• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki bebek bakıcısı

E
Kimseye hiçbir konuda güvenemem evde heryerde kamera var açıkçası o kadar yorgun oluyorumki uzun zamandır izlemiyorum Zaten hergün bir çocuğu geliyor güya benim oğlumu çok özlüyorlarmış
Sizi ve evinizi açıkça kullaniyorlar. Bu kadinla devam etmeyin zaten maddi olarak da sömürüyor sizi.

Anlattıklarınızın bir çoğunu ben de yaşadım maalesef :KK43: Ve en sonunda kameradan gördüm ki kadın bebeğime şiddet uyguluyormuş :KK43: Paraya önem veren insanlar kesinlikle güvenilir değil. Bu işi severek yapan birini bulun. Ben yol verdim gitti lanet olası. Bana da 1850 tl ye mal oluyordu, + giderler hariç... Çok fazla iyi niyetli davranmak iyi değilmiş, ben çocuğuma iyi bakıyor diye katlanıyordum ama öyle de değilmiş maalesef... Kamera kayıtlarını kesinlikle izleyin... Sadece izlemek de yetmez, ses kaydı da olsun. Bebeğinize bağırıyor da olabilir... Bence bu da bir şiddet...
Çok çok çok üzüldüm Allahın dan bulsun malesef sadece görüntü kaydı var ses uygulaması eklenirmi

Sizi ve evinizi açıkça kullaniyorlar. Bu kadinla devam etmeyin zaten maddi olarak da sömürüyor sizi.
Çok dini bütün bir kadın namazını hiç aksatmaz bazen ona sorular soruyorum eğer bir seçenek verseler şimdi ölürsen direk cennete gideceksin deseler ne yaparsın diyorum hemen ölümü tercih ederim diyor ama çocukların ne olacak en küçüğü 12 yaşında onu damı bırakacaksın yeteri kadar büyüdü o diyor ben şok oluyorum tabi

Ve siz bu kadına 1950 lira artı ekstralar verip oğlunuza baktırmaya çalışıyorsunuz.
Kadın sizi kullanıyor.
Yol verin gitsin yaptığı işe saygısı olmayan bu insanı
Umarım çok çok iyi birini bulursunuz :KK66:
İnşallah ama eğer bulazsam kreşe yazdıracağım

Merhaba kızlar uzun zamandır siteye giremiyordum ama son zamanlarda bir sıkıntım yüzünden çevremdeki arkadaş dost akraba faydalı olamıyorlar. Biz küçük biryer de yaşıyoruz. Beni bilen bilir iki buçuk yıl önce hamileyken eşimi kaybetmiştim o zaman aranızdan destek olan çok oldu hoş birde inanmayanlar olduydu. Sağlık sıkıntılarım hayat mücadelesi derken siteye giremedim. Annem kayınvalidem eşim yok mecbur çalışırken bakıcı tuttum. Bebeğimin bakıcısı çok aç gözlü bir kadın Ben ona ayda bin ve sgk teklif ettim O kabul etmedi ayda bin tl alırım iki yüz bireysel emekliliğime yatıracağım dedi öyle başladık Sonra önce ayda bir iki yüz alırım dedi tamam dedim sonra yok ben kredi çekecem sgk mı yatır dedi oda oldu yazında zam yaptık her ay kızının özel dersine düzenli ödeme yapıyorum Ayda bin dokuzyüz elli tl ve çocuklarının bir takım ihtiyaçları benden çıkıyor. Geçen sene para hırsı tutmuştu yine çok kavga ettik ben ona bir ay sana süre ya kendine çeki düzen verirsin yada ben başkasını bulayım dedim gerçekten o zaman halamın bir tanıdığı daha öncede çocuk bakmış bir kadın sigortam düzenli yatsın neresi olursa çalışırım demiş. Artık onunla başlayacaktık kadının kayınbabası felç feçirdi ona bakmak zorunda kaldığından ve bizimkide kendine çeki düzen verdiğinden eskisi gibi mutlu mesut olduk ama yine oğlumun üzerinde yapmak zorunda olduğu işleri aksatmaya başladı ve bu sabah sen sgk yı yatırmasan ben onu bireysel emeklilipime versem dedi. Kesinlikle böyle birşey mümkün değil ya evde bir kaza olsa Allah korusun dedim çıktım ama bu şimdi durmayacak sinir krizleri başladı artık kolay kolay güvenilecek insanda bulunmuyor. Sizin bu konuda elbet deneyimleriniz olmuştur siz neler düşünüyorsunuz.
Kesinlikle başkasını bulun. Onun gözğ doymaz . hep ister. Karakteri o belli. Benin de öyleydi. Hiç doymadı. En son yoku ayırdık.. Allah size ve öocuğubuza önğr versin. Allah rahmet eylesin eşinize..

