evde tekim korkuyorum :(

Ben senin için ihlas nas felak okudum birer sefer rabbim korkularını alsın kötülüklerden korusun rahat rahat mışıl mışıl bir uyku versin.. Çok merak ediyorum uyuyabilirsen sabah yaz

Canim senden hicbir farkim yok.. ama sana bir hadisi hatirlatayim.. simdi bundan mutlaka emin ol.. evinin kapisini camini kapatir iken mutlaka euzu besmele cekerek kapat.. bu da allahin kilidi imis.. ve o eve allah hicbir mahlukun girmesine izin vermezmis.. ve ayetel kursi.. hayizli iken besmele cekmeden okunabilicegini biliyorum.. oku ve allaha emanet ol..

Eşim işi gereği yanımda değil çarşambaya kadar yalnızım korkuyorum uyuyamıyorum uykusuzluktan gözlerim yanıyor ama uyumaya da korkuyorum
antrenin ışığı (dışarıdan her cepheye yansısın diye) ve tv açık olursa belki korkmazsınız, dua nızı okuyun Allah a emanet :)

Hepinizden allah razı olsun en son saat üçe kadar dayanabildim sonra gözlerim açılmaz oldu sizin verdiğiniz cesaretle ettiğiniz dualarla rahatladım ve uyudum birkaç defa uyandım ama yine de rahat uyudum çok şükür çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

X