-
- Konu Sahibi pembevemaviler
ne diyelim allah rahmet eylesin onunda demekki vakti saati dolmus
ev kaçıncı kattaydıki.yoksa bu farelere kat felan farketmiyomu.benim ev 4. katta çıkabilirmi oranın tuvaletinede.ıyyyyyyy çok tırsıyorummmm
Canım benim evim 5.katta ama havalandırma boşluğunda tırmanıp çıkabiliyorlar. Mutlaka menfezlerin telle kapalı olmasına dikkat ediyorum şimdi, apartmanın da düzenli olarak ilaçlanması şart, bizim yönetici o dönemde hiç bakmadı apartmana, başımıza bunlar geldi...
Kurtuldugunuza sevindim.Yoksa neredeyse ben bile uykusuz kalacaktim.Ayy bu hayvan gercekten sinir bozucu yani...
hanimlar bu fareler neden geliyormus bilyormusunuz? eger lavobaya mutfak wc falan yiyecek birsey döküldügünde kokusunu alip gelirmis.. tabi wcye kim yemek döker diyeceksiniz haliyle mesala kustugunuzdacok pis oldu yaa
tesekkur ederim kizlar,bugun dip kose temizledim kac makine camasir yikadim cok yoruldum ,insallah kimsenin basina gelmez bu durum
madem o kadar peyniri yedi besleseydin evdepis hayvan hemde çok kurnaz...
fındık faresi girmişti eve yapışkanlar yaptım kapanlar kurdum yok..
peyniri yiyio ama nedense kapan kapanmio ve yapışkanada yapişmio ??
1 hafta uğraştım, fındık faresi güsel bakımdan dana gibi olmuştu..
lapne kaşar tulum hepsinden yedi hayvan 1 hafta yanakları tombullaşmıştı o kadar yani...
artık canıma tak etmişti mutfakta karşılaştık terliği bi fırlattım tam 12den kafasından vurdum orda öldü ...
ayyy sonra 15 gün temizlik ... ne uğraşmıştım anlatamam...
amann dikat edin çok şükür kurtulmuşunuz :)
hayvan mı kalmadı ayol evde fare besliycem?