• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kıyamet koptu..=(

sanırım yurt dışında yaşıyorsunuz...peki düşünmediler mi hiç bu ihtimalii?
yai yurtdışında yaşıyorunuz dimi?

aslında anne ve babanın bu davranışı yanlış.
ilk önce kardeşine kızmaları lazımdı
baban bıle sesını çıkarmazken kardeşinin yaptığı doğru değil

hakimiyeti kardeşine vermiş gibi davranmış baban.
her şeyden önce senın başında baban var, kardeşine laf düşmez.

babam dedı artık ben karısmıyorum, ne halınız varsa görün ..

saten bır var bır yok..evı otel gıbı kullanıyor..is bakımından..

o yüzden kardsımı üstüme salıyolar..oo annem hatta kardesımın arkdasında..bır sırtını sıvazlamadıgı kaldı ..

kimseyi ailene tercih etme canimsenin kotu gununde yaninda birtek ailen duracaktir.
senin yasin 21 peki mario kac yasinda???

sence ailen seni gercekten evden atar mi?? hic sanmiyorum

bizim turk erkekleri pek sinirli oluyorlar kardesin sizi oldurmedigine sukur et bence :52:

Bunu hic anliyamadim, neden öldürmedigine sükr etsin, yabanci erkekle mi gezdigi icin yoksa erkek ile gezdigi icin.
Sizin kardesiniz varmi bilmiyor ama belli ki su ana kadar sizide öldüren olamis ne kardesiniz ne babaniz.
Ne alak ya... dua et kardesin öldürmemis, oldu.....

Sizler bile böyle yorum yaptikdan sonra daha ne diyeyimki,???
hangimizin erkek arkadasi olmadi, ha türk ha yabanci ne fark eder.....

babam dedı artık ben karısmıyorum, ne halınız varsa görün ..

saten bır var bır yok..evı otel gıbı kullanıyor..is bakımından..

o yüzden kardsımı üstüme salıyolar..oo annem hatta kardesımın arkdasında..bır sırtını sıvazlamadıgı kaldı ..

annenin yaptığı hiç doğru değil, o senın kardeşin sonuçta
ayrıca erkek olması, sana böyle davranmasını gerektırmez.
baban karışmıyorsa, kardeşine hiç laf düşmez.
herkes haddini bilecek.

Kusura bakma canım ama böyle aileleri anlayamıyorum gerçekten.Ya bi karşınıza alın bi konusun belki seveceksiniz, beğeneceksiniz sadece dini farklı diye bi insana bunlar yapılmaz, yapılmamalı..

din,kültür bence bunlar bahane..onları korktukları laf ve söz..elalem ne der??

elalem hep konuscak, susturamazsınkı..ımkansız bu!!

dıyecekler kı orhanın kızına bak yabancı kültürü almıs..türk gıbı degıl..sıze ne yauu auauaua delırcem sonunda artık..

Bunu hic anliyamadim, neden öldürmedigine sükr etsin, yabanci erkekle mi gezdigi icin yoksa erkek ile gezdigi icin.
Sizin kardesiniz varmi bilmiyor ama belli ki su ana kadar sizide öldüren olamis ne kardesiniz ne babaniz.

valla ben aynı durumda olsam bacaklarımı kırardı abim:44:

annenin yaptığı hiç doğru değil, o senın kardeşin sonuçta
ayrıca erkek olması, sana böyle davranmasını gerektırmez.
baban karışmıyorsa, kardeşine hiç laf düşmez.
herkes haddini bilecek.

bır bılsen kendımı nasıl dıslanmıs hıssedıyorum, nasıl suclu hıssedıyorum..

benım melek annem, anlayıslı, huzur veren, koruyup kollayan annem gıttı..yerıne bas bas bagıran, beddua eden ve aglayıp cıgıran bır kadın geldı..bu benım annem degıl!! ben dedım saten kaan senden destek alıyor benı rezıl edıyor..ıyı yaptı aferım dıyor.bırde üste cıkma hem suclu hem güclü..gözüme görünme sacların elımde kalcak sımdı dıyor..

kapımı kılıtledım odamdayım sımdı onlar halen tartısıyor..

hakketti gibisinden sukret demek istemedim bayagi bi sinirliymis kardesi o an neler yapabilirdi bir dusundum de aklima en kotu ihtimal geldi

hakketti gibisinden sukret demek istemedim bayagi bi sinirliymis kardesi o an neler yapabilirdi bir dusundum de aklima en kotu ihtimal geldi

benım kardeşimde aşırı sinirlidir, ama haddini bilir
benım ailem bana karısmıyorsa, kardeşime laf düşmez.

