• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Evde Kullanabileceğimiz Laser Cihazi Paylasim Alani

mert

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2006
1.618
13
683
Kilis
bu adreste böyle bir cihaz buldum.bu konu hakkında bilginiz var mı?acaba gerçek mi.eğer öyleyse bir seans fiyatına tüm tüylerimizden kendimiz kurtulabiliriz ....inşallah gerçektir...

benim tercih edeceğim bir ürün değil. lazerin uzman doktor tarafından uygulanması gerekmiyor mu? bana "aldım evde lazer yaptım" saçma bir şey gibi geliyor. inandırıcı gelmedi bana.

BENCEDE MAHMURE HAKLI! BU MESELEYİ BURDA AÇAN KİŞİ SANIRIM PAZARLAMASINI YAPIYORDU VE ÜÇ KURUŞ UĞRUNA İNSANLARIN SAĞLIĞIYLA OYNAMAK ONU KORKUTMUYORDU,BEN TAKİP EDİYORDUM İNSANLARA "KIZLAR BEN KULLANDIM ÇOK RAHAT EVİNİZDE KURTULUYORSUNUZ TÜYLERDEN" DİYE MASAL OKUYORDU...ALLAHTAN AÇTIĞI KONULAR KAPATILDI BİR BİR ...İNANMAYIN ARKADAŞLAR,400 MİLYONA EVDE LAZER YAPILABİLİYORSA GÜZELLİK MERKEZİ AÇANLAR APTAL MI MİLYARLAR ÖDESİNLER?BU ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL,EVDE YAPILMADIĞI GİBİ HER SALONDA DA YAPILMAZ! İŞİNİ İYİ BİLEN İNSANLARA YAPTIRILMALI BENCEyasakkelime

haklısınız kızlar.bana da garip geldi.bu kadar basit bir şey olamaz yani...
bakalım daha ne gibi şeyler duyacağız.

teknoloji gelişiyo umarım bu yönde bi gelişme olur, bu ürün gelişen teknolojinin getirdiğimidir bilinmez tabiii....

Sizler bu kafalarda olduğunuz sürece teknolojiden yenilikten anlamadığınız sürece daha çok işimiz var ülke olarak gerçekten.. Arkadaşlar bu Epila denilen alet bildiğiniz o lazer merkezlerinde yaptırılan lazer .. fakat farkı onlar gibi profesyonel ve güçlü olmayışı. Güzellik merkezlerindeki lazerle 3 ayda biten kıllarınız bu aletle 4 ayda biter ama evinizde rahat rahat biter... Bizlere kolaylık olsun diye üretilen evde tek başımızada yapabileceğimiz bir nevi mucize.

Yıllardır ağdaydı jiletti bunları kullanırken bukadar sorgulamadan herşeyi cildinize süren sizler şimdi profesörlerin ellerinden geçmiş, uluslararası sağlık örgütünden onay almış, insanların kafa patlatarak yıllardır uğraştığı şeyleri, bilip bilmeden iki dakikada mafetmeye çalışıyorsunuz. önce bir araştırın laf etmeden nedir ne değildir bir öğrenin.. Sanki almışsınız kullanmıssınızda böyle yorumlar yapıyorsunuz sonra biri çıkıp gelipte ben bunu 6 aydır kullanıyorum çok memnunum dediğinde onuda sanki bu epilayı o bulmuşta satmaya çalışıyormuş gibi suçluyorsunuz size iyilik yapmaya çalışmış insana.

Aylardır bu foruma giriyorum hepinizin yazılarınıda takip ediyorum az çok tanıyorum sizleri siz bilmesenizde. Uye olup yazmaya niyetim yoktu hiçbirzaman ama en sonunda banada yazdırdınız.

Not: Ayrıca bu forumun sponsorları yani yukarıdaki reklam bölümündede reklamlarını gördüğümüz Medikalstore'da bu sözünü ettiğiniz Epilayı satıyor.Bu yaptığınız yorumlar sizler farkında olmadan biraz hakarete giriyor (bilim adamlarina, saglik kuruluslarina vs.) arkadaşlar bilmem farkındamısınız?

