Bizde eşim krediyi, kirayı aidatı ödüyor; kalan parayı bana veriyor, birikim hesabına koyuyorum... Ben de faturaları ödüyorum ve evin alış verişini yapıyorum...
Benim durumumda herkes eve temizlikçi alırken, ben kendim yapıyorum... Eve zorunlu olmayan birşey almıyorum... Elbezlerim bile eski atletlerim... Deterjanı ve temizlik ve uzun sürel, gıda malzemelerini ucuz marketlerden toptan alıyorum. Lüks birşey almıyorum. Kıyafet zaten almıyorum.
Diğer gıda malzemelerini de azar azar yedikçe alıyorum...
Sonuçta benim artırdığım para da birikime koyuluyor...
Şimdi ölmesek de, sürünerek borçları kapatıp birikim yapıyoruz...
Bizde eşim krediyi, kirayı aidatı ödüyor; kalan parayı bana veriyor, birikim hesabına koyuyorum... Ben de faturaları ödüyorum ve evin alış verişini yapıyorum...
Benim durumumda herkes eve temizlikçi alırken, ben kendim yapıyorum... Eve zorunlu olmayan birşey almıyorum... Elbezlerim bile eski atletlerim... Deterjanı ve temizlik ve uzun sürel, gıda malzemelerini ucuz marketlerden toptan alıyorum. Lüks birşey almıyorum. Kıyafet zaten almıyorum.
Diğer gıda malzemelerini de azar azar yedikçe alıyorum...
Sonuçta benim artırdığım para da birikime koyuluyor...
Şimdi ölmesek de, sürünerek borçları kapatıp birikim yapıyoruz...
amaniinnnnnnnnnnnn,
sen adam olmazsan kimse olmaz vallaaaa,
seni okuyunca kendimi pek bi savruk gördümm.mafoldumben
ama dünyaya da bi kere geliyoz yawwwww
her şeye ağzımızın suyu akarakmı bakcezzzzz:çok üzgünüm:
Kucucuk bir fare deligi bile koca gemiyi batirmaya yeter!.. çok güzel bir laf...
ekonomi çökük bizde..mafoldumben
kredi borcu,kredi kartı borcu.şimdi çocuk Allah izin verirse anaokuluna başlayacak onun masrafları.işimiz zor valla.lüks hiç bir harcamamız yok.ne sinema,ne tiyatro.ayda yılda bir dışarda yemek yiyoruz o kadar.geri kalanı hep market alışverişi.kenara 1 kuruş koymak imkansız.
Allah bu günümüzü aratmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?