Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evdeki ekonomi bakanı kim, evi nasıl çeviriyorsunuz, borçlardan nasıl kurtuldunuz?
- Konu Sahibi Chess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bizde eşim krediyi, kirayı aidatı ödüyor; kalan parayı bana veriyor, birikim hesabına koyuyorum... Ben de faturaları ödüyorum ve evin alış verişini yapıyorum...
Benim durumumda herkes eve temizlikçi alırken, ben kendim yapıyorum... Eve zorunlu olmayan birşey almıyorum... Elbezlerim bile eski atletlerim... Deterjanı ve temizlik ve uzun sürel, gıda malzemelerini ucuz marketlerden toptan alıyorum. Lüks birşey almıyorum. Kıyafet zaten almıyorum.
Diğer gıda malzemelerini de azar azar yedikçe alıyorum...
Sonuçta benim artırdığım para da birikime koyuluyor...
Şimdi ölmesek de, sürünerek borçları kapatıp birikim yapıyoruz...
Benim durumumda herkes eve temizlikçi alırken, ben kendim yapıyorum... Eve zorunlu olmayan birşey almıyorum... Elbezlerim bile eski atletlerim... Deterjanı ve temizlik ve uzun sürel, gıda malzemelerini ucuz marketlerden toptan alıyorum. Lüks birşey almıyorum. Kıyafet zaten almıyorum.
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
Bizde eşim krediyi, kirayı aidatı ödüyor; kalan parayı bana veriyor, birikim hesabına koyuyorum... Ben de faturaları ödüyorum ve evin alış verişini yapıyorum...
valla bravo, hem borçları kapatmışınız hem artıya geçmişsiniz, yani herkesin başarabilceği bişey değilkaydirigubbakcemile5
Bizde eşim krediyi, kirayı aidatı ödüyor; kalan parayı bana veriyor, birikim hesabına koyuyorum... Ben de faturaları ödüyorum ve evin alış verişini yapıyorum...
harikasin tatlim...buyrunnnnnnnnn
:1no2:
inan bunlari yaptigim halde eksiye dustugumuz zamanlar bile oluyo kiralar mahvediyo insani:içelim:
amaniinnnnnnnnnnnn,
sen adam olmazsan kimse olmaz vallaaaa,
seni okuyunca kendimi pek bi savruk gördümm.mafoldumben
ama dünyaya da bi kere geliyoz yawwwww
her şeye ağzımızın suyu akarakmı bakcezzzzz:çok üzgünüm:
inan bunlari yaptigim halde eksiye dustugumuz zamanlar bile oluyo kiralar mahvediyo insani:içelim:
Kucucuk bir fare deligi bile koca gemiyi batirmaya yeter!.. çok güzel bir laf...
ekonomi çökük bizde..mafoldumben
kredi borcu,kredi kartı borcu.şimdi çocuk Allah izin verirse anaokuluna başlayacak onun masrafları.işimiz zor valla.lüks hiç bir harcamamız yok.ne sinema,ne tiyatro.ayda yılda bir dışarda yemek yiyoruz o kadar.geri kalanı hep market alışverişi.kenara 1 kuruş koymak imkansız.
Allah bu günümüzü aratmasın..
amin canim valla hayat cok zor bu devirde tek maasla gecinmek neredeyse imkansiz gibi bisey:çok üzgünüm:
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
tek borcumuz her ay kredi kartı.ortlama olarak her ay 800 ytl ödüyoruz.kışın faturalar epey tutuyor.ama yazın faturalar düşüyor.ben gene aynı düzende fatura ödüyormuşuz gibi düşünüp onu kenara atıyorum.kiramızda yok şükür.ama genede heray 600 ytl kira veriyormuşuz gibi düşünüp onuda kenara atıyorum.mutfak harcamalarımda asla abur cubura kaçmıyorum.dolayasıyla hem borçlu yaşamıyorum(yani kendimizi ister istemez kısıyoruz)hemde kenara kötü gün için para atıyoruz.kısaca yaz kış harcamalar değişken olsada ben tek düzende gidiyorum hep..size tavsiyem muhakkak günlere katılıp yada katılmışınız gibi davranıp her ay kenar bişeyler atmak ..gene biz kadınlarda var ne varsa:)CADIARZU
- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
10 aylık evlıyım bende henuz hiç para bırıktıremedık acıkcası.
kısacası biz evimizi doserken eşim kendı ailesinden hiç yardım almadı herseyı kendısı yaptı bana dusenlerı benım ailem odedi saolsunlar..
suan hala borc oduyoruz maalesef cunku evin eksıklerı bıtmerdı henuz eşimin ailesi bize takılan altınlarıda vermeyınce çok sıkıstık-Allaha havale ediyorum onları-neyseee...
