Sizler bu kafalarda olduğunuz sürece teknolojiden yenilikten anlamadığınız sürece daha çok işimiz var ülke olarak gerçekten.. Arkadaşlar bu Epila denilen alet bildiğiniz o lazer merkezlerinde yaptırılan lazer .. fakat farkı onlar gibi profesyonel ve güçlü olmayışı. Güzellik merkezlerindeki lazerle 3 ayda biten kıllarınız bu aletle 4 ayda biter ama evinizde rahat rahat biter... Bizlere kolaylık olsun diye üretilen evde tek başımızada yapabileceğimiz bir nevi mucize.
Yıllardır ağdaydı jiletti bunları kullanırken bukadar sorgulamadan herşeyi cildinize süren sizler şimdi profesörlerin ellerinden geçmiş, uluslararası sağlık örgütünden onay almış, insanların kafa patlatarak yıllardır uğraştığı şeyleri, bilip bilmeden iki dakikada mafetmeye çalışıyorsunuz. önce bir araştırın laf etmeden nedir ne değildir bir öğrenin.. Sanki almışsınız kullanmıssınızda böyle yorumlar yapıyorsunuz sonra biri çıkıp gelipte ben bunu 6 aydır kullanıyorum çok memnunum dediğinde onuda sanki bu epilayı o bulmuşta satmaya çalışıyormuş gibi suçluyorsunuz size iyilik yapmaya çalışmış insana.
Aylardır bu foruma giriyorum hepinizin yazılarınıda takip ediyorum az çok tanıyorum sizleri siz bilmesenizde. Uye olup yazmaya niyetim yoktu hiçbirzaman ama en sonunda banada yazdırdınız.
Not: Ayrıca bu forumun sponsorları yani yukarıdaki reklam bölümündede reklamlarını gördüğümüz Medikalstore'da bu sözünü ettiğiniz Epilayı satıyor.Bu yaptığınız yorumlar sizler farkında olmadan biraz hakarete giriyor (bilim adamlarina, saglik kuruluslarina vs.) arkadaşlar bilmem farkındamısınız?
Lale Kalyon
BİRİLERİNİN SAĞDUYULU YAKLAŞMASI ÇOK GÜZEL...ARAŞTIRMIŞ VE PAYLAŞMIŞSIN EMEĞİNE SAĞLIK CANIMa.s.merhabalar!
Bu Epila lazer epilasyon aletini biraz araştırdım internetten ve malesef olumsuz sonuçlar var her yerde, Avrupa ve ABDde satılıyor fakat alan hiç kimse üründen memnun değil forum sitelerinden anladığım kadarıyla. Boş yere para kaybı olduğunu söylüyorlar. Benden söylemesi, bence araştırmadan almayın.
geldi mi kargodan epila lazer aletin.kullandıysan bize anlatırmısın nasıl bir şey.uyduruk mu görünüyor.yoksa profesyonel mi?Epilayı geçen 4-5gün önce ısmarladım, kargoda gelmek üzere,bununla ilgi aya bir araştırma yaptım.. Araştırmalarım sonunda hiç bir sakıncası olmayan ve evde tüylerden tamamen kurtulmanın tek yolu olduğunu söyleyebilirim.. İster olumlu yorum yapın ister olumsuz yapın, kullanmak isteyen alır ve kullanır, istemeyen almaz ve kullanmaz bu bu kadar basittir:) TArtışmaya hiç gerek yok açıkçası.. :uhm:
Elime ulaşır ulaşmaz kullanmaya başlayacağım ve sizleri gelişmelerden haberdar edicem.. En azından kullanıcı yorumuna göre hareket edersiniz..şutarafagitti
Dışarda güzellik merkezlerine onca para veriyoruz iki parça tüyden kurtulalım diye,şimdi teknolojiyi göz ardı etmek pekte bizlere yakışmaz.. Kullanmadan da bu alet mükemmel diyemem,en kısa zamanda dönücem size... sevgilerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?