum cozumu . falcon hasere kovucu sistemleri diye ararsaniz
bulacaksiniz bende 4 cu katta kaliyorum hem falcon urunu kullaniyorum hemde kucuk delikde olsa ince corapla deligi tikamakla cozum buldum oncesinde betonla bile kapattim yine actilar. falcon urunu 4 yildir fiste takili 1 ay sonra tam etkili odu

yapışkanların üstüne peynir koyun,fareler için ilaçlama yapılıyormu bilmiyorum
kızınıza çok dikkat edin ve mümkünse o evde kalmayın

merhaba benimde ayni sorunla 4 yil once basin dertdeydi .
internetten arastirarak buldum cozumu . falcon hasere kovucu sistemleri diye ararsaniz
bulacaksiniz bende 4 cu katta kaliyorum hem falcon urunu kullaniyorum hemde kucuk delikde olsa ince corapla deligi tikamakla cozum buldum oncesinde betonla bile kapattim yine actilar. falcon urunu 4 yildir fiste takili 1 ay sonra tam etkili odu

Bende onu sıparıs ettm bgn gelecek dunde bı tanesı yakalndı ınsllah hepsı yok olur :KK43: işe yaradıguna sevındım tereddut ederk aldım bakalım îşe yarayacakmı siz hamgı odada taktınız cok ses yapıyor dıyoşar dogrumu

ben almanyadan siparis vermistim cunku kendim hollandada yasiyorum.
ses yapmiyor sadece surekli kucuk 2 yesil 1 kirmizi isik goruntusu var kirmizi surkli yanip sonuyor yesiller sabit
ama evde herhangi oda olabilir ama kesinlikle fisten cikarmamalisiniz evinze gelecek misafir cocuklarin ilgisini cekecegi icin bence yatak odaniz daha uygun olur cunku yatak odaniza baskalarinin girmesi mumkun olmuyacagi icin

X