Evde hep tek başımayım...

sizin adınıza sevindim.. önünüzdeki günlerin hatrına iyi yaşayın hayat sevincinizi içinizdeki çocuğu öldürmeyin..

inan bana baştan sona okudum tüm yazılarını ve yazılanları...
başta sinirliydi yüzüm hatta sana çok yerde kızdım,anneni dinlememişsin bizimi dinleyeceksinki dedim...
kayınvalidenede öfkem kabardı,neden bu erkek analarının çoğu baştan evlendirme sonradanda ayırma çabasında oluyorlar diye...
eşin denen o adam,hani alman desen hah tamam hitlerin soyundandır doğaldır derim manyaklıkları için,ama seviyorum demenede dedimki manyaklık bendemi acaba...
benmi bu kadar gaddarım tokatı bırak elini kaldırsa bırakmak için kafidir bana diye...
neyseki sonlara doğru kararlarından ve kararını uygulamış olmandan dolayı yüz hatlarım normale döndü...sayende...
bak canım ana ve babalarımız biz dayak diyelim,işkence görelim diye büyütüp evlendirmiyorlar bizi...
senin yaşadıklarını okurken içim katıştı ki,sen nasıl dayandın bu kadar şeye...
eşin,seni hiç sevmemiş,çünkü sevgi dediğin emektir...tıpkı senin sevgindeki verdiğin emek gibi...
kabusmuş bitmiş,yolun açık olsun,hayatın ve yaşamın keyfini çıkar artık,çok güzel bi yaştasın ve zaman gerçektende çabuk geçiyor insan bunu otuzundan sonra anlıyor çünkü...
okulunuda başarıyla bitirip mesleğinide eline hayırlısıyla almanı diliyorum...
ve, itiraf edeyimki içimde bir korkuda yok değil hani,dilerim allahım seni verdiğin bu kararındaki istikrarını korur...
allaha ve ailene emanet ol canım...

neden bu kadar sabettiğini asıl anlamak güç bence?gercekten merak ediyorum seni hala orda tutan ne??!!!! 22 yasında kendine bunları cektirmen kabahat! bak okuyorsun ne guzel universite hayatının tadını cıkarsana... bırak o adamı git bir guzel annenin yanına.en yakın zamanda da bosan.herkesin içi rahat etsin.1 ay sonra nasıl rahat nefes alınır anlarsın.. okulunda veya herhangi bir yerde seni gercek anlamda seven biriyle daha çoook karsılasırsın.bu hastalıklı sevgi ve hasta aileyle kalmak kabahat valla.

konun devamını şimdi okudum.. çok sevindim inşallah en yakında boşanır d kendini kuşlar kadar hafif hissedersin :))

senin adına sevindim kararının arkasında durman ve hayatta hep beklentinden daha fazlasını daha iyisini bulmanı dilerim...artık arkana değil önüne bak geçmişinide eşinle beraber üzüntüleriyle kederleriyle göm gitsin....

Dünyada baska erkek mi yok. Belki gün gelir karsina sana gercekten deger verecek biri de cikar, böyle bir psikopati cekip hayati kendine zehir etmektense...bak ne güzel tip okuyormussun. kendi ayklarinin üzerinde durabilecek birisin.insallah hayatinin geri kalani daha güzel olucak

ah be canım neden kendıne azıyet edıyorsun kı
o kocan olacak adam senı ınsan yerıne bıle koymamıs bence annenın yanına gıt hıc vakıt kaybetmeden

Hayır üniersitede tıp gibi bir bölümde okuyorsun, mezun olunca iş bulamaman imkansız, ailen senin arkanda ve destek olmaya hazır, niye duruyorsun ki sana cehnnem azabı yaşatan ruhsuz adamla. Ne demek kendimi suçluyorum. Hangi suç dayak gerektiriki....
Arkana bakmadan terket o evi...

düzelmezse boşanmaktan başka çare yok gibi belki mesleğini eline alınca düzelir dicem ama o zamanda iş işten geçmiş olur allah sabır versin ama onsuzda yaşabilirsin

Uzun zaman oldu gibi geldi bana, 1 ayi gecti artik esimden ayrilali. Tekrar beni merak eden olmusmudur diye acip sayfaya baktim ki, bir kac kisi yorum yazmis, 1 kiside merak etmis :)
Tesekkur ediyorum. Esim tabiki aradi, bosanma davasi acildigina dair avukatimdan mektup aldigi zaman. ''Ayrilmaya cok merakliymissin, kina yakarsin'' dedi.
Cok basit ve seviyesiz sozlerine hic aldiris etmedim, bu 1 ay icinde 3 tane sinav yaptim ve hepsini aldim, cok mutluyum. Kendimi artik daha fazla ne uzmeye nede ezdirmeye niyetli degilim. Hayatim cok hizli bir sekilde yoluna giriyor, bu kadar cabuk olacagini inanin ben bile dusunemezdim. Kendime toparlanmak icin 2 yil bir sure vermistim, bu sure icinde sabirla bekleyecektim. Ama degil 2 yil, 2 ay bile surmedi. Suan o konu ne evde nede arkadas cevremde hic acilmiyor bile. Herkez evlenip ayrildigimi aklina bile getirmediklerini soyluyor. Arada bir ''olan sana olmus, ona bisey olmaz'' dediklerindede hic onemsemiyorum. Ben cunku hayattayken neyin pesinde oldugumu iyi biliyorum.

Annem; Artik kizim yanimda, kimseye vermeyecegim dediginde, guvende hissediyorum kendimi. Annemin beni kucaklayisi ve sevgisi yasama sebebim olmustur.

Okuldayken ise herzaman ki cok mutlu ve huzurluyum. Allahtan daha baska ne isteyim?

senin adına öyle sevindim ki..gerçekten..

hele hele ogünleri atlatıp şimdiki halinden ziyadesiyle memnun olman..bu harika..ve diliyorum ki inşallah çok çok daha iyi olursun..sevgiler

canım hayrlısı buymuş ve olmuş
bitanem ya
elbette sancılarını çekeceksin ama
hayırlı olan seni kendine çekdikçe doğru yol u daha kolay sindireceksindir
hakkında hayırlısı
hihoyyyt
iyi olduğuna sevindim,öpüyorum seni canım:teselli:

Sanslisin canim seni kucaklayan sahip cikan bir ailen var, inanki senin yerinde olmak isteyen binlerce kadin var, dayagi, ihaneti, hakareti sirf gidecek yerleri olmadigi icin, dayancak bir omuzlari olmadigi icin cekmek zorunda kaliyorlar....

Umarim bundan sonra hersey gönlünce olur...Allah yardimcin olsun:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…