- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Cok cabuk karar verme... Ne pozitif ne de negatif yonde....
Bazi seyleri zamana birakmak gerek.. Bir kere o kavga kiyamet durumunda bile ailenin kapisina kadar gelip seni savunmaya hazir olmasi hos.. Ama bence ikinizin de zamana ve dusunmeye ihtiyaciniz var.. Ask da bir yere kadar.. Bu iliskiyi bu sekilde nasil surdureceginizi bunun nereye gidecegini bilmek istiyordur tabii
Her bulusmanizda korkuyla ya kardesim gorurse diye diken ustunde mi yasayacaksiniz..
Eger seni umursamasaydi vaktimi guzel gecireyim gerisi banane der ve hicbirsey olmamis gibi davranirdi.. ama demek ki umrunda bu iliskinin sonu..
O nedenle kendine de ona da zaman tani
Belki bu surenin sonunda bu iliski olmaz diyecek ama bu seni onemsemedigi anlamina gelmez.. O nedenle sanki kandirilmissin gibi hissetme sakin..
aa onun tavrina $a$irdim "biz beraber ikna edebiliriz aileni" diyebilirdi en azindan, yani resmen $u anda seni derdinle ba$ba$a birakti, bilmiyorum beni hatirladinmi ama bende yurtdi$inda ya$iyorum ve farkettimki yabanci erkekler (özelliklede gençler) zora gelemiyor, hemen pes ediyorlar Türk erkegi gibi degiller..
bence biraz ara$tirma yapmi$tir ve Türk ailesiyle ba$a çikamam demi$tir kendi kendine, bu arada zaten ya$larinizda küçük, üstelik günümüzde yabanci erkekler evlilige yana$miyorlar beraber ya$amayi tercih ediyorlar malesef...
Benim esim de yabanci ve ailelerimiz hic onaylamadi. Senin yasadigin kadar kotu seyler olmasa da, yani hakaret kavga kufur boyutuna gelmese de, ailem surekli agir konustu. Her gun sinir krizine girerdim. Simdi iki oglumuz var. Hala kotu sozler duyuyorum, neyse ki esim turkce bilmiyor, istemiyorum da ogrenmesini.
Bir daha zamani geri alsam, esimle evlenir miydim dersem, evlenirdim ama sirf ailemin bana tutumundan, stresli gecen gunlerden dolayi, tam emin diyemiyorum
çok üzüldüm senin için. Esin türkçe bilmese de ona karşı uzgun hissetmiyo musun kendini ailen sürekli onunla ilgili konuştuğu için.s hep üstünü mu kapatiyosun :S emin soyleyemiyosan ayrılmak istiyor olabilir misin :S çocuklar var arada hala ailen neden böyle yapıyor ya
Merak ettim fotografiniz varmi?gostermelik musluman oldu diyebilirsiniz
Esim turkce bilmiyor, zaten ailem hep gavur napiyo, gavur evde mi, adini bile soylemiyorlar. Ona karsi uzuluyorum tabi. Ailemi sik sik ziyarete gideriz, annem esimin yedigi yemeklerden yapar (sebze sever), kapisi ardina kadar aciktir, ayrica da evimiz var memlekette. Ama icinden istemezler. Ben de sen eve git yat derim esime, dinlen derim. Bizde yabanci kanallar var, git haberler izle gibi bahaneler bulurum. Arada ben ceviriyorum soylenenleri, o yuzden esim bilmiyo tabi ailemin ne dedigini. Yuzune de guluyorlar. Ben arada kaliyorum. Ailem cok iyi insanlardir da ben artik 30 oldum, iki oglum var, evliyiz, yani biraz saygi isterdim. O yuzden esim turkce bilmesin, ben boyle arayi daha iyi buluyorum. Seni bilerek hamile biraki, ayrilma ondan diye bile dediler.
Ayrilmak istemistim bunaldigim bir zamanda, iki yil once mi uc yil once mi ne, o zaman kucuk oglum yoktu. Esim ben olene kadar ayrilmayacagiz dedi. Git mahkemeye, ben asla bosanmayi kabul etmiyorum dedi. Sebep bile yok dedi. Ona gore yoktu. Bir daha ayrilmak konusu gecmedi. Ben de boyle idare ediyorum. Arada kaldim ama ne yapayim. Ailemi de esimi de seviyorum.
allah mutlu etsin sizi dahada..napcaksin iste ailelerimiz bazen bambaska davranabiliyor yani onlardan beklenmedigi sekilde..
sakincasi yoksa sormak istiyorum: esin nereli? ve ne kadar süre flört ettiniz?
Aklına sokmak gibi olmasın da bana böyle bir şey yapılacak kim olsa dönüp bakmam çeker giderim. Tabi kendime bakacak gücüm varsa. Siz de bir insansınız neticede. Kim olursa olsun sizin sahibiniz değil, ne tokat atmaya ne sürüklemeye hakları yok.
Benim esim de yabanci ve ailelerimiz hic onaylamadi. Senin yasadigin kadar kotu seyler olmasa da, yani hakaret kavga kufur boyutuna gelmese de, ailem surekli agir konustu. Her gun sinir krizine girerdim. Simdi iki oglumuz var. Hala kotu sozler duyuyorum, neyse ki esim turkce bilmiyor, istemiyorum da ogrenmesini.
Bir daha zamani geri alsam, esimle evlenir miydim dersem, evlenirdim ama sirf ailemin bana tutumundan, stresli gecen gunlerden dolayi, tam emin diyemiyorum
Ben kendi adima cevap vereyim.. Kardesim yok ama ablam var ve bir Ingilizle evli.... Arkasindayim
Kizim var ve kesinlikle yabanci ile olmasina karsi cikmam bu sekilde davranip arkamdan is cevirmesine neden olmam
isterimki korkmadan paylassin benimle herseyini ve ben onun hayatina giren insanlari tanima firsati yakalayim ki iyi insan mi kotu insan mi onu anlayabileyim yabanci mi, turk mu gibi sacma seyler yerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?