Bu adamla ortak bir yol bulamazsınız.Merhabalar eşim de bende öğretmeniz bir süredir eşimle para yönetimi konusunda anlaşamıyoruz eski konularimdan bilenler hatırlar kısaca anlatayım. Ben atanıp göreve başlayınca tüm para yönetimi esimdeydi evin ihtiyaçlarını alır harçlıkları ayırır gerisini birikim için kenara atardı. Birikimle ev aldık araba aldık arabayı bana kullandirmadi sonra ev aldık çoğunu ben biriktirdim diye kavgalar başladı öyle olunca paraları ayırdık biz şimdi ben de kredi çekip araba aldım. Biraz da birikim vardı. Sorun şu ama evin kredisini ben ödüyorum arabanın kredisini ben ödüyorum 10 bin kadar yapıyor bunlar toplam gerisi de önceden elime bsey kalmıyordu eve eşya flan aldık kendi ihtiyaçlarım derken şimdi kalıyor çok şükür. Eşim elime para kaldığını görüyor ya evin alışverişini de bana yıkmak istiyor. Ama kendisinin bi borcu yok sadce kızı kreşe verdik gelecek ay onun taksiti başlayacak bir de faturaları ödüyor bende alışverişi sen yap diyorum onu da kabul etmiyor. 4 bin bana ver alışverişi ben yapacaksam diyor e 4 bin verirsem zaten alışverişi ben yapmış oluyorum. Yada kendine 4 5 bin al gerisi bende biriksin sen kendin aldığını harca ben alışverişi yaparım birikim de yaparım diyor ama ben buna da yanaşamıyorum çünkü daha önce bunu denedik ve eve bisey aldırmıyor bir de birikimi kendi kafasında kullanıyor mesela kendi arabasını değiştirmek istiyor benden alcak arabasını degistircek ama bana o arabayi yine vermicek bozarsin bi yere vurursun diye e ben kendiminkini değiştirelim dicem ilerde yine önüme engel koycak yaşadım çünkü bunları daha önce yada ben çok biriktirdim sen az biriktirdin diyecek. En azndan ben şimdi kendim ayrı birikim yapar ihtiyacımı kendim karşılarım. Bir ortak yol bulamıyoruz yani. Eşim çok kurnazdır zaten para onun herseyi zararı olan biseye evet demez biz ailesi olsak bile ama böyle de sürekli tartışma çıkıyor bisey al diyorum kredi kartım yok şu kadar oldu diyor e herseyi de ben alınca benim elime bisey kalmıyor kendimi asalak gibi hissediyorum afedersiniz evin yemek temizlik bulaşık hepsi bende e mali yük de bendeyse bu adam ne ise yarıyor diyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz para yonetimini
Sizin tek çareniz boşanmak.Merhabalar eşim de bende öğretmeniz bir süredir eşimle para yönetimi konusunda anlaşamıyoruz eski konularimdan bilenler hatırlar kısaca anlatayım. Ben atanıp göreve başlayınca tüm para yönetimi esimdeydi evin ihtiyaçlarını alır harçlıkları ayırır gerisini birikim için kenara atardı. Birikimle ev aldık araba aldık arabayı bana kullandirmadi sonra ev aldık çoğunu ben biriktirdim diye kavgalar başladı öyle olunca paraları ayırdık biz şimdi ben de kredi çekip araba aldım. Biraz da birikim vardı. Sorun şu ama evin kredisini ben ödüyorum arabanın kredisini ben ödüyorum 10 bin kadar yapıyor bunlar toplam gerisi de önceden elime bsey kalmıyordu eve eşya flan aldık kendi ihtiyaçlarım derken şimdi kalıyor çok şükür. Eşim elime para kaldığını görüyor ya evin alışverişini de bana yıkmak istiyor. Ama kendisinin bi borcu yok sadce kızı kreşe verdik gelecek ay onun taksiti başlayacak bir de faturaları ödüyor bende alışverişi sen yap diyorum onu da kabul etmiyor. 