Evdeki fare..

kapat kapilari canim ya bak farelere guvenolmaz insanlrin kulaklarini filan yiyolar internetin kaplosunu isirmiş dedin yer heryeri yazik

gece nasıl uyuyacaksınız o evde...

yatak odanın kapısını kapatsaydın bari..

inş yakalarsınız canım ya..

canim kapilarin esikleri yok yani altlar duz rahatca gecebilir bi tek salon guvenli salonda uyuyucaz galiba hayatta yatak odasinda yatamam..
ev cokmu büyük canim nereye girdigini bilmiyormusun ayy ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN(AMIN):nazar::18:

buyuk sayilir canim ya 3+1 galiba banyoda kuvetin altinda esim grasiyor her tarafa pislik birakmis pis hayvan:KK43:

çok korkunç birdurum:18::18: hamileymişsiniz bence fare zehiri sizin için tehlikeli bir durum...belediyenin ilaçlama ekipleri var internetten kendi ilinizin belediyesine bakın numarasını alıp arayın gelsinler ilaçlasınlar sizde bir gün evde durmayın bence daha fazla farecaazla karşılaşmamış olursunuz adamlar halletsin olmaz mı?:18::18::18:

canim kapilarin esikleri yok yani altlar duz rahatca gecebilir bi tek salon guvenli salonda uyuyucaz galiba hayatta yatak odasinda yatamam..

buyuk sayilir canim ya 3+1 galiba banyoda kuvetin altinda esim grasiyor her tarafa pislik birakmis pis hayvan:KK43:

küvetin altina nasil giriyor orayi anlamadim ki:44::44:

gece nasıl uyuyacaksınız o evde...

yatak odanın kapısını kapatsaydın bari..

inş yakalarsınız canım ya..

ev cokmu büyük canim nereye girdigini bilmiyormusun ayy ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN(AMIN):nazar::18:

ayy simdi bende korktum ya fare benim evimin icindeymis gibi hissediyorum,
zaten korkarim ya hep aklima geliyor tuvalletten fare felan gelse naparim diye,
simdi iyice tirstim ya:18::18::18:

off off hayatım tek çare fare zehiri ama kullanırken çok dikkatli kullanın eldiven takın fare zehirini de onun en çok girip çıktığı yerlere koyun onu yedikçe sersemler malesef sonra yakalayıp icabına bakarsanız zehiri kullanırken lütfen çok dikkatli kullanın aman.

tarım ürünleri satan yerlerde oluyor ilaçlar oraya bir sorsan evde bebek yoksa kullan mesela annem öle öldürmüştü evimizde yoktu bizim köydeki kümeste vardı peynire falan bişe sıkılıyor onu yiyor yapışkanlı işe yaramaz o küçük fareler içindir dediğim gibi sölersen verirler sana

ay cok zor heryanim kasindi yaa,cokta korkarim:18:arkadaslarda soylemisler zaten bencede bu isten anlayan birilerini cagirin ilaclasinlar ,bas edemessiniz siz cok hizli hayvanlar,yavrulari felanda olur Allah korusun.

ayy nefret ediyorum farelerden
köye gideriz yazın orda olur heop..dedem unla sanırım alçıyı karıştırmış tavana koymuş ben hiç bakmadım yiyenler şişip kalıyolar dedi :KK37:
annemin anneannesininde sırtını fare ısırmıştı yine köyde :KK6:
eve girmeyip kendi hallerinde yaşayıp gitsinler işte ama yok olmuyo illa bize bulaşacaklar :KK33:

canim alttaki plastik olan yerde bosluk var ,gececegi sekilde yani ,zaten bu hayvan kuyrugunun sigdigi heryerden gecebiliyomus:KK19:

ee kuyrugu her yere sigar onun iyyyyyyy findik faresi felan olse neysede laham faresi hem bir sürü mikrop tasiyordur o yaaa nerden geldigi belli of igrenc canim kimse yokmu bi kac gun gidebileceginiz evi ilaclatsaniz :18::18:

canim simdi netten okuyorum sese cok duyarliymis...
ve en cok elektrik kablolarini kemirirlermis:18:
bilen birilerini cagirmak en iyisi bence vakit kaybetmeyin:18:

yapissa o yapiskana nasil öldüreceksiniz ki :44::44:
ev sizemi ait,bina yönetciniz yokmu:nazar:

X