evde kıyamet koptu..=(

yok hayır kandırılmısım gıbı hıssetmıyorum tabıkı..ben sadece bırbımıze dahada sıkı sarılırız dıye düsünmüstüm hanı o kadar yanımda oldu ya..böyle bıraz uzak kalalım tepkısını beklemıyodum .. ama dedıgım gıbı onu cok ıyı anlıyorum..ne dese hakkı..

aa onun tavrina $a$irdim "biz beraber ikna edebiliriz aileni" diyebilirdi en azindan, yani resmen $u anda seni derdinle ba$ba$a birakti, bilmiyorum beni hatirladinmi ama bende yurtdi$inda ya$iyorum ve farkettimki yabanci erkekler (özelliklede gençler) zora gelemiyor, hemen pes ediyorlar Türk erkegi gibi degiller..

bence biraz ara$tirma yapmi$tir ve Türk ailesiyle ba$a çikamam demi$tir kendi kendine, bu arada zaten ya$larinizda küçük, üstelik günümüzde yabanci erkekler evlilige yana$miyorlar beraber ya$amayi tercih ediyorlar malesef...

evet hatırladım, nasıl unutabılırım senı

bilmem belkıde sen haklısındır ama sunuda unutma, herkesı aynı kefeye koyma tatlım..herkes bır olmaz..karakter meselesı bu..

yabanci erkekler zora gelemiyor sozune katilmiyorum.yani benimki oyle en azindan.
bence turk erkekleri ozellikle yeni nesil kiz gibi nazli. sadakat yok nezaket yok saygi yok
kizlar erkekleri kovalar olmus. cocuk dogru karar vermis olayin biraz sogumasi lazim soku atlatmasi lazim
aksi taktiirde kalpler kirilabilir ve senin ailen benim ailem olayina gider is

Benim esim de yabanci ve ailelerimiz hic onaylamadi. Senin yasadigin kadar kotu seyler olmasa da, yani hakaret kavga kufur boyutuna gelmese de, ailem surekli agir konustu. Her gun sinir krizine girerdim. Simdi iki oglumuz var. Hala kotu sozler duyuyorum, neyse ki esim turkce bilmiyor, istemiyorum da ogrenmesini.
Bir daha zamani geri alsam, esimle evlenir miydim dersem, evlenirdim ama sirf ailemin bana tutumundan, stresli gecen gunlerden dolayi, tam emin diyemiyorum

çok üzüldüm senin için. Esin türkçe bilmese de ona karşı uzgun hissetmiyo musun kendini ailen sürekli onunla ilgili konuştuğu için.s hep üstünü mu kapatiyosun :S emin soyleyemiyosan ayrılmak istiyor olabilir misin :S çocuklar var arada hala ailen neden böyle yapıyor ya

Bu ailelerin tavrini anlamiyorum
Marionun cok anlayisli biri olmasini bekleme bence cunku fazla olgun oldugunu dusunmuyorum bu konuda
eger ikinizinde yasi buyuk olsaydi ve ciddi evliligi dusunseydiniz o zaman arkanda durabilir ama mesele sadece iliski olunca gözu korkmus tabi
kendini onun yerine koy onun ailesinden biri gelip seni pataklasaydi bu forumda cok farkli bi konu acmis olacaktin ve herkez sana ayril ondan yolun basindayken diyecekti

Esmerimsin, profilinde bir açtığın konuda okudum sen yabancı ülkede yetişmişsin orda yasiyomussun ailen buna rağmen mi yabancı erkek istemiyor? Çok daha fazla Şaşırdım bu kadar tepki göstermelerine :S yabancıları bu kadar istemeyip küfür hakaret edip nasıl onlarla bi arada yasiyolar :S hem sen nasıl türk biriyle evleneceksin o ortamda yabancı daha cokken:S işin çok zor ya Allah yardımcın olsun valla

Esim turkce bilmiyor, zaten ailem hep gavur napiyo, gavur evde mi, adini bile soylemiyorlar. Ona karsi uzuluyorum tabi. Ailemi sik sik ziyarete gideriz, annem esimin yedigi yemeklerden yapar (sebze sever), kapisi ardina kadar aciktir, ayrica da evimiz var memlekette. Ama icinden istemezler. Ben de sen eve git yat derim esime, dinlen derim. Bizde yabanci kanallar var, git haberler izle gibi bahaneler bulurum. Arada ben ceviriyorum soylenenleri, o yuzden esim bilmiyo tabi ailemin ne dedigini. Yuzune de guluyorlar. Ben arada kaliyorum. Ailem cok iyi insanlardir da ben artik 30 oldum, iki oglum var, evliyiz, yani biraz saygi isterdim. O yuzden esim turkce bilmesin, ben boyle arayi daha iyi buluyorum. Seni bilerek hamile biraki, ayrilma ondan diye bile dediler.
Ayrilmak istemistim bunaldigim bir zamanda, iki yil once mi uc yil once mi ne, o zaman kucuk oglum yoktu. Esim ben olene kadar ayrilmayacagiz dedi. Git mahkemeye, ben asla bosanmayi kabul etmiyorum dedi. Sebep bile yok dedi. Ona gore yoktu. Bir daha ayrilmak konusu gecmedi. Ben de boyle idare ediyorum. Arada kaldim ama ne yapayim. Ailemi de esimi de seviyorum.