Burada bir uye vardi bakicisi sigortami elden ver demis, o da kabul etmisti. Sonradan kadin is mahkemesine dava acmis ne yapicam diye konu acmisti. Sonucu ne oldu bilmem. Sakin oyle bir sey yapmayin.

Ayrıca konuşamayan çocuklar kreşte konuşmaya da başlıyorlar. oğlunuz 2 yaşının üstündeyse kesinlikle kreşe verin.
Hem sosyaleşir hemde çocuk iki faaliyet görür. evde akşama kadar boş boş oturduklarını düşünüyorum nedense
İki yaşına girecek pazartesi gidip konuşacağım kreşle

Ben de bakıcıdan yana değilim kreste yasıtlariyla uzman öğretmenlerle daha iyi buyur sanki. Ama iyi kreş de bulmali. Yine de birkaç kresle konuşun derim ben. Iş saatlerinizden bahsedin belki yardimci olabilecek bir kreş bulursunuz. Allah kolaylik versin tek başına büyütmek ne zordur annemden bilirim. Annem de benle abimi bir başına büyüttü. Okul yaşına kadar kreşe gitmişiz. Allah size güç kuvvet versin
Amin canım

Çok dini bütün bir kadın namazını hiç aksatmaz bazen ona sorular soruyorum eğer bir seçenek verseler şimdi ölürsen direk cennete gideceksin deseler ne yaparsın diyorum hemen ölümü tercih ederim diyor ama çocukların ne olacak en küçüğü 12 yaşında onu damı bırakacaksın yeteri kadar büyüdü o diyor ben şok oluyorum tabi
Kafa yanmış kadinin maalesef

bu arada çocuk 2,5 yaşında değil mi bu durumda kreş daha mantıklı sanki saatler uygun olursa.

Dini konular yasak da dini bütünlük de bu değil. Allah her şeyi affeder ama kul hakkına karışmaz, o kulumun bileceği iş der. Eğer dini bütünse ne senin ne bebeğinin hakkına girer... İnsanları inançlarına göre değil de tavırlarına göre değerlendirebilsek aslında her şey çok daha iyi olacak...

Üniversitede, ev sahibi namazında abdestindeydi sözde ama zorla eve girip yatak odalarımıza girmeye kalkmıştı. Bahanesi de evi başına mı yıkıyormuşuz bakacakmış. Yatak odalarımız giremezsin dedikçe delirmiş girmeye çalışmış direnmişti.

Dini konular yasak da dini bütünlük de bu değil. Allah her şeyi affeder ama kul hakkına karışmaz, o kulumun bileceği iş der. Eğer dini bütünse ne senin ne bebeğinin hakkına girer... İnsanları inançlarına göre değil de tavırlarına göre değerlendirebilsek aslında her şey çok daha iyi olacak...

Üniversitede, ev sahibi namazında abdestindeydi sözde ama zorla eve girip yatak odalarımıza girmeye kalkmıştı. Bahanesi de evi başına mı yıkıyormuşuz bakacakmış. Yatak odalarımız giremezsin dedikçe delirmiş girmeye çalışmış direnmişti.
Bende namazımı kılıyorum Ama biri bana öyle seçenek sunsa evladım Allahın emaneti onu bırakamam derdim hemen cennete atlamazdım. Sanki bana namaz kılarak iyi temiz görünmeye çalışıyor gibi

Bende namazımı kılıyorum Ama biri bana öyle seçenek sunsa evladım Allahın emaneti onu bırakamam derdim hemen cennete atlamazdım. Sanki bana namaz kılarak iyi temiz görünmeye çalışıyor gibi

Yani işte ben olsam ben de önce evladımı düşünürüm. Sabi, o bana muhtaç. Neden bırakıp gideyim ki? Ayrıca 12 yaş bazı şeyler için küçük, annesine ihtiyacı var hala o çocuğun. Bilemiyorum, sizin yerinizde olsam yeni bakıcı arardım ben. Komşunuz vs yok mu yardımcı olabilecek?

Bakıcı ses kaydının olmadığını bilmiyorsa, o pişik olanakadar bekletmesini falan söyleyip şikayet etmekle tehdit edin.
Sizin gibi yağlı kapıyı bulamaz vazgeçemez.
Arsıza arsız olmak gerek bazen.

Yada olur da ısrar ederse video kaydı alın sigorta istemediğine bireysel ödemek istediğine dair.

Başınız sağolsun.

Back