Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben senin için ihlas nas felak okudum birer sefer rabbim korkularını alsın kötülüklerden korusun rahat rahat mışıl mışıl bir uyku versin.. Çok merak ediyorum uyuyabilirsen sabah yaz
Canim senden hicbir farkim yok.. ama sana bir hadisi hatirlatayim.. simdi bundan mutlaka emin ol.. evinin kapisini camini kapatir iken mutlaka euzu besmele cekerek kapat.. bu da allahin kilidi imis.. ve o eve allah hicbir mahlukun girmesine izin vermezmis.. ve ayetel kursi.. hayizli iken besmele cekmeden okunabilicegini biliyorum.. oku ve allaha emanet ol..
Hepinizden allah razı olsun en son saat üçe kadar dayanabildim sonra gözlerim açılmaz oldu sizin verdiğiniz cesaretle ettiğiniz dualarla rahatladım ve uyudum birkaç defa uyandım ama yine de rahat uyudum çok şükür çok teşekkür ederim iyi ki varsınız