Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Teşekkür ederim polis lojmanlarına sormak çok mantıklıÖncelikle başınız sağolsun. Rabbim evladinizi size bağışlasın. Sigortasız çalıştırmayin bence de asla , hem yasal değil hem de kadın bunu işine gelmediği takdirde kullanacak tipte aylığından yatırsın bireysel emekliligini o da. Bence siz araştırın cevrenizde duyurun illa ki birileri çıkacaktir.
Benim bir tanıdığimda bir ara böyle zorluk çekmişti bulunduğu ilde polis lojmanlarina gidip eşlerine sormuştu daha güvenilir diye o şekilde bir bakıcı bulmuştu 10 yıl oldu hala aynı kadın bakar çocuklarina.
Rabbim insan evladiyla karsilastirsin sizi ve yavrunuzu inşallah
Kreş var ama bebeğim daha konuşamıyor Eylül gibi kreşe vermeyi düşünüyordum. Birde ben bakıcının sigortasını başlatırken sgk memuru nasıl güveneceksiniz evde bir yabancıya bizim üç aylık ikizlerimiz var kreşe verdik biz çok da memnunuz dediydi. İşte benim saatlerim uymuyor çok yol yapıyoruz genelde akşam yedi de evde oluyorum bakıcı sabah on buçukta geliyor.Bebeğiniz kreş için çok mu küçük? Tam gün krese gönderebilirsiniz. Bu kadının kahrini çekmeyin daha fazla
Bursa ilçesiHangi sehirdesiniz
Bunu yapabilecek karakterdeSakin ha sigortasini bozmayin, ilerde beni sigortasiz calistirdi diye sikayet edebilir.
Kendi evinizde mi baktınızBiz de çok küçük bir ilcedeyiz eşimin görevi nedeniyle
Arkadaşımız ise başlayınca bakacak kimseyi bulamadığı için bakmayı kabul ettim ve para falan sorun değil hayrına bakarım ne olacak dedim
Tabi arkadaşım olmaz öyle şey senin emeğin var ortada dedi, ne kadar istiyorsan ben vereceğim dedi.
Ben 600 lira dedim ay sonunda ama utana sıkıla
Buralarda en fazla 500 lira veriyorlarmis, çocuk bakımı yemek temizlik hepsi içinde.
Sizin bakıcının önceliği çocuk mu para mı ben anlamadım
Bence çocuk bakmak tamamen vicdan işi
Para sonraki mesela
Bana göre böyle yani
Arkadaşımın çocuğuna iki ay baktım
Her gün yeni bir şey öğreniyordu benimle
Bizi o kadar benimsemişti ki sabahları eşimin ise gitmesini istemiyordu üzülüyordu
Bunlar paradan daha değerli bence
EBence derhal baska birini bulup sepetleyin. "Sigortami yatirma ben bireyselime yatirayim." diyormus ya yarin öbür gün sizi sikayet bile edebilir sigortasız calistiriyor diye. Burada konu acmisti bir kadin, bakicisi ayni bu sekilde sikayet etmisti onu.
Ayrica bu kadar kaypak ve paragoz birine cocugunuzu emanet ederken iciniz rahat mi?
Yerinizde olsam bu pazartesi kendisine baska is bakmasi gerektigini baskasini bulacagimi söylerdim.
UmarimKadın tam sopalık resmen. Tez vakitte düzgün birini bulursunuz umarım.
Sinir krizleri geçirince mala bağlıyor Hiç oğlumla konuşmuyor elinde telefon evin internetini sosyal medya için kullanıyor çocuğun altı pişik oluyordu aynı şeyler tekrarlamadan bu sefer hayırlısıyla başkasını bulmam lazım Bu arada neden çocukla konuşmuyorsun dediğimde sen benim sıkıntılarımı biliyormusun diyor utanmadan Yahu herkes sana gıptayla bakıyor evin yeni eşim sağ çocukların sağlıklı daha ne sıkıntısı diyorumsinir krizlerini kim geçiriyor,bakıcınız mı?
nasıl güveniyorsunuz?
Bugün izinli oğlumdan dolayı yanlış yazıyorumSinir krizleri geçirince mala bağlıyor Hiç oğlumla konuşmuyor elinde telefon evin internetini sosyal medya için kullanıyor çocuğun altı pişik oluyordu aynı şeyler tekrarlamadan bu sefer hayırlısıyla başkasını bulmam lazım Bu arada neden çocukla konuşmuyorsun dediğimde sen benim sıkıntılarımı biliyormusun diyor utanmadan Yahu herkes sana gıptayla bakıyor evin yeni eşim sağ çocukların sağlıklı daha ne sıkıntısı diyorum
E
Kimseye hiçbir konuda güvenemem evde heryerde kamera var açıkçası o kadar yorgun oluyorumki uzun zamandır izlemiyorum Zaten hergün bir çocuğu geliyor güya benim oğlumu çok özlüyorlarmış
Ben de bakıcıdan yana değilim kreste yasıtlariyla uzman öğretmenlerle daha iyi buyur sanki. Ama iyi kreş de bulmali. Yine de birkaç kresle konuşun derim ben. Iş saatlerinizden bahsedin belki yardimci olabilecek bir kreş bulursunuz. Allah kolaylik versin tek başına büyütmek ne zordur annemden bilirim. Annem de benle abimi bir başına büyüttü. Okul yaşına kadar kreşe gitmişiz. Allah size güç kuvvet versinKreş var ama bebeğim daha konuşamıyor Eylül gibi kreşe vermeyi düşünüyordum. Birde ben bakıcının sigortasını başlatırken sgk memuru nasıl güveneceksiniz evde bir yabancıya bizim üç aylık ikizlerimiz var kreşe verdik biz çok da memnunuz dediydi. İşte benim saatlerim uymuyor çok yol yapıyoruz genelde akşam yedi de evde oluyorum bakıcı sabah on buçukta geliyor.
Amin Teşekkür ederim polis lojmanlarına sormak çok mantıklı
Ve siz bu kadına 1950 lira artı ekstralar verip oğlunuza baktırmaya çalışıyorsunuz.Sinir krizleri geçirince mala bağlıyor Hiç oğlumla konuşmuyor elinde telefon evin internetini sosyal medya için kullanıyor çocuğun altı pişik oluyordu aynı şeyler tekrarlamadan bu sefer hayırlısıyla başkasını bulmam lazım Bu arada neden çocukla konuşmuyorsun dediğimde sen benim sıkıntılarımı biliyormusun diyor utanmadan Yahu herkes sana gıptayla bakıyor evin yeni eşim sağ çocukların sağlıklı daha ne sıkıntısı diyorum