şuan ben yazlık kıyafetımı yenıce aldım onlarda hep indirimlerden yani.. eşime odemesi zor olmasın diye aldıklarımı hep 10ar aya boldurdum.. birazcık elımız bollasana kadar hiçbişey almıcaz gibiyiz
bizde ev ekonomısı olarak et reyonundan : kardesım kendı kurbanını bıze bagısladı daha onları kullanıyorum
bozulmayacaklardan gıda-temızlık mad-havlu kagıt*pecete vss neysee bunları hep çokca aldık :) zaten ındırıme giriyor bazı zamanlar marketlerden bunları takıpledık evde olsada aldık sonucta boyle ındırımle rherzaman denk gelmıyor ve çokça alınca ekonomıkte oluyor
pazar alısverısını pazardan yaptık daha ucuz oluyor ve papatesle soğanı cuvalla aldık daha ucuz oluyor :)) yazdan kıslımızı hazırlamısrtık annemle konserve olarak onları yedık hep .. dısarıya bu sene gezme olarak çok nadir çıktık genelde evde oturduk
ekonomık ampullardan kullanıyoruz ,o odadan cıktıgımızda ısıgı kapatmayı unutmuyoruzzz vs gibi
kısacası biz evimizi doserken eşim kendı ailesinden hiç yardım almadı herseyı kendısı yaptı bana dusenlerı benım ailem odedi saolsunlar..
suan hala borc oduyoruz maalesef cunku evin eksıklerı bıtmerdı henuz eşimin ailesi bize takılan altınlarıda vermeyınce çok sıkıstık-Allaha havale ediyorum onları-neyseee...
şuan ben yazlık kıyafetımı yenıce aldım onlarda hep indirimlerden yani.. eşime odemesi zor olmasın diye aldıklarımı hep 10ar aya boldurdum.. birazcık elımız bollasana kadar hiçbişey almıcaz gibiyiz
bizde ev ekonomısı olarak et reyonundan : kardesım kendı kurbanını bıze bagısladı daha onları kullanıyorum
bozulmayacaklardan gıda-temızlık mad-havlu kagıt*pecete vss neysee bunları hep çokca aldık :) zaten ındırıme giriyor bazı zamanlar marketlerden bunları takıpledık evde olsada aldık sonucta boyle ındırımle rherzaman denk gelmıyor ve çokça alınca ekonomıkte oluyor
pazar alısverısını pazardan yaptık daha ucuz oluyor ve papatesle soğanı cuvalla aldık daha ucuz oluyor :)) yazdan kıslımızı hazırlamısrtık annemle konserve olarak onları yedık hep .. dısarıya bu sene gezme olarak çok nadir çıktık genelde evde oturduk
ekonomık ampullardan kullanıyoruz ,o odadan cıktıgımızda ısıgı kapatmayı unutmuyoruzzz vs gibi
- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 579
- 198
Nedir bu geçim derdi arkadaşlar ya. Hepimiz ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız. Ben de bazen çok sıkıntı çekiyorum hele ki yazın işler durunca... Biz maaşla kira elektrik su doğalgaz ödedikten sonra gerisini mutfak harçlık falan bırakıyoruz. Ama önemli olan birikim yapabilmek. Ben artık birikime geçeceğim olmuyor böyle
- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Şükür 6 kredi kartından 2 düştük borçları sıfırladık ev borcu bitti
olan parayı harcayacağız
en çok gider elektrik, tel.internet ve gıda tabi birde eğitim masrafı ki kızıma 1000tl yolluyoruz eşimin emeklisi kızıma gidiyor , en çok kıyafetten kısıyorum pek modayla işim yok , birde temizlik malzemesini bimden alıyorum marka takıntım yok , bulaşık makineye parlatıcı değilde elma sirkesi kullanıyorum aldığım sonuçtan memnunum, hem parlatıyor hem kireci söküyor hem kötü kokmasını engelliyor ,
bu ay en çok cevize para verdik 40 kilo aldırdım köyden ama zaten çikolata yemiyoruz
olan parayı harcayacağız
en çok gider elektrik, tel.internet ve gıda tabi birde eğitim masrafı ki kızıma 1000tl yolluyoruz eşimin emeklisi kızıma gidiyor , en çok kıyafetten kısıyorum pek modayla işim yok , birde temizlik malzemesini bimden alıyorum marka takıntım yok , bulaşık makineye parlatıcı değilde elma sirkesi kullanıyorum aldığım sonuçtan memnunum, hem parlatıyor hem kireci söküyor hem kötü kokmasını engelliyor ,
bu ay en çok cevize para verdik 40 kilo aldırdım köyden ama zaten çikolata yemiyoruz
- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
birşey alırken ihtiyaç mı bu mal yoksa lüks malmı diye dusunuyorm yani bu eşyayı kıyafetı almasam zor durumda kalıcakmıyım kalmıcakmıyım eger kalmıcaksam parayı bırıktıyorum harcamıyorum ama mesela çizmem yoksa 1 tane almak zorundayım iyi bir tane kışın ayaklarım üşümesin diye ikncisini lüks olarak göruyorum mesela