Madem yurtdışında yaşıyorsunuz aileniz hiç düşünmedi mi acaba kızımız yabancı birine aşık olabilir diye.

bır bılsen kendımı nasıl dıslanmıs hıssedıyorum, nasıl suclu hıssedıyorum..

benım melek annem, anlayıslı, huzur veren, koruyup kollayan annem gıttı..yerıne bas bas bagıran, beddua eden ve aglayıp cıgıran bır kadın geldı..bu benım annem degıl!! ben dedım saten kaan senden destek alıyor benı rezıl edıyor..ıyı yaptı aferım dıyor.bırde üste cıkma hem suclu hem güclü..gözüme görünme sacların elımde kalcak sımdı dıyor..

kapımı kılıtledım odamdayım sımdı onlar halen tartısıyor..

ahh bu anneler ah,, böyle davranırlar bir şey olunca da başlarını taşlara vururlar.

benim kardeşim bir iki kere bana karışmaya kalktı, babam anında haddini bildirdi
''ben varım burada , sana laf düşmez'' dedi.

ayrıca , bu durumu babana da sezdirmen lazım...ben hayatta tahammul edemem
kardeşim kim oluyor ki, bana karısıyor?

Son düzenleme:
Madem yurtdışında yaşıyorsunuz aileniz hiç düşünmedi mi acaba kızımız yabancı birine aşık olabilir diye.

benım aılem egoıst.. benım ne ıstedıgım, ne düsündügüm umurlarında degıl..

tellı duvaklı, kırmızı kusaklı evden yollasınlar gerısı bızı sallamaz düsüncesındeler ne kadar ınkar etselerde..

hatta gecen gün annem, denızlılı yanı memleketlımız, yası yerınde, ısı gücü olan bırısı varmısta anlatıyordu ballandıra ballandıra..

hıc oralı bıle olmadım..banane kı bundan!!

@esmerimsin, senin icin tabiiki zor durum.
ama istedikden sonra bunuda asa bilirsiniz , zaman gerekecek ve cok sabir.
Varsa sabriniz devam edin yok ise bir an önce bitirin.

Sen basdan sona kadar haklisin, ailende birsey göz ardi etmis, yurtdisinda tabiiki cok kolaylikla yabanci birine asik ola bilir insan cok dogal, buna hazirlikli olmalari gerekiyor, ama kabullenmiyorlar isde, elalem ne der.

Sen kardesinede ailene de ben onu seviyorum ve sizden onu tanidikldan sonra yorum bekliyorum de.
Istdeikden sonra kacarim , yapilcak cok sey var ama ben sizin olgunlasmanizi beklyiorum de.
Sizin icin ondan ayrilmicam, ilerde ne olur bilinmez, ama sizden anlayis bekliyorum de.

Ben sizin icin elalemden daha önemli olmaliyim de....

Benim tanidigim 7 arkadasim da yabanci ile evlendi, hatda 4 ü türkiyede tanisdi evlendi, yani onlar tr de yasadiklari halde , aileleri hic sorun cikarmadaan kabul etti...
ilginc degilmi???? Simdiye kadar 1 tanesi bosandi, oda kizin sucuydu.

Baska bir arkadasim senin gibi onunda ailesi istemiyordu yurtdisinda yasadiklari halde, 10 sene bekledi yabanci cocuk, cünkü aile cocuga neler neler yapti...
Onun da kardesi cocugun üzerine gitti, hatda bicaklamak istedi, cocuk dedi al bicakla rahat edeceksen... vs cok seyler yasandi ama cocuk pes etmedi.
Istedigi icin müslüman oldu, oruc falan tutuyor... kendi arastirmis istedi oldu....
10 senenin sonunda bir sekilde kabul etmek zorunda kaldilar.
Simdi ise cok sevilen damat 3 cocuklari var, ve kizin annesi kizina karsi vicdan azabi cekiyor, ben sana cok yaptim beni nasil affedeceksin diye, allah herkese böyle damat versin diye, yillar gecmesine ragmen kadin cok üzgün hala....
Ve o arkadasimda esinle tanistiginda 17 yasindayi hatda ben yapmisdim aralarini...:))))

dayanma gücünüz var ise yolunuza devam edin , istedikden sonra hersey olur.
Bence sen bu duygularini ve sevgini msj olara yaz ailene kardesinede, sanirim anlatmaya calistigin zaman anlamazlar dinlemezler...

