- 30 Kasım 2017
- 8.495
- 4.211
- Konu Sahibi demdeniz34
Çok zor çünkü her gördüğün şeyi adama söylemişsin oda seni manipüle edip üstünü kapatıyor her gördüğün şeyi neden söylüyosun takip etmelisin daha doğrusu edecektin teni hergün parfum kokuyomu hergün ensesinde saç kılı var mı bilmem ne şimdi adam her ince detayına kadar sirkelenip öyle eve gelecek .. var diyemem aldatma ama pat diye öfkelenip kendiniiz de belli etmeyin be kızlar gerçekten işinizi zorlaştırırsınız. Şifre olayından nefret ederim saçmalık zaten. Ben masaya koyup gidebiliyosam eşimde gidebilmeli insan kendine güvense onu yapmaz zaten .. allah kolaylık versin bacım adamı takip et bari kendisini yani bi saç kılı ensesinde ne arasın ? Hadi biyere oturdu kalktı biyerine yapıştı anlarım boynunda ne işi var saçma yani bende zamanında keşfette açık kadınlar gördüm zaten instagramda felan en çok neye bakarsan o karşına çıkar keşfette bu öyle. Önce emin ol sonra delil topla ki , yüzüne vuracak zaman gelirse ıspatlarla gel yoksa inkar eder erkek milleti manipule etmeyi sever ya hastasın sen der yada yok öyle bişey kıskanclık ediyosun kuruntu yapıyosun der.Merhabalar kızlar;
Sizi sıkmadan direkt konuya geçmek istiyorum
9 yıllık evliyim bir tane çocuğum var,eşim işten eve evden işe gelir kendisi esnaf öğlen gider akşam vaktinde gelir ama ben aldatıldığımı düşünüyorum.
Belirli aralıklarla teninde bayan parfümü kokuyordu sordugumda ne bilim parfüm sıkmış çalışan ondan sinmiştir dedi ve artık kokmadı o günden sonra
Geçen de ensesinde uzun bayan saçı sallanıyordu eve geldiğinde . Sordum ne biliym yapışmıştır birinden dedi. (Eşimin müşterilerinin çoğu bayan)
Telefonunu sürekli saklar banyoya telefonla girer asla göstermez parmak izi. Nedne böyle yapıyorsun dediğimde zamanında keşfetindeki açık kadınları görüp kavga etmiştim o yüzden parmak izi koymuş muş .
Nasıl emin olabilirim ne olur bir fikir verebilir misiniz? Telefonunu alamıyorum parmak izi.takip etsem kesin ama kesin anlar çünkü çok zeki ve uyanık birisi.
Onun dışında gece dışarı çıkmaz hafta sonu evde dışarı çıkmaz. Kafam çok karışık.