Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Tesettür Giyim
- Konu Sahibi sahmeran0
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kapanmak örtünmek tesettür
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ocak 2015
- 693
- 690
- 103
“Merhaba herkese hayırlı cumalar ben ilk kez kapanan biri olarak bir sorum olacak benim annem 2. Evliliğini yaptı ve bende onlarla yaşıyorum öz babam değil sonuçta onun ortamındaykende örtülü olmam gerekiyor değil mi bilgisi olan akıl verebilir mi?
Kadının üvey babası kendisine mahremdir.
Bu bakımdan kadın üvey babasının yanında başını örtmemesi caizdir, yani başını açabilir.
“
Çok teşekkür ederim“
Bu bakımdan kadın üvey babasının yanında başını örtmemesi caizdir, yani başını açabilir.
“
- 26 Şubat 2015
- 1.923
- 4.440
- 133
Mahremse başını örtmesi gerekir“
“
Yanlış bilgi veriyorsunuz
Namahremse başını örtmesi gerekir. Mahrem kendine nikah düşmeyen demektir. Verilen bilgi doğru yaniMahremse başını örtmesi gerekir
- 26 Şubat 2015
- 1.923
- 4.440
- 133
Üvey babası kendi öz babası değil ki amaNamahremse başını örtmesi gerekir. Mahrem kendine nikah düşmeyen demektir. Verilen bilgi doğru yani
- 27 Ekim 2022
- 4.707
- 13.555
- 138
Kuranda ayetlerle sabit acin okuyun bilgi verene de yanlis bilgi diyorsunuz madem bilmiyorsunuz susun. Konu sahibi basiniz acik durabilirsiniz yinede cok acik giyinmemeye ozen gosterin ne olur ne olmaz bu zamanda kimseye guven olmaz.Mahremse başını örtmesi gerekir
- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Üvey babamın yanında başımı örtmemem (açmam) caiz mi? | Sorularla İslamiyet
Kadının üvey babası kendisine mahremdir. Bu bakımdan kadın üvey babasının yanında başını örtmemesi caizdir, yani başını açabilir. Mutlak evlenme engeli ve ebedi haramlık; kan hısımlığı, sıhri hısımlık ve süt hısımlığı ile olur.
sorularlaislamiyet.com
- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 18
- 23
Kuzum. Kıyamette kadar ömrü olsa nikah olmaz. Ama Müslüman ahlaki olarak ve devir değiştiğinde dolayı bu öz baba öz abi farketmez insan avret yerlerine olsun vücut izlerine dikkat etmelidir. Mahremdir.acik olmasında sakınca yoktur. Ama islam ahlaka çok önem veriyor sende ona göre davranMerhaba herkese hayırlı cumalar ben ilk kez kapanan biri olarak bir sorum olacak benim annem 2. Evliliğini yaptı ve bende onlarla yaşıyorum öz babam değil sonuçta onun ortamındaykende örtülü olmam gerekiyor değil mi bilgisi olan akıl verebilir mi?
- 26 Şubat 2015
- 1.923
- 4.440
- 133
Annesi evli olduğu sürece üvey babasına nikah düşmeyeceği için mahremdir. Boşanma gibi bir durum söz konusu olduğunda yine namahrem olur.Üvey babası kendi öz babası değil ki ama
- 27 Ekim 2022
- 4.707
- 13.555
- 138
Dusunmeyle olmuyor iste acip okumak lazim. Oz babasinin tecavuzune ugrayanlarida duyuyoruz ama bu mahrem oldugu gercegini degistirmiyor insanlarin dusuncesi kotu ve pis olunca olabiliyor hersey.Bilmiyorum evet ama çok şaşırdım günahtır diye düşünmüştüm yani ülkemizde üvey babasının tecavüzüne uğrayan binlerce kadın var
- 5 Aralık 2022
- 2.019
- 3.185
- 63
Öz baban deyil dikkat et üstünü başını düzgün giyin şeytan dürtebilirMerhaba herkese hayırlı cumalar ben ilk kez kapanan biri olarak bir sorum olacak benim annem 2. Evliliğini yaptı ve bende onlarla yaşıyorum öz babam değil sonuçta onun ortamındaykende örtülü olmam gerekiyor değil mi bilgisi olan akıl verebilir mi?
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.712
- 798
Mahrem aileden demek.Mahremse başını örtmesi gerekir
Hatta namahrem derler,nikah düşen karşı cinse