4 bin bana ver alışverişi ben yapacaksam diyor e 4 bin verirsem zaten alışverişi ben yapmış oluyorum. Yada kendine 4 5 bin al gerisi bende biriksin sen kendin aldığını harca ben alışverişi yaparım birikim de yaparım diyor ama ben buna da yanaşamıyorum çünkü daha önce bunu denedik ve eve bisey aldırmıyor bir de birikimi kendi kafasında kullanıyor mesela kendi arabasını değiştirmek istiyor benden alcak arabasını degistircek ama bana o arabayi yine vermicek bozarsin bi yere vurursun diye e ben kendiminkini değiştirelim dicem ilerde yine önüme engel koycak yaşadım çünkü bunları daha önce yada ben çok biriktirdim sen az biriktirdin diyecek. En azndan ben şimdi kendim ayrı birikim yapar ihtiyacımı kendim karşılarım. Bir ortak yol bulamıyoruz yani. Eşim çok kurnazdır zaten para onun herseyi zararı olan biseye evet demez biz ailesi olsak bile ama böyle de sürekli tartışma çıkıyor bisey al diyorum kredi kartım yok şu kadar oldu diyor e herseyi de ben alınca benim elime bisey kalmıyor kendimi asalak gibi hissediyorum afedersiniz evin yemek temizlik bulaşık hepsi bende e mali yük de bendeyse bu adam ne ise yarıyor diyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz para yonetimini
Sizin gibi yapmıyoruz da sizinki çok ilginç. Adam feci uyanık. Her masrafı kadına yık kenarda otur. İyi işMerhabalar eşim de bende öğretmeniz bir süredir eşimle para yönetimi konusunda anlaşamıyoruz eski konularimdan bilenler hatırlar kısaca anlatayım. Ben atanıp göreve başlayınca tüm para yönetimi esimdeydi evin ihtiyaçlarını alır harçlıkları ayırır gerisini birikim için kenara atardı. Birikimle ev aldık araba aldık arabayı bana kullandirmadi sonra ev aldık çoğunu ben biriktirdim diye kavgalar başladı öyle olunca paraları ayırdık biz şimdi ben de kredi çekip araba aldım. Biraz da birikim vardı. Sorun şu ama evin kredisini ben ödüyorum arabanın kredisini ben ödüyorum 10 bin kadar yapıyor bunlar toplam gerisi de önceden elime bsey kalmıyordu eve eşya flan aldık kendi ihtiyaçlarım derken şimdi kalıyor çok şükür. Eşim elime para kaldığını görüyor ya evin alışverişini de bana yıkmak istiyor. Ama kendisinin bi borcu yok sadce kızı kreşe verdik gelecek ay onun taksiti başlayacak bir de faturaları ödüyor bende alışverişi sen yap diyorum onu da kabul etmiyor. 4 bin bana ver alışverişi ben yapacaksam diyor e 4 bin verirsem zaten alışverişi ben yapmış oluyorum. Yada kendine 4 5 bin al gerisi bende biriksin sen kendin aldığını harca ben alışverişi yaparım birikim de yaparım diyor ama ben buna da yanaşamıyorum çünkü daha önce bunu denedik ve eve bisey aldırmıyor bir de birikimi kendi kafasında kullanıyor mesela kendi arabasını değiştirmek istiyor benden alcak arabasını degistircek ama bana o arabayi yine vermicek bozarsin bi yere vurursun diye e ben kendiminkini değiştirelim dicem ilerde yine önüme engel koycak yaşadım çünkü bunları daha önce yada ben çok biriktirdim sen az biriktirdin diyecek. En azndan ben şimdi kendim ayrı birikim yapar ihtiyacımı kendim karşılarım. Bir ortak yol bulamıyoruz yani. Eşim çok kurnazdır zaten para onun herseyi zararı olan biseye evet demez biz ailesi olsak bile ama böyle de sürekli tartışma çıkıyor bisey al diyorum kredi kartım yok şu kadar oldu diyor e herseyi de ben alınca benim elime bisey kalmıyor kendimi asalak gibi hissediyorum afedersiniz evin yemek temizlik bulaşık hepsi bende e mali yük de bendeyse bu adam ne ise yarıyor diyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz para yonetimini
