- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
-
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
Gayet güzel olmuş :)bütün ışıkları yakın ve tv yi hep açık bırakın bence. hırsızdan korkuyorsanız kapının arkasına ağır bir şey koyun psikolojik olarak rahatlatır. ben bizim eve hırsız girdikten sonra korkuya kapılmıştım kapının arkasına sandalye kokuyordum açılırsa düşsğn sesi gelsin diye camların önünede parfüm şişlere vs koyuyordum yine açılırsa ses gelsin diye. yatağımın yanınada biber gazı koyuyordum o beni rahatlatıyordu öyle uyuyordum. ( şimdş böyle anlatınca baya psikopatça geldi ama)
Ya aşırı paranoyak vesveseli bir insanım başka şeyler de düşünsem oğlumla da ilgilenmem içimden bişey korkmam için dürtüp duruyor beni
Gerçekten mi ya bu konu çok tartışılıyor okumaya çekiniyorum
Ya aşırı paranoyak vesveseli bir insanım başka şeyler de düşünsem oğlumla da ilgilenmem içimden bişey korkmam için dürtüp duruyor beni
Gerçekten mi ya bu konu çok tartışılıyor okumaya çekiniyorum
Tatlım malesef okunmuyor,kurandan okumakla alakası yok,Fatiha haric diğer surelerin okunması dogru değil. Muhafazateyn sureleri olarak gecen Felak ve nas korku esnasında okunabilir.Kur'andan acip okumadiginiz surece ezbere bildiginiz sureleri adetliyken okuyabilirsiniz..
Korkmayin.. Korkacak hicbir sey yok ;-)
Tatlım malesef okunmuyor,kurandan okumakla alakası yok,Fatiha haric diğer surelerin okunması dogru değil. Muhafazateyn sureleri olarak gecen Felak ve nas korku esnasında okunabilir.
Konu sahibi, neden korkuyorsun tam olarak tatlım? Kendini meşgul edecek bisey bul ve birinin Koruması altında oldugunu ve daima gözetim altında oldugunu hic Çıkarma aklından..ben 10 yasından beri ara ara saatlerce bazen Günlerce yalnız kaldığım oluyordu, hep Allah'ın beni izlediğini düşünürdüm cocukken, başıma bisey gelmesine izin vermez derdim kendime. Bu halen böyle devam ediyor,aklıma korku gelince ben izleniyorum kiii diyorum kendi kendime
3 harflilerden korkuyorumTatlım malesef okunmuyor,kurandan okumakla alakası yok,Fatiha haric diğer surelerin okunması dogru değil. Muhafazateyn sureleri olarak gecen Felak ve nas korku esnasında okunabilir.
Konu sahibi, neden korkuyorsun tam olarak tatlım? Kendini meşgul edecek bisey bul ve birinin Koruması altında oldugunu ve daima gözetim altında oldugunu hic Çıkarma aklından..ben 10 yasından beri ara ara saatlerce bazen Günlerce yalnız kaldığım oluyordu, hep Allah'ın beni izlediğini düşünürdüm cocukken, başıma bisey gelmesine izin vermez derdim kendime. Bu halen böyle devam ediyor,aklıma korku gelince ben izleniyorum kiii diyorum kendi kendime
3 harflilerden korkuyorum
Onlarıda insan gibi düsün, bu konun kapanır kesin ama sunu Söyleyeyim. Yabancı biri geldiği zaman nasıl kapıyı açmıyorsan sen onlara kapıyı açmadığın sürece onlarda evine giremez. Bu 3 harflilere sinek muamelesi yapmak cok garip, acık Bulduğu pencereden içeri girmiyorlar tatlım korkma. Sen onlarla uğraşmadıgın sürece onlar sana zarar vermez. Bence korkacaksan insanlardan kork, o varlıklar insanlara zarar vermesi icin yaratılmadı ki insanlar onlarla uğraşıyor. Su an bende yanlızım ve en son Korktuğum sey bu bahsettigin varlıklar. Sen onlarla uğraşıyormusun? Hayır. E o halde korkmana hiiic gerek yok3 harflilerden korkuyorum
Evet onlar zaten malum :) neyse bu konuyu araştıracağım, yanılma Payı Herzaman vardır, yanılıyor olabilirim tatlım sagol, sevgilerHayir okunur... Kadinlarin hayiz hallerinde yasak olan seyler: esleriyle tam iliski, namaz kilmak, oruc tutmak, mescide girmek ve Mushafi eliyle tutup okumak. Dua muminin kilicidir. Ezbere okunur yani.
Neyse konu dine kaymasin arkadasim sevgiler