Evdeki bebek bakıcısı

E
Kimseye hiçbir konuda güvenemem evde heryerde kamera var açıkçası o kadar yorgun oluyorumki uzun zamandır izlemiyorum Zaten hergün bir çocuğu geliyor güya benim oğlumu çok özlüyorlarmış
Sizi ve evinizi açıkça kullaniyorlar. Bu kadinla devam etmeyin zaten maddi olarak da sömürüyor sizi.

Çok çok çok üzüldüm Allahın dan bulsun malesef sadece görüntü kaydı var ses uygulaması eklenirmi

Sizi ve evinizi açıkça kullaniyorlar. Bu kadinla devam etmeyin zaten maddi olarak da sömürüyor sizi.
Çok dini bütün bir kadın namazını hiç aksatmaz bazen ona sorular soruyorum eğer bir seçenek verseler şimdi ölürsen direk cennete gideceksin deseler ne yaparsın diyorum hemen ölümü tercih ederim diyor ama çocukların ne olacak en küçüğü 12 yaşında onu damı bırakacaksın yeteri kadar büyüdü o diyor ben şok oluyorum tabi

İnşallah ama eğer bulazsam kreşe yazdıracağım

Kesinlikle başkasını bulun. Onun gözğ doymaz . hep ister. Karakteri o belli. Benin de öyleydi. Hiç doymadı. En son yoku ayırdık.. Allah size ve öocuğubuza önğr versin. Allah rahmet eylesin eşinize..

Burada bir uye vardi bakicisi sigortami elden ver demis, o da kabul etmisti. Sonradan kadin is mahkemesine dava acmis ne yapicam diye konu acmisti. Sonucu ne oldu bilmem. Sakin oyle bir sey yapmayin.

İki yaşına girecek pazartesi gidip konuşacağım kreşle

Amin canım

Kafa yanmış kadinin maalesef

bu arada çocuk 2,5 yaşında değil mi bu durumda kreş daha mantıklı sanki saatler uygun olursa.

Dini konular yasak da dini bütünlük de bu değil. Allah her şeyi affeder ama kul hakkına karışmaz, o kulumun bileceği iş der. Eğer dini bütünse ne senin ne bebeğinin hakkına girer... İnsanları inançlarına göre değil de tavırlarına göre değerlendirebilsek aslında her şey çok daha iyi olacak...

Üniversitede, ev sahibi namazında abdestindeydi sözde ama zorla eve girip yatak odalarımıza girmeye kalkmıştı. Bahanesi de evi başına mı yıkıyormuşuz bakacakmış. Yatak odalarımız giremezsin dedikçe delirmiş girmeye çalışmış direnmişti.

Bende namazımı kılıyorum Ama biri bana öyle seçenek sunsa evladım Allahın emaneti onu bırakamam derdim hemen cennete atlamazdım. Sanki bana namaz kılarak iyi temiz görünmeye çalışıyor gibi

Bende namazımı kılıyorum Ama biri bana öyle seçenek sunsa evladım Allahın emaneti onu bırakamam derdim hemen cennete atlamazdım. Sanki bana namaz kılarak iyi temiz görünmeye çalışıyor gibi

Yani işte ben olsam ben de önce evladımı düşünürüm. Sabi, o bana muhtaç. Neden bırakıp gideyim ki? Ayrıca 12 yaş bazı şeyler için küçük, annesine ihtiyacı var hala o çocuğun. Bilemiyorum, sizin yerinizde olsam yeni bakıcı arardım ben. Komşunuz vs yok mu yardımcı olabilecek?

Bakıcı ses kaydının olmadığını bilmiyorsa, o pişik olanakadar bekletmesini falan söyleyip şikayet etmekle tehdit edin.
Sizin gibi yağlı kapıyı bulamaz vazgeçemez.
Arsıza arsız olmak gerek bazen.

Yada olur da ısrar ederse video kaydı alın sigorta istemediğine bireysel ödemek istediğine dair.

Başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…