Lale Kalyon

BU KADAR ALINMANIZA GEREK YOKTU LALE HANIM...BEN HALA DOĞRU BİLDİĞİMİ SAVUNUYORUM VE BU KADAR ESTETİK VE LAZER MERKEZİ VARKEN EVLERDE LAZER YAPMANIN VE BUNUN İÇİN O KADAR PARA HARCAMANIN DOĞRU OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM...AYRICA KULLANDIĞINIZ "SİZLER BU KAFADA OLDUKÇA" TABİRİ HİÇ YAKIŞIK ALMADI ÇÜNKÜ "BU KAFA" TEMKİNLİ DAVRANIP SONRADAN SAĞLIĞINDAN OLMAK İSTEMEYENLERİN KAFASI!!!!BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ? HALA FİKRİMİN ARKASINDAYIM,BENDE LAZER YAPTIRIYORUM VE İŞİNİN EHLİ OLMALARINA RAĞMEN GÜZELLİK UZMANLARININ BİLE ANLIK HATALARININ LEKE,YANMA GİBİ CİDDİ PROBLEMLERE YOL AÇTIĞINI GÖRMÜŞ BİR İNSAN OLARAK HANGİ AKLA UYARAK EĞİTİMİNİ ALMADAN KENDİ KENDİMİZE LAZER YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİ SAVUNUYORSUNUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM???? KUSURA BAKMAYIN AMA BEN HALA İNSANLARIN TİCARİ EMELLER YÜZÜNDEN SAĞLIKLARINDAN,GÜZELLİKLERİNDEN VE PARALARINDAN OLMAMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM VE ELİMDEN NE GELİRSE YAPIP EN AZINDAN BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMIN TEDBİRLİ OLMALARINI KATKIDA BULUNACAĞIM...BİLGİLERİNİZE!!!!!

Epilayı geçen 4-5gün önce ısmarladım, kargoda gelmek üzere,bununla ilgi aya bir araştırma yaptım.. Araştırmalarım sonunda hiç bir sakıncası olmayan ve evde tüylerden tamamen kurtulmanın tek yolu olduğunu söyleyebilirim.. İster olumlu yorum yapın ister olumsuz yapın, kullanmak isteyen alır ve kullanır, istemeyen almaz ve kullanmaz bu bu kadar basittir:) TArtışmaya hiç gerek yok açıkçası.. :uhm:
Elime ulaşır ulaşmaz kullanmaya başlayacağım ve sizleri gelişmelerden haberdar edicem.. En azından kullanıcı yorumuna göre hareket edersiniz..şutarafagitti
Dışarda güzellik merkezlerine onca para veriyoruz iki parça tüyden kurtulalım diye,şimdi teknolojiyi göz ardı etmek pekte bizlere yakışmaz.. Kullanmadan da bu alet mükemmel diyemem,en kısa zamanda dönücem size... sevgilerle..:kahve:

alıp kullananlardan olumlu cevaplar bekliyoruz.umarım işe yarıyordur gerçekten.

merhabalar!
Bu Epila lazer epilasyon aletini biraz araştırdım internetten ve malesef olumsuz sonuçlar var her yerde, Avrupa ve ABDde satılıyor fakat alan hiç kimse üründen memnun değil forum sitelerinden anladığım kadarıyla. Boş yere para kaybı olduğunu söylüyorlar. Benden söylemesi, bence araştırmadan almayın. Tabi herkesin kendi fikri ne de olsa sadece paylaşmak istedim okuduklarımı......

En sağlıklısı gerçek lazer epilasyon yöntemi bence, diğer herşey zaman ve para kaybı.

merhabalar!
Bu Epila lazer epilasyon aletini biraz araştırdım internetten ve malesef olumsuz sonuçlar var her yerde, Avrupa ve ABDde satılıyor fakat alan hiç kimse üründen memnun değil forum sitelerinden anladığım kadarıyla. Boş yere para kaybı olduğunu söylüyorlar. Benden söylemesi, bence araştırmadan almayın.
BİRİLERİNİN SAĞDUYULU YAKLAŞMASI ÇOK GÜZEL...ARAŞTIRMIŞ VE PAYLAŞMIŞSIN EMEĞİNE SAĞLIK CANIMa.s.

