evde kıyamet koptu..=(

kardeşin her şeye burnunu sokmasa, gaz vermese annene, belkıde ileride evlenme durumunuz bıle olabılır

insanlar bir fikre ilk baş itiraz eder, daha sonra kabul ederler.

kardesım cocuga agza alınmayacak sözler ettı..bır rezıl oldum..yerın dıbıne gırdım resmenn taaaa dıplerıne gırdım yerlerın..

o da halen dıyorkı anlıyorum kardesını, olur böyle seyler.. senı sahıplenıyor, türklerın genlerınde var bu..umrundasın buna sevın dıyor.. mario da ayrı bır alem

hee bırde kardesım dıyor bana cok saygısızsın sen, burda büyük olan benım, ben senın ablanım senın yaptıgın haraketlere bak!! önce saygı göster essekk!! sonra gör saygını!!

Tam bir ergen muhabbeti...

Annen keşke yanında olsaydı kardeşini de sustururdu..

Bence kardeşine hemen bir kız bulun.Belki anlar o zaman sevgiden neyim de sana sarmaz

kardeşini ancak annen veya baban susturabılır, sana zaten saygısı yok.
şimdi kendı sana böyle yapar, ileride gider bir yabancı kızla evlenır
bu zihniyettekı ınsanlar böyledır.

İyi internette naptığına felan bakmıyor kardeşin.

Babanda da çok hata var.Sesini çıkarmalıydı.

Naparsanız yapın diye sıyrılıvermiş.Böylece kardeşin de sana saldırmış.

Oysa baban konuşsa idi belki kardeşine halt yemek düşecekti..

İşte bazen bu ailelerin işine akıl sır ermiyor.

kardeşini ancak annen veya baban susturabılır, sana zaten saygısı yok.
şimdi kendı sana böyle yapar, ileride gider bir yabancı kızla evlenır
bu zihniyettekı ınsanlar böyledır.

ikimizde aynı annenın, babanın cocuklarıyız ıkımızde aynı cevrede yetıstık..bılmıyorum hangımız anormal..neden bu hale geldık..ben onun bırıcık ablasıydım.. neden böyle yaptı kı..

Harbi mi

Bak sen bacaksıza

Annen ayrımcılık yapıyor o zaman.

Din ırk ayırımı değil mevzu.Öyle olsa makedonyalıya müsade etmezdi...

Seninki sünnet olsun bari başka çare yok ...

kızın ısmı semra, saten müslüman aılenın kızı..annesıylede ıyı arkdas annem..kız gelıp gıder evımıze.. ıkısı aynı yastalar ve bu yaz sözlenmeyı planlıyolarmıs.. ne hos degılmı? 19 yasında ıkı velet planlar yapsın ama 21 yasındakı ben annemın ve tabıkı kankalarının uygun gördügü kısı ıle evleneyım balıklama..

sünnetden bahsetmısım, gözlerı pörtledı cocugun =D sanırım hepsı gıdecek sandı acıklamak ıstedım ama lüüüütfen sus dedı

Azıcık ucundan deseydin

İnşallah ondan önce sizin sözünüz olur :26:

Azıcık ucundan deseydin

İnşallah ondan önce sizin sözünüz olur :26:

biz o mevzulardan bayagı bır uzagız.. saten ben hemen evlenıyım cocuk dogurayım demıyorum kı..

aılem bılsın ne yapıyorum ne edıyorum, tanısınlar onu, bıze zaman versınler..bılıyorum cok sey ıstıyorum ama ne yapayım..

kac defa daha 21 olcam ben, kac defa bu zamanlar gececek elıme..

canım, yaşını fazla büyük görme, tam aksi
daha çok erken evlılık için.

yoo hayır dıyorum ya..daha coook gencım bu zamanlarımın tadını cıkarmak ıstıyorum..

balıklama evlenmek ıstemıyorumkı..

anladım canım...yapacagın şey
annenı kendıne çekmen.

bir şekilde ikna et, '' kardeşim bana karısamaz'' falan de.

öyle şey mi olur ya sırf onlar istemiyor diye sen sevdiğin insandanmı ayrılacaksın
kardeşini varya ben olsam ben döverim onu orda yuh artık ya
sevgilin yabancı diye insan değil mi yani
ki bence mülüman olmasını ve sünnet olmasını istemek büyük bencillik
çünkü onunda inandığı şeyler var aynı bizim gibi...
kim sırf başkası istiyor diye din değiştirir....
eğer içinden geliyorsa o ayrı tabi
pes etme ya eğer karşındaki inana değicekse pes etme
ve sana destek olmak için kapının önüne gelmesi yanına gelmek istemesi çok hoş helal olsun valla

anladım canım...yapacagın şey
annenı kendıne çekmen.

bir şekilde ikna et, '' kardeşim bana karısamaz'' falan de.

annemın ıcıne öcü gırmıs..beddua ettı o kadar..hıc beklemezdım..senın evladın da sana etsın ınsallahhhh dıyor.. ne ettım kı ben ona??

allah canını alsın senın, cıgerlerın kan dolsun, kan kus ınsallah dıyor.. ne kadar yaraladı benı..

ozaman hıc sasırmasın marionun yanında huzur bulduguma..cünkü annem böyle yaptıkca ben dahada baglanıyorum mario ya..bana anlayıslıı yaklastıgı ıcın..

anamm, onlar nasıl içli beddualar öyle...
farklı beddualar olmuş
bende annemden çok duydum, ama böylesıne derin değildi.

anamm, onlar nasıl içli beddualar öyle...
farklı beddualar olmuş
bende annemden çok duydum, ama böylesıne derin değildi.

yanıı gelde bu kadını yumusat sımdı..

acıkcası yumusatmakda gelmıyor ıcımden.. cünkü gercekten kırdı benı..kalbımı coookk kırdı halen susmuyor cenesı..

yanıı gelde bu kadını yumusat sımdı..

acıkcası yumusatmakda gelmıyor ıcımden.. cünkü gercekten kırdı benı..kalbımı coookk kırdı halen susmuyor cenesı..

olsun annedir yumuşar
önemli olan onun dilinden anlatmak
herkesin anlayacagı bir dil vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…