evde yalnızım

alalım tatlım senin eşin şimdi seyahtten geldimi yalnızlığın sonamı ercek? yoksa sık sık şehir dışına çıkıyorumu?

senede baya bi gidiyo yurtdışına ..bu işi biterde gelirse yeni iş alana kadar yurtdışına gitmicek hep yanımda olacak istisnaları hariç tabi oof oof gelsin artık ya harbiden depresyona giricem ..

senede baya bi gidiyo yurtdışına ..bu işi biterde gelirse yeni iş alana kadar yurtdışına gitmicek hep yanımda olacak istisnaları hariç tabi oof oof gelsin artık ya harbiden depresyona giricem ..

inş bi an evvel gelir hayatımm..

valla çok fena yalnızım hemde...acıktım bişile yiyemiorum yalnızım diye çay koydum şimdi yalnız malnız içicem canım çok çekti böhü

Ahh yalnızlık ahh
off tek başına çay içmeside ne kötü bende acıktım ama
yemek yemiyim diye attım sakızı ağzıma onu çiğniyorum cakkıdı cakkıdı

amin cnm saol... emir napıo kaç yaşında sana neler yaşatıyo bahsetsene biraz

emir ii çok şükür.. 5 yaşına gircek şubatta.. çok akıllı ve uslu maşallah bana hiç eziyeti yok ALLAH a çok şükür evladımdan dolayı çok mutluyum inş hayatı boyunca böyle devam eder..

bende evde yalnızım

sende hg cnm nasılsın?

valla çok fena yalnızım hemde...acıktım bişile yiyemiorum yalnızım diye çay koydum şimdi yalnız malnız içicem canım çok çekti böhü

Ahh yalnızlık ahh
off tek başına çay içmeside ne kötü bende acıktım ama
yemek yemiyim diye attım sakızı ağzıma onu çiğniyorum cakkıdı cakkıdı

kızlar napıcam bu yemek işiyle biz yaa ben doymuyorum sanki yaa çok acı bişeyy

Hoşbulduk canım iyiyim teşekkür ederim
SEN nasılsın?

kızlar napıcam bu yemek işiyle biz yaa ben doymuyorum sanki yaa çok acı bişeyy

Ah ya bende bu dertten muzdaribim ya
beynime doydum sinyali gitmiyor mu neyse
önceden dikkat ediyordum yediklerimie hiç değilse
şimdi ipin ucunu iyice kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…