Evde hep tek başımayım...

sana yazıklar olsun bu kadar acı çektirdiğin için o kutsal bedenine ve ruhuna...
silkelen ve .çık git o evden bir daha dönme...
hayatın bu kadar ucuz mu senin ya o kadar sinirlendim ki şimdi daha ne dememizi bekliyosun arkadaşım psikolojin bozulmuş bence senin yoksa bu kadar eğitimli bir insan bunu kendine yapamaz çoktan çıkıp giderdi o evden.

son yazıklarını şimdi gördüm sana sinirim geçti:)

Allah Allah arkadaşım neyi bekliyorsun acaba. Bu adamın seni öldürmek için boğazına sarılmasını mı seni gerçekten ldürmesinimi. Gerçekten anlayamadım . Çevreye anlatmak zor ddemişsiniz. allah aşkına siz dayak yerken o laf edecek olan çevre nerdeydi sizi kurtardı mı . ya da bu hayatı daha doğru bu eziyeti o çok bilenler mi yaşayacak sizin için . Lütfen arkadaşım kendi değerini bil ve kendine hak etmediğin hayatı reva görme.
Diğr tarftan ben bir anneyim evladımın böyle bir eziyet içinde olduğunu bilsem .İnandığım allah üzerine yemin ederimki dünya yıkılsa evladımı o adama teslim etmem

ayy sımdı okudum korkuyla okudum ki sonucunu gördum yaa
ben benımkıyle ewlensem boyle olur mu acaba dıye gözlerımı acmıs okuuyordum resmen.

verılmıs sadakan varmıs derler ya oyle,
zaten doktor olucaksın fıstık gıbı işin paran maası n olucak
gerı gelmek ısterse şaşma ama ıyı kurtulmussun nasıl ıjkna ettın kı bosanmaya onu da merak ettım? okuyayım gerı sayfaları :) sewındım kurtulduguna

Kolay ikna olmadi, dedigim gibi, bosanmis olmamiza ragmen, Simdi Tekrar nikah basvurusu yapariz, evimizi tasiriz, senin istedigin yere gideriz, benim ailemden ve cevremden uzak oluruz,. YETER SEN MUTLU OL diyor..

is isten gectikten sonraaa.. Bosanma davasini benim acmis olmam, onun cok gururuna dokunmus, dunyasi basina yikilmis ve sok gecirmis.

Ama gecmis zaman iste, simdi konussada bir konusmasada.

Arkana bakmadan kaç annenin yanına diplomanı al mesleğine asıl. sık dişini mesleğinde ilerle başka türlü hayatın kararır yarın öbür gün Allah korusun çocuğunuz olsa onları da dövecek bu adam minnacık yavrunun kolunu bacağını morartsa daha çok acı çekeceksin olmaz arkadaşım daha çok gençsin daha insani birini bulursun zamanla

amaaan ne allaskına
sen mutlu ol falan soylerken rahat tabı
DıL' E KOLAY
derler buna...
sen doktor ol bak bı 7-8 mılyar alıcaksın tabı ıster ozaman sımdı belkı dank ettı kafasına gercekler bır de sevıyordu kaybettıgını anladı
ıyı afferın ıyı bosanmıssın ne yaptın kı kandırdın?
azcık anlatsana

cıldırdın heralde sen boyle bır psıkopatla yenıden mı cehennem hayatı yasamak ıstıyorsun aklını basına al hele annenı o kadıncagızı bır daha uzmeye hıc hakkın yok
hangı egıtımlı aklı basında kadın boyle bır ışe lades der
kusura bakma bıraz sert cıkıs oldu ama senın iyiligin icin cnm

sert olmus ama cok ıyı demıssın

dedim ki ya ben bu konuyu hatirliyorum yesili de hatilriyorum dedim ve baktim bizim kiz:)

canim supersin. buradaki bircok bayanin yapmaayacagini yaptin ve kendi gelecegini kendi ellerinle kurtardin. alnindan opmeli senin.:lepi:

yeni hayatinda mutluluklar dilerim. eski kocan olacak o adinin maillerini de okuma artik. hemen sil. gecmise dair ne varsa elbiselerini esyalarini bile at. unut o gunleri. valizlerini tasinirken aldigin her seyi copu bile tutma elinde. gerekiyorsa mail adresi al yeniden. geri donerse mailleri anlar ki gercekten bitmis.

psikopat adam. Allah belasini versin onun.

bu arada birinci mesajini edit ile silmeni tavsiye ederim simdi herkes sonunu okumadan yorum yapar. sinirlerim zipliyor oyle olunca.

