• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki bebek bakıcısı

Bakiciniz bulunmaz hint kumasi mi ilce icin 1950 baya baya fazla.gitseniz millet yalvarir sizinle calismak icin.bizim burda 600 bakiyorlar sigorta falanda yok.bence derhal işine son verin.yok cocugun ozel dersi yok ihtiyaclari bu ne yaz resmen sizi enayi yerine koyuyor.

]qoRRt-

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi evinizde mi baktınız

Evet sabah işe giderken bana bırakıyorlardi
Çıkışta da alıyorlardı annesi veya babası kim erken çıkarsa
Ama arkadaş olduğumuz için benim evime bırakıyordu
Tanımadığı biri olsaydı evine gelecekti bakici

Merhaba kızlar uzun zamandır siteye giremiyordum ama son zamanlarda bir sıkıntım yüzünden çevremdeki arkadaş dost akraba faydalı olamıyorlar. Biz küçük biryer de yaşıyoruz. Beni bilen bilir iki buçuk yıl önce hamileyken eşimi kaybetmiştim o zaman aranızdan destek olan çok oldu hoş birde inanmayanlar olduydu. Sağlık sıkıntılarım hayat mücadelesi derken siteye giremedim. Annem kayınvalidem eşim yok mecbur çalışırken bakıcı tuttum. Bebeğimin bakıcısı çok aç gözlü bir kadın Ben ona ayda bin ve sgk teklif ettim O kabul etmedi ayda bin tl alırım iki yüz bireysel emekliliğime yatıracağım dedi öyle başladık Sonra önce ayda bir iki yüz alırım dedi tamam dedim sonra yok ben kredi çekecem sgk mı yatır dedi oda oldu yazında zam yaptık her ay kızının özel dersine düzenli ödeme yapıyorum Ayda bin dokuzyüz elli tl ve çocuklarının bir takım ihtiyaçları benden çıkıyor. Geçen sene para hırsı tutmuştu yine çok kavga ettik ben ona bir ay sana süre ya kendine çeki düzen verirsin yada ben başkasını bulayım dedim gerçekten o zaman halamın bir tanıdığı daha öncede çocuk bakmış bir kadın sigortam düzenli yatsın neresi olursa çalışırım demiş. Artık onunla başlayacaktık kadının kayınbabası felç feçirdi ona bakmak zorunda kaldığından ve bizimkide kendine çeki düzen verdiğinden eskisi gibi mutlu mesut olduk ama yine oğlumun üzerinde yapmak zorunda olduğu işleri aksatmaya başladı ve bu sabah sen sgk yı yatırmasan ben onu bireysel emeklilipime versem dedi. Kesinlikle böyle birşey mümkün değil ya evde bir kaza olsa Allah korusun dedim çıktım ama bu şimdi durmayacak sinir krizleri başladı artık kolay kolay güvenilecek insanda bulunmuyor. Sizin bu konuda elbet deneyimleriniz olmuştur siz neler düşünüyorsunuz.
Cok ac gozlu ve de cok sinirliymis sanki o patron!!! Allah askina yol ver ona baska bir bakici aramaya basla

Ssk sını elden isteyip para alip sonra çalıştığı yeri mahkemeye veren insanlarla dolu ortalık
Kimseye güvenmeyin o konuda
Kurtulun bu aç gözlü kadından

Günde 20 tane çocukla uğraşan kresteki öğretmen 1200 lirayi zor aliyor
Yuhh kadına bak
Bulmuş bunuyor
İlla bir evde oturan komşu kadın vardır
Allah iyilerle karşılaştırsin seni ve evladını

Yalova merkezdeyım polis eşiyim çocukları da çok severim daha önce de bakıcılık yaptım polis çocuğuna güvenilirim bakkk yatılı ver sen ben bakarım hafta sonları gormeyw gelırsın iki de bende var yuvarlanır gıderızz hahha valla bakıcı mı paşa mı belli deil:KK70:

Ya gönder gitsin ne bu tafralar
Sanki fransız mürebbiye
Çocukları konuşmamak nedir ya hem kızının özel dersi ne alaka niye kendini kullandırıyorsun ver kreşe herkesin çocuğu gidiyor bursa kocaman yer dünya kreş vardır akşam

