Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Eviniz sıcaksa her türlü seksiliğe uygundur kışında :)
Biz evde uzun kol falan giyemiyoruz sıcaktan,o yüzden hep bi seksi haller :KK53: kocam üstü çıplak gezer ben desen zaten giyinmeyi hiç sevmem öyle haller:oha::KK45:

H
Günaydın güzel hanımlar !

Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyor :-) Kalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum ! :KK8:

Her erkeğin farklı talebi olabilir eşim bana mini etek giy derdi giyiyor muyum hayır yazın şort giyerim genelde. Göğüs dekoltesinden kolay ne var kuzum ya, zaten ne alsan şimdi yakaları 1 metre açık, atletler bodyler, kayık yaka bodyler var arkası önü açık, ya da braletler var dantel bir ton şey var aç bak penti menti hepsinde var :)

Şunlardan giyiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-28-08-43-04.png
    Screenshot_2018-09-28-08-43-04.png
    112,7 KB · Görüntüleme: 451
  • Screenshot_2018-09-28-08-42-22.png
    Screenshot_2018-09-28-08-42-22.png
    162,8 KB · Görüntüleme: 462
  • Screenshot_2018-09-28-08-41-34.png
    Screenshot_2018-09-28-08-41-34.png
    219 KB · Görüntüleme: 450
çocuğun yaninda ayıpp:KK8::KK8:
ben bayadir giymiyorum.. adam da takmiyo:KK70:
Hala emzirdiğim için göğüs dekoltesi, bebeğimin aklına sürekli emme isteği getirmek de olacak, 20 aylık olacak yakında hala emiyor çünkü..yani açsam mı kapasam mı bilemedim memişleri şu durumda hahaha

Hahah hayır tabiki eşofman altı tişört ya da Polar pijama ev içi kıyafeti arası olan bişeyler giyerim genelde kışın . Yazın zaten askılı bluz şort takılırım. Her an seksi görünmek yapmacık ve gereksiz geliyor bana galiba, bilemedim.

Ya şöyle, erkekler için seksi görün derken her gün saten gecelik leoparla gez falan demiyorlar. Göğüs dekolteli body, tayt, üstüne mesela sabahlık falan giysen bile olur.

Benim mesela gayet kapalı siyah saten sabahlığım var eşim onu çok seksi buluyor nedense çıkarttırmıyor bile üstümden:halay:

Üzerimde göğüs çatalını gösteren birşey olurmuş mesela ben bişey yaparken eğilirmişim dekoltem biraz daha açılırmış, seksi görünmek anlayışı bu tarz :-) altımda şort olurmuş, iç çamaşırım da g-string olurmuş, eğilirken belli olurmuş gibi gibi :-) :-) jartiyerle gez demiyor yani ama tarzı bu ..

Frikik ver diyor adam işte anlasana:) Zaten erkeklere bu tarz ufak heyecanlar lazım, çıplak gezsen heyecanlanmaz :)

H

Her erkeğin farklı talebi olabilir eşim bana mini etek giy derdi giyiyor muyum hayır yazın şort giyerim genelde. Göğüs dekoltesinden kolay ne var kuzum ya, zaten ne alsan şimdi yakaları 1 metre açık, atletler bodyler, kayık yaka bodyler var arkası önü açık, ya da braletler var dantel bir ton şey var aç bak penti menti hepsinde var :)
Geyşalar gibi kimonoyla mı gezmemi istiyor anlamdım ki hahaha :-) evliliğimizin ilk aylarında bebek yokken daha çok özenirdim, seksi saten askılı şort takımlar vs , o zaman da üşümüyor musun böyle derdi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu değil mi ama :bicak:

ben kışın çok üşürüm o polar pijama giymekte hakıkaten bütün seksiliği öldürüyor
bende şöyle bir çözüm buldum ,
meselaa ben m bedenım xl bir kalın v yaka bir bluz aldım altınada çorap taytlardan giyiyorum
aslında hiç giymesem daha iyi ama :KK70:
v yaka bluzdan yakası omuzuma düşüyor gögüs çatalı full ortada
ee böyle oluncada çocugun yatmasını dörtgözle bekliyor:KK60:
haha :KK70: ay bnm bedenim zaten xl şimdi bide hamileyim öyle daha şiş göbek bnm onu yapabilmem için xxxl almam lazım gerek herhaldeee :KK70: :KK70: :KK70: ama fikir harikaa denemek isterim :KK70:

X