Epilayı geçen 4-5gün önce ısmarladım, kargoda gelmek üzere,bununla ilgi aya bir araştırma yaptım.. Araştırmalarım sonunda hiç bir sakıncası olmayan ve evde tüylerden tamamen kurtulmanın tek yolu olduğunu söyleyebilirim.. İster olumlu yorum yapın ister olumsuz yapın, kullanmak isteyen alır ve kullanır, istemeyen almaz ve kullanmaz bu bu kadar basittir:) TArtışmaya hiç gerek yok açıkçası.. :uhm:
Elime ulaşır ulaşmaz kullanmaya başlayacağım ve sizleri gelişmelerden haberdar edicem.. En azından kullanıcı yorumuna göre hareket edersiniz..şutarafagitti
Dışarda güzellik merkezlerine onca para veriyoruz iki parça tüyden kurtulalım diye,şimdi teknolojiyi göz ardı etmek pekte bizlere yakışmaz.. Kullanmadan da bu alet mükemmel diyemem,en kısa zamanda dönücem size... sevgilerle..:kahve:
geldi mi kargodan epila lazer aletin.kullandıysan bize anlatırmısın nasıl bir şey.uyduruk mu görünüyor.yoksa profesyonel mi?

merhabalaar... Ürünüm geldi.. Bazı durumlarımdan dolayı haftaya başlıycam kullanmaya.. Ama kuzenim deniyor şu anda.. İğneli bir alet değil, lazer ışıklı, kıl köküne etki ediyor,deriye kesinlikle zararı yok sadece ısınma oluyor ama yakmıyor merak etmein.. kusenim kullanalı daha 1 gün oldu, bazı bölgelerine denedi mesela kollarındaki tüylerden rahatsız oluyordu,onlara denedi.. Şimdilik beklemedeyiz, tüyler 2-3 gün içinde dökülüyormuş tabi bu bünyeden bünyeye değişebilir 1hafta içindede dökülebilir.. Bekliyoruz şimdi.. Açıkçası benim hoşuma gitti, şu 1 hafta geçsin die bekliyorum.. Tabiki etkisini görmeden yine birşey sölemek istemiyorum.. Bizede sabır kalıyor sizede.. Her türlü gelişmeyi haber edicem... Hemen alın diyemem sonucuna bağlı:) Ama eğer işe yarıyorsa gerçekten mucize bir alet.. Bu arada ürün hakkında hiç bir olumsuz yorum okumadım arkadaşlar, bazı arkadaşlarımız okudum diyorlar ama türkiyede hiç bir yerde olumsuz okumadım, inan ben ha deyipte alan biri değilimdir ve onca parada pat diye çıkmıyor.. Yurt dışındaki arkadaşım aracılığıyla öğrendim bu aleti ve herkes kullanıyormuş etkisininde inanılmaz olduğunu söyledi, yurt dışından sipariş yetişmiyormuş o kadar tutuluyor.. Lütfen araştırmadan yorum yapmayın,ön yargıyla yaklaştığımız ve hiç bir risk almadığımız sürece gelişemez bu toplum.. tekrarlıyorum olumlu yorumum yok, olumsuzda.. Sadece duyum ve araştırmalarımda henüz olumsuz yorumla karşılaşmadım Ama deneyeyim bizzat sizlere olumlu olumsuz yorumlarımdan bahsedicem.. BEkleyin ... Sevgiyle kalın...a.s.sengözlerimebaksanab

burdan aldım, orda bazı yerler var girin merak ettiğiniz şeyler varsa sorun, yazı yazabiliyorsunuz.. kısa zamandada cewap alabiliyorsunuz.. ben çok soru sormuştum almadan önce sizde mümkün oldukça aklınızı kurcalayan şeyleri sayfaları inceledikten sonra sorun... Yoksa sadece benim dememle bu kadar para verilmez arkadaşlar... görüşmek üzere..

şansa bakın kızlar.epila cihazları yok satmış.bu sitede kalmadığını geldiğinde haber vereceklerini yazmışlar...inşallah yakında gelir.bu aleti kimler sipariş etti başka?

aslında evde yapılan lazer icat edilebilir ama işe yarayıp yaramadığını anlamak için ortalama 1 yıl geçmesi lazım çünki güzelik salonlarında ortalama 1 yıl gerekiyor.
kullanan varsa deneyimleri paylaşırsa seviniriz

Back