Evdeki fare..

ağzının tadını bilemedim farenin :) ondan her peyniri denedim..

çabucak yakalarım die..

kurnaz hayvan hepsi yedi kaçtı yapışmadan ...

ama terliğide kafasına yedi

ağzının tadını bilemedim farenin :) ondan her peyniri denedim..

çabucak yakalarım die..

kurnaz hayvan hepsi yedi kaçtı yapışmadan ...

ama terliğide kafasına yedi

o ne terlikmis oyle burdan bidaha firlat belki perikizi zerrinede nasip olur

merhaba.
benim evimede fare girdi hemde lagim faresi..
banyo kapısında dolanıp duruyorduu. görür görmez çığlık attim koştum ya bide hamileyim çok kötü oldum kalbim firliycak gibiydi..
kayınvalideme çiktim fare var dedim inanmadi başta sorada inandi kayınbabam buldu.. oturma odasindaki dikişi makinesine saklamiş bile.. öldürdük... hala korkuyu atlatamadim yaa.. etkilendim yine fare çikarsaa diyorum o evde yasasim da gelmiyor

Canim kapinin esiklerine oldugu gibi yapiskan koy,tabii unutup kendiniz basmamaya dikkat edin..

odadan odaya dolasacaktir o,biliyorum bende yasadim cunku..ama laxim faresiyse, kartona filan degil fayans gibi biseye surun, cunku kartonu alir goturur o kenfiyle beraber, agir bisey olsun..

biz fareyi yakaladik... babnyo giderinden çikmiş. açik birakmişiz biz.. banyo kapısı her daim açik kaliyordu çok kötü kokuyo diye. sorasinda kapalı tutmaya başladik.. havalandirmadan açikti tel yaptırcaz onu da... Allahtan farkeymişim oturma odasina girdimş. dikiş makineye saklamiş kayınvababam buldu. öldürdü onu da.. giderine mermerle kapacaz bizde.. napalım evide temizledik bizde. bi daha çikaca diye çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…