evde yalnızım

iyi gecler kızlarr nasılsınız bu aşkam.. çok yorgunum bütün gün ev işleriyle uğraştım ama buraya uğramadan yatmak istemedim..

iyi geceler EMİR bebeğiniz ise benim için öpünüz benim eşimin adı emir

tatlım dün göremedim msjını ama bugün telafi eder öperim merak etme :))

hoşgeldin çok sevindim emiri beniim yerime öptüysen ouuy yirim onu ben

hoşgeldin çok sevindim emiri beniim yerime öptüysen ouuy yirim onu ben

hoşbulduk tatlım.. eğer geceleri zonk die uyumak istersen duvar sil ne kadar yormuş beni varya duş aldım saçlarım kurusun die bekliyorm makinele kurutmaya bile takatim kalmamış.. halbuki silerken bu kadar yorulduğumu anlamamıştım..

ay duvar mı sildin ne yorulmuştur kolların sırtın omuzların oof oof...bende depreyona girenler gibi bütün gün yataktan hiç çıkmadım günlerimi şaşırdım inanırmısın

ay duvar mı sildin ne yorulmuştur kolların sırtın omuzların oof oof...bende depreyona girenler gibi bütün gün yataktan hiç çıkmadım günlerimi şaşırdım inanırmısın

evet gerçekten yorucu oldu ama zaman güzel geçti.. bi ara bende öleydim hep yatardım iş yapmak istemezdim çok şükür geçti bu ara benden inş tekrarlaamaz bunalıyorum boğuluyorum öle oldumu ben ya..

evet gerçekten yorucu oldu ama zaman güzel geçti.. bi ara bende öleydim hep yatardım iş yapmak istemezdim çok şükür geçti bu ara benden inş tekrarlaamaz bunalıyorum boğuluyorum öle oldumu ben ya..

bence git uyu yorgunluğun üstüne iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…