allah mutlu etsin sizi dahada..napcaksin iste ailelerimiz bazen bambaska davranabiliyor yani onlardan beklenmedigi sekilde..

sakincasi yoksa sormak istiyorum: esin nereli? ve ne kadar süre flört ettiniz?

Nasıl mutluysan öyle yaşa,hayata tekrar gelme şansımız yok.
Gerekiyorsa evet dik kafalı ol.

allah mutlu etsin sizi dahada..napcaksin iste ailelerimiz bazen bambaska davranabiliyor yani onlardan beklenmedigi sekilde..

sakincasi yoksa sormak istiyorum: esin nereli? ve ne kadar süre flört ettiniz?

Cok tesekkurler. Umarim sen de mutlulugu yakalarsin. Karsi gelmelerini anladim, tamam, hemen aaa evlen kizim demezler yabanci olunca ama karari bana biraksalardi, sonucuna ben katlansaydim. Simdi anneyim, ilerde ogullarima eger hoslanmadigim bir esle gelirlerse ailem gibi yapmayacagim diyorum ama bilmiyorum tabi, bakalim.
Esim alman, 1,5 yil flort ettik. Aslinda ben Turkiyede yasiyordum. Is sebebiyle ortak bulundugumuz yerde tanistik. Memleketlere dondukten sonra da birakmadi hic, hep ziyarete geldi, bir gunlugune geliyordu, haftada yada iki haftada bir. Cok zor seyler bunlar, ask, evlilik, aileler...

Son düzenleme:
Aklına sokmak gibi olmasın da bana böyle bir şey yapılacak kim olsa dönüp bakmam çeker giderim. Tabi kendime bakacak gücüm varsa. Siz de bir insansınız neticede. Kim olursa olsun sizin sahibiniz değil, ne tokat atmaya ne sürüklemeye hakları yok.

aklıma sokmazsın saten cünkü ne kadar kızsamda, kırgın olsamda ben annemın hakkını asla ödeyemem..tamam sevdım bırısını, sevıyorumda ama annemden cok sevmıyorum..kımse benım ıcın annemden daha degerlı degıl.. erkeklerın bırı gelır, bırı gıder ama annem gıderse yerıne bırı gelemez..onun yerını kımse alamaz..

halen kırgınım ona, sogukum, odamda cıkmıyorum fazla görmümüyorum görsün ne kadar yaraladı benı haraketlerı ve sözlerı ıle ama o herseyım..kımse ondan daha degerlı degıl ve olamaz.. yarın bırgün bırsey gelse basıma ılk o koscak aynı sekılde bende ona..

ama kardesım ıcın aynı sey gecerlı degıl.. o kendısıne dıkkat etsın..hesabını verecek yaptıklarının, o kadar kolay degıl hersey ..

Senin adına üzüldüm canım. Ailenin istememesi biraz geri kafalılık demeyeyim de eski alışkanlıklar diyeyim. Eski alışkanlıklara takılmışlar. Yabancı olmasında kendi fikrimce bir sorun teşkil etmez. Kardeşinizin sinirlenmesini normal karşılarım, erkeklerde koruma içgüdüsü olduğu için olmuş olabilir. Her şey düzelir, anlaşılan Mario çok seviyormuş her şeye rağmen evin önüne kadar gelmiş. Bence ümidinizi yitirmeyin, rahata ermek için biraz sıkıntı çekmek gerektiğine inanıyorum. Biraz destek olabilmişsem ne mutlu bana.

ya en basta kesin tavırlarını koyup evlenmene engel olacaklardı bır sekılde ya da artık evlenınce damatlarının arkasından kötü konusup senı de üzmeyeceklerdı... senın eşinle aranda hıcbır sorun yokmuşki boşanmak için. ailene karşı biraz daha eşini savunan güçlü kararlı bir duruşla, daha tepkili mi durabilmen gerekırdı acaba, onların bu şekılde konusmalarını azaltmak ya da engellemek ıcın...

canım sen de zaten Belçikalı biriyle evlisin dıye bılıyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…