- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- Konu Sahibi pembevemaviler
offff kizlar uyku yok esimle bi yatip bi kalkiyoruz evi dort donuyoruz oyle huzursuzumki anlatamam ,allah yardimcimiz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh çok şükür
bundan sonra tatlı huzurlu uykular diliyorum size
kizlar sonunda yakaladik cok mutluyum kurtuldummmmmmm,salonda yatiyorduk isigi kapatmadim yatarken yanimiza kadar gelmis pis hayvan gozumu bi actim duvarin dibinden kosuyo sag sol derken koltugun altina girdi esim vurdu cikmadi sonra koltugu kaldirdi kacmaya calisti hayvan zipladi esimde kafasina sopayla vurdu ve olduuuu,kurtulduk cok sukur allah kimsenin basina vermesin berbat igrenc bisey ,diger hayvanlara hic benzemiyor
Kurtulmanıza çok sevindim ama gecenin bu vakti hayvancağızın kafasına darp edilerek ölmesine de üzülmedim değil
O da en az sizin kadar korkmuştur bu gece. Aradaki tek fark onun korkusuna uğramış olması.
Of utanmasan ağlayacağım :))))
Bi benim gibi deliler üzülür ölen fareye zaten
Kurtulmanıza çok sevindim ama gecenin bu vakti hayvancağızın kafasına darp edilerek ölmesine de üzülmedim değil
O da en az sizin kadar korkmuştur bu gece. Aradaki tek fark onun korkusuna uğramış olması.
Of utanmasan ağlayacağım :))))
Bi benim gibi deliler üzülür ölen fareye zaten
annem gibisin mutfakta fare var piknik bisküviyi yemiş hatunun tepsiki şu : Bak şuna ortadan açmış paketi
konu da buydu zaten anne
haha simdide fareyi savunmayami gectin ilahi sen var ya
Ay vallahi öyle oldu sanki :))))) UykusuzPrenses mazlumun yanında, forever :))
ama biliyorum fare çok illet, saklandı mı da kafayı yedirtiyor insana, bulduğun yerde öldürmek zorunda kalıyorsun
Şaka bi yana, biraz hayvan deliliği var bende.
Bir örümceğe dayanamam ama onu bile peçeteyle tutup atarken yanlışlıkla öldürmesin diye eşime çen çen bağırırım :))
Benim evime canlı olarak giren yaratık, canlı olarak terkeder :)
Ay vallahi öyle oldu sanki :))))) UykusuzPrenses mazlumun yanında, forever :))
ama biliyorum fare çok illet, saklandı mı da kafayı yedirtiyor insana, bulduğun yerde öldürmek zorunda kalıyorsun
Şaka bi yana, biraz hayvan deliliği var bende.
Bir örümceğe dayanamam ama onu bile peçeteyle tutup atarken yanlışlıkla öldürmesin diye eşime çen çen bağırırım :))
Benim evime canlı olarak giren yaratık, canlı olarak terkeder :)
öldürmek tabiki iyi degil ama mecbur kalinca öldürmek zorunda kaliyoruz,
sana kactir rastliyorum,hep birseyleri savunuyorsun en iyisi topik ac
uykusuzprensesle savunmaaaa
Gerçekten yaa öyle denk geldi bu aralar çok isyankar takılıyorum galiba :)))
Ama kaç senedir varım bu forumda kimseyle öyle belden aşağı kavga modunda tartışmamışımdır.
Bazen fazla marjinal düşünüyorum, ama uyumluyumdur genelde.
Normal hayatımda eşim dahil hiç kimseyle bir kere bile kavga etmedim. Bir kere bile...
Ama iki hassas olduğum konu var:
Biri o geçen sefer konuştuğumuz konuydu. Biri de hayvanlar =)
Ama arkadaşa bişey demedim bak, Allah için biliyorum konu fare olunca arınması çok zor.
Ya zehir, ya da kafaya iki darbe gerekiyor mecbur :S yine de üzülüyorum elimde değil..
Hayvan sevgisi çok manyak seviyede bende.
korkmayin canim oda sonucta bir hayvan kedi kopek gibi yakinda gider zaten:)
ne gitmesi öldürmüşler hayvancağızı