Allah yardimcin olsun , umarim mutlu olrusunuz

@esmerimsin, senin icin tabiiki zor durum.
ama istedikden sonra bunuda asa bilirsiniz , zaman gerekecek ve cok sabir.
Varsa sabriniz devam edin yok ise bir an önce bitirin.

Sen basdan sona kadar haklisin, ailende birsey göz ardi etmis, yurtdisinda tabiiki cok kolaylikla yabanci birine asik ola bilir insan cok dogal, buna hazirlikli olmalari gerekiyor, ama kabullenmiyorlar isde, elalem ne der.

Sen kardesinede ailene de ben onu seviyorum ve sizden onu tanidikldan sonra yorum bekliyorum de.
Istdeikden sonra kacarim , yapilcak cok sey var ama ben sizin olgunlasmanizi beklyiorum de.
Sizin icin ondan ayrilmicam, ilerde ne olur bilinmez, ama sizden anlayis bekliyorum de.

Ben sizin icin elalemden daha önemli olmaliyim de....

Benim tanidigim 7 arkadasim da yabanci ile evlendi, hatda 4 ü türkiyede tanisdi evlendi, yani onlar tr de yasadiklari halde , aileleri hic sorun cikarmadaan kabul etti...
ilginc degilmi???? Simdiye kadar 1 tanesi bosandi, oda kizin sucuydu.

Baska bir arkadasim senin gibi onunda ailesi istemiyordu yurtdisinda yasadiklari halde, 10 sene bekledi yabanci cocuk, cünkü aile cocuga neler neler yapti...
Onun da kardesi cocugun üzerine gitti, hatda bicaklamak istedi, cocuk dedi al bicakla rahat edeceksen... vs cok seyler yasandi ama cocuk pes etmedi.
Istedigi icin müslüman oldu, oruc falan tutuyor... kendi arastirmis istedi oldu....
10 senenin sonunda bir sekilde kabul etmek zorunda kaldilar.
Simdi ise cok sevilen damat 3 cocuklari var, ve kizin annesi kizina karsi vicdan azabi cekiyor, ben sana cok yaptim beni nasil affedeceksin diye, allah herkese böyle damat versin diye, yillar gecmesine ragmen kadin cok üzgün hala....
Ve o arkadasimda esinle tanistiginda 17 yasindayi hatda ben yapmisdim aralarini...:))))

dayanma gücünüz var ise yolunuza devam edin , istedikden sonra hersey olur.
Bence sen bu duygularini ve sevgini msj olara yaz ailene kardesinede, sanirim anlatmaya calistigin zaman anlamazlar dinlemezler...

Allah yardimcin olsun , umarim mutlu olrusunuz

konustum az önce mario ıle telefonda..

özürler dıledım, cok utandıgımı söyledım..senın sucun yok dedı..oda bana bırsey olcak dıye endıselenmıs..tabıkı annemden tokat yedıgımı yestırmedım hemen..

ne olursa olsun, ben senın yanındayım herzaman, sadece bıraz sabredılm bu günler gececek dedı..

ama bıtırmek gıbı bır düsünce gırmesın aklına dedı.. =(=( keske suan yanımda olsaa..alsa benı kollarına, sımsıkı sarsa :14: :14:

konustum az önce mario ıle telefonda..

özürler dıledım, cok utandıgımı söyledım..senın sucun yok dedı..oda bana bırsey olcak dıye endıselenmıs..tabıkı annemden tokat yedıgımı yestırmedım hemen..

ne olursa olsun, ben senın yanındayım herzaman, sadece bıraz sabredılm bu günler gececek dedı..

ama bıtırmek gıbı bır düsünce gırmesın aklına dedı.. =(=( keske suan yanımda olsaa..alsa benı kollarına, sımsıkı sarsa :14: :14:

kardeşin her şeye burnunu sokmasa, gaz vermese annene, belkıde ileride evlenme durumunuz bıle olabılır

insanlar bir fikre ilk baş itiraz eder, daha sonra kabul ederler.

Baban uysal adam gibi gözüküyor...

Kardeşin de deli yüreke felan hevesleniyor galiba :ssz:

babamın sagı solu pek bellı olmaz..susar susar sonra volkan gıbı patlayıverır ufacık bır nedenden..

yarın vrecegı tepkıyı kestıremıyorum..gözüne gözükmemekte fayda var..

sormaa..kardesım benı ısede yollamayacakmıs..gıdersen yarın ıse, allahıma yemın edıyorum gıder o cogugun agzını, burnunu kırarım, allahın adını verdım dıyor..

alma o pıs agızına allahın adını dedım ..allahın cezası.

Back