ilk zamanlar bizim aramızda da bi takım sıkıntılar olmuştu, eşim kirayı ve faturaları öderdi, kendi bireysel emekliliğini vs. ben de evin alışverişini yapardım, kendi özel harcamalarımı yapardım.. bir gün eşimin benden habersiz ablasına çamaşır makinesi aldığını öğrendim, almasına karşı değildim sadece eşi olduğum için haber vermesini isterdim, sonra başka şeyler de oldu bu minvalde... baktık olacak gibi değil, bu şekilde aramız çok açılıyor ve birikim falan da yapamıyoruz, ondan sonra maaşını aldığı gibi bana göndermeye başladı, her ay ekstrelerini de bana atıyor, bütün ödemeleri ben yapıyorum, para kalırsa birikim yapıyorum.. bu yöntem daha iyi oldu.Merhabalar eşim de bende öğretmeniz bir süredir eşimle para yönetimi konusunda anlaşamıyoruz eski konularimdan bilenler hatırlar kısaca anlatayım. Ben atanıp göreve başlayınca tüm para yönetimi esimdeydi evin ihtiyaçlarını alır harçlıkları ayırır gerisini birikim için kenara atardı. Birikimle ev aldık araba aldık arabayı bana kullandirmadi sonra ev aldık çoğunu ben biriktirdim diye kavgalar başladı öyle olunca paraları ayırdık biz şimdi ben de kredi çekip araba aldım. Biraz da birikim vardı. Sorun şu ama evin kredisini ben ödüyorum arabanın kredisini ben ödüyorum 10 bin kadar yapıyor bunlar toplam gerisi de önceden elime bsey kalmıyordu eve eşya flan aldık kendi ihtiyaçlarım derken şimdi kalıyor çok şükür. Eşim elime para kaldığını görüyor ya evin alışverişini de bana yıkmak istiyor. Ama kendisinin bi borcu yok sadce kızı kreşe verdik gelecek ay onun taksiti başlayacak bir de faturaları ödüyor bende alışverişi sen yap diyorum onu da kabul etmiyor. 4 bin bana ver alışverişi ben yapacaksam diyor e 4 bin verirsem zaten alışverişi ben yapmış oluyorum. Yada kendine 4 5 bin al gerisi bende biriksin sen kendin aldığını harca ben alışverişi yaparım birikim de yaparım diyor ama ben buna da yanaşamıyorum çünkü daha önce bunu denedik ve eve bisey aldırmıyor bir de birikimi kendi kafasında kullanıyor mesela kendi arabasını değiştirmek istiyor benden alcak arabasını degistircek ama bana o arabayi yine vermicek bozarsin bi yere vurursun diye e ben kendiminkini değiştirelim dicem ilerde yine önüme engel koycak yaşadım çünkü bunları daha önce yada ben çok biriktirdim sen az biriktirdin diyecek. En azndan ben şimdi kendim ayrı birikim yapar ihtiyacımı kendim karşılarım. Bir ortak yol bulamıyoruz yani. Eşim çok kurnazdır zaten para onun herseyi zararı olan biseye evet demez biz ailesi olsak bile ama böyle de sürekli tartışma çıkıyor bisey al diyorum kredi kartım yok şu kadar oldu diyor e herseyi de ben alınca benim elime bisey kalmıyor kendimi asalak gibi hissediyorum afedersiniz evin yemek temizlik bulaşık hepsi bende e mali yük de bendeyse bu adam ne ise yarıyor diyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz para yonetimini