- 25 Haziran 2016
- 7.150
- 12.559
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi evinizde mi baktınız
Cok ac gozlu ve de cok sinirliymis sanki o patron!!! Allah askina yol ver ona baska bir bakici aramaya baslaMerhaba kızlar uzun zamandır siteye giremiyordum ama son zamanlarda bir sıkıntım yüzünden çevremdeki arkadaş dost akraba faydalı olamıyorlar. Biz küçük biryer de yaşıyoruz. Beni bilen bilir iki buçuk yıl önce hamileyken eşimi kaybetmiştim o zaman aranızdan destek olan çok oldu hoş birde inanmayanlar olduydu. Sağlık sıkıntılarım hayat mücadelesi derken siteye giremedim. Annem kayınvalidem eşim yok mecbur çalışırken bakıcı tuttum. Bebeğimin bakıcısı çok aç gözlü bir kadın Ben ona ayda bin ve sgk teklif ettim O kabul etmedi ayda bin tl alırım iki yüz bireysel emekliliğime yatıracağım dedi öyle başladık Sonra önce ayda bir iki yüz alırım dedi tamam dedim sonra yok ben kredi çekecem sgk mı yatır dedi oda oldu yazında zam yaptık her ay kızının özel dersine düzenli ödeme yapıyorum Ayda bin dokuzyüz elli tl ve çocuklarının bir takım ihtiyaçları benden çıkıyor. Geçen sene para hırsı tutmuştu yine çok kavga ettik ben ona bir ay sana süre ya kendine çeki düzen verirsin yada ben başkasını bulayım dedim gerçekten o zaman halamın bir tanıdığı daha öncede çocuk bakmış bir kadın sigortam düzenli yatsın neresi olursa çalışırım demiş. Artık onunla başlayacaktık kadının kayınbabası felç feçirdi ona bakmak zorunda kaldığından ve bizimkide kendine çeki düzen verdiğinden eskisi gibi mutlu mesut olduk ama yine oğlumun üzerinde yapmak zorunda olduğu işleri aksatmaya başladı ve bu sabah sen sgk yı yatırmasan ben onu bireysel emeklilipime versem dedi. Kesinlikle böyle birşey mümkün değil ya evde bir kaza olsa Allah korusun dedim çıktım ama bu şimdi durmayacak sinir krizleri başladı artık kolay kolay güvenilecek insanda bulunmuyor. Sizin bu konuda elbet deneyimleriniz olmuştur siz neler düşünüyorsunuz.
1950 tl mi burada 1000 tl dendi mi gözleri yuvalarından çıkıyor. Üst komşum öğlene kadar bakıyor 400 tl ye. Çocuğu kucağından indirmiyor. Başka bakıcı bulun derim ben. Bu kadar dengesiz bir kadının çocuğunuza düzgün baktığından emin misiniz?Merhaba kızlar uzun zamandır siteye giremiyordum ama son zamanlarda bir sıkıntım yüzünden çevremdeki arkadaş dost akraba faydalı olamıyorlar. Biz küçük biryer de yaşıyoruz. Beni bilen bilir iki buçuk yıl önce hamileyken eşimi kaybetmiştim o zaman aranızdan destek olan çok oldu hoş birde inanmayanlar olduydu. Sağlık sıkıntılarım hayat mücadelesi derken siteye giremedim. Annem kayınvalidem eşim yok mecbur çalışırken bakıcı tuttum. Bebeğimin bakıcısı çok aç gözlü bir kadın Ben ona ayda bin ve sgk teklif ettim O kabul etmedi ayda bin tl alırım iki yüz bireysel emekliliğime yatıracağım dedi öyle başladık Sonra önce ayda bir iki yüz alırım dedi tamam dedim sonra yok ben kredi çekecem sgk mı yatır dedi oda oldu yazında zam yaptık her ay kızının özel dersine düzenli ödeme yapıyorum Ayda bin dokuzyüz elli tl ve çocuklarının bir takım ihtiyaçları benden çıkıyor. Geçen sene para hırsı tutmuştu yine çok kavga ettik ben ona bir ay sana süre ya kendine çeki düzen verirsin yada ben başkasını bulayım dedim gerçekten o zaman halamın bir tanıdığı daha öncede çocuk bakmış bir kadın sigortam düzenli yatsın neresi olursa çalışırım demiş. Artık onunla başlayacaktık kadının kayınbabası felç feçirdi ona bakmak zorunda kaldığından ve bizimkide kendine çeki düzen verdiğinden eskisi gibi mutlu mesut olduk ama yine oğlumun üzerinde yapmak zorunda olduğu işleri aksatmaya başladı ve bu sabah sen sgk yı yatırmasan ben onu bireysel emeklilipime versem dedi. Kesinlikle böyle birşey mümkün değil ya evde bir kaza olsa Allah korusun dedim çıktım ama bu şimdi durmayacak sinir krizleri başladı artık kolay kolay güvenilecek insanda bulunmuyor. Sizin bu konuda elbet deneyimleriniz olmuştur siz neler düşünüyorsunuz.