Merhaba kızlar uzun zamandır siteye giremiyordum ama son zamanlarda bir sıkıntım yüzünden çevremdeki arkadaş dost akraba faydalı olamıyorlar. Biz küçük biryer de yaşıyoruz. Beni bilen bilir iki buçuk yıl önce hamileyken eşimi kaybetmiştim o zaman aranızdan destek olan çok oldu hoş birde inanmayanlar olduydu. Sağlık sıkıntılarım hayat mücadelesi derken siteye giremedim. Annem kayınvalidem eşim yok mecbur çalışırken bakıcı tuttum. Bebeğimin bakıcısı çok aç gözlü bir kadın Ben ona ayda bin ve sgk teklif ettim O kabul etmedi ayda bin tl alırım iki yüz bireysel emekliliğime yatıracağım dedi öyle başladık Sonra önce ayda bir iki yüz alırım dedi tamam dedim sonra yok ben kredi çekecem sgk mı yatır dedi oda oldu yazında zam yaptık her ay kızının özel dersine düzenli ödeme yapıyorum Ayda bin dokuzyüz elli tl ve çocuklarının bir takım ihtiyaçları benden çıkıyor. Geçen sene para hırsı tutmuştu yine çok kavga ettik ben ona bir ay sana süre ya kendine çeki düzen verirsin yada ben başkasını bulayım dedim gerçekten o zaman halamın bir tanıdığı daha öncede çocuk bakmış bir kadın sigortam düzenli yatsın neresi olursa çalışırım demiş. Artık onunla başlayacaktık kadının kayınbabası felç feçirdi ona bakmak zorunda kaldığından ve bizimkide kendine çeki düzen verdiğinden eskisi gibi mutlu mesut olduk ama yine oğlumun üzerinde yapmak zorunda olduğu işleri aksatmaya başladı ve bu sabah sen sgk yı yatırmasan ben onu bireysel emeklilipime versem dedi. Kesinlikle böyle birşey mümkün değil ya evde bir kaza olsa Allah korusun dedim çıktım ama bu şimdi durmayacak sinir krizleri başladı artık kolay kolay güvenilecek insanda bulunmuyor. Sizin bu konuda elbet deneyimleriniz olmuştur siz neler düşünüyorsunuz.
1950 tl mi burada 1000 tl dendi mi gözleri yuvalarından çıkıyor. Üst komşum öğlene kadar bakıyor 400 tl ye. Çocuğu kucağından indirmiyor. Başka bakıcı bulun derim ben. Bu kadar dengesiz bir kadının çocuğunuza düzgün baktığından emin misiniz?

Ay siz naptiniz oyle?? Kadin sizi yatirim kaynagi gormus resmen. Yok bireysel emeklilik yok ozel ders ucreti bilmem ne. Hic mi bakici yok cevrenizde?? Arayin bulursunuz illa ki. Ablamin da bi bakicisi vardi 3 saatligine geliyordu 600 e. 1000 lira istedi daha 2 ayi dolmadan. 3 saatligine dusunun yani. Ablam da pat diye cikardi

Bakıcı durumunu bilemem ama burda bi uye vardı bakıcı sgk istemem demis maaşı yüksek istemiş bi zaman sonra araları kötü olunca dava acmisti beni kacak calistirdi diye ve sanirim yuklu bi miktar odeme yapmak zorunda kalmıştı kadincagiz.
Umarim iyi bi bakıcı bulursunuz. Kreş imkanı yok mu

Bakıcınıza çok yüksek ödeme yapıyorsunuz. Ayrıca SSK’ sını da ödüyormuşsunuz. Bebek bakıcısına devlet desteğine baktınız mı? Belki size bir faydası olur.

İlla bi çevreniz vardır yaşadığınız yerde sağa sola bakkala çakkala söyleyin illa biri çıkar.

Hele küçük yerlerde iş bulmak daha zor.

Gönder gitsin fazla simarmis. Kimse onun nazını cekmz sizde çekmek zorunda değilsiniz dengesizin teki . O size uyum sağlayacağına siz ona uyum saglamissiniz. O verdiğiniz paraya çok rahat bakıcı bulursun.

Back