Benim yaptigim sadece, ona artik bittigini anlatmak ve onu umitlendirmemek oldu. Hergun sabah aksam, ''Karicigim, seni cok ozledim, ne zaman evine doneceksin'' mesajlarindan bunalmistim, cunku her defasinda ikilemde hissediyordum kendimi.
Bosanma davasindada benim blöf yaptigimi dusunmus ilk basta, yapamam zannetmis. Benim pisman olup, ona geri donecegimi zannetmis.
Avukattan dilekcem ona gittiginde dank etmis, o gun eline gectiginde, ''Kina yakarsin, hemen davayi acmissin dedi''.

Bende evet dedim. Kinamida yakarim dedim kaydirigubbakcemile3

O gunde hemen gidip arabasini satmis !!!! Ben alacagim zannetmis. Avukat bunu s1k1stirdi, eger imzalayip yollamazsan, Yuksek Mahkemeye cikmak zorundasin diye. Yani zorluk cikarma hakki vermedi Avukatim.

Evden hic bir esya almadim, avukatimda haciz yollarim istedigin bir esya varsa dedi, bende yok dedim, o gunlerde sinavlarim yogundu, kafam yogundu, islerim coktu, birde 3-5 kurusluk esya icin, onunla yuz yuze gelmek istemiyorum diye dusundum.

Suan avukatima sinir yapiyor guya, ne bana sinirlenebiliyor (korkusundan) nede bir baskasina, Nasil bir imzayla bizi bosar diye. 5 gram akli olsa, avukata degil kendinden sucu arardi, ama yok hala ayni kafada.

Bu kafa boyle bir insana sadece bela, baska bir hayri yok zaten.
Simdi bana '' Seni evliligimizin basinda sudan sebeplere dovdugum icin cok pismanim, icim cok sizliyor, keske elimde olsada kendimi sana affettirebilsem diyor?''

Valla ben anlamam, zerre kadar guvencem yok ve hic bir zamanda olmayacak. Evden ayrilirken ALLAHIM pisman ettirip beni bir daha bu eve dondurme dedim ve kapatmistim.

Ve inanin, hic ama hic pisman degilim en dogrusunu yaptigimada eminim.

Sanirim en agir tokati o yedi, cunku ''Sen iyi bir kizsin, senin gibisini bulamam, acikcasi itiraf ediyim'' diyen ben degildim, o Oldu, ama gec oldu.klava:

Keskelerde hic guvence vermiyor ne yazikki

Ona dair bende bisey kalmadi zaten, hepsi onun evinde kaldi.

Beni unutmadiginizi biliyordum zaten :) Cok sagolun,.a.s.

Konu sahibi arkadaşım özgürlüğne tekrardan o mutlu günlerine dönebildiğine çok sevindim...

Bugünler yaşanacakmış yasandı neyseki kurtuldun....

Diploman var elinde...Ailen var arkanda güzel bir gelecek seni bekliyor.....daha ne olsun ve güzelim.......

Geçmişi unut........takılı kalma...keşkeler olmasın hayatında....

Sana bol şanş ve mutluluklar diliyorum...Kocaman öpüyorum........

bu arada birinci mesajini edit ile silmeni tavsiye ederim simdi herkes sonunu okumadan yorum yapar. sinirlerim zipliyor oyle olunca.

yanlış tavsiye..
konu sahibi de bunu dikkate almış.
konular silinemez, modlardan yardım istenip yorumlara kaptılır.
cezası var bunun..

Sene 2009’nun ilk gunlerinde yazmis oldugum, simdi 2019’da tekrar yazayim, belki “bizim kiz”’dediginiz gunleri hatirlarsiniz.
10 yil gecmis... ve ben 10 yil daha tecrubelenmisim.
Simdi herkesin gipta ile baktigi doktor hanim olarak geri donmek nasip olmus.
Ustelik ikinci evliliigimin 4. Senesinde ve pirlanta gibi 2,5 yasinda kiz annesiyim.
Esim, sadece es degil ruh ikizim gibi.
Doktor olmanin verdigi avantajlarida kullanarak adeta onu cigerinden daha iyi tanidigimi soyleyebilirim.

Yazarim yazmasinada, saat gec oldu.
Yarin tekrar ugrayip yazmak istiyorum buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…