- 6 Şubat 2009
- 4.789
- 16
-
- Konu Sahibi pembevemaviler
off mecburum nereye gideyim ki ,isin kotusu evde yanlizim ve biraz once ben salondayken gelip internet kablosunu isirip gitmis:2::2:,galiba buda tuvaletten geldi
gece nasıl uyuyacaksınız o evde...
yatak odanın kapısını kapatsaydın bari..
inş yakalarsınız canım ya..
ev cokmu büyük canim nereye girdigini bilmiyormusun ayy ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN(AMIN):18:
canim kapilarin esikleri yok yani altlar duz rahatca gecebilir bi tek salon guvenli salonda uyuyucaz galiba hayatta yatak odasinda yatamam..
buyuk sayilir canim ya 3+1 galiba banyoda kuvetin altinda esim grasiyor her tarafa pislik birakmis pis hayvan
gece nasıl uyuyacaksınız o evde...
yatak odanın kapısını kapatsaydın bari..
inş yakalarsınız canım ya..
ev cokmu büyük canim nereye girdigini bilmiyormusun ayy ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN(AMIN):18:
küvetin altina nasil giriyor orayi anlamadim ki:44::44:
canim alttaki plastik olan yerde bosluk var ,gececegi sekilde yani ,zaten bu hayvan kuyrugunun sigdigi heryerden gecebiliyomus
kizlar bu ne bicim fare anlamadim afedersiniz zeytin cekirdegi kadar pisligi var yaaaa
canim simdi netten okuyorum sese cok duyarliymis...
ve en cok elektrik kablolarini kemirirlermis:18:
bilen birilerini cagirmak en iyisi bence vakit kaybetmeyin:18:
canim burasi yurtdisi oyle ilaclama sirketi falan yokki hertarafa yapisakan koyduk en etkili yontemmis bilmiyorum yakalayabilirmiyiz,kapanda koyduk
canim burasi yurtdisi oyle ilaclama sirketi falan yokki hertarafa yapisakan koyduk en etkili yontemmis bilmiyorum yakalayabilirmiyiz,kapanda koyduk