Uzun zaman oldu gibi geldi bana, 1 ayi gecti artik esimden ayrilali. Tekrar beni merak eden olmusmudur diye acip sayfaya baktim ki, bir kac kisi yorum yazmis, 1 kiside merak etmis :)
Tesekkur ediyorum. Esim tabiki aradi, bosanma davasi acildigina dair avukatimdan mektup aldigi zaman. ''Ayrilmaya cok merakliymissin, kina yakarsin'' dedi.
Cok basit ve seviyesiz sozlerine hic aldiris etmedim, bu 1 ay icinde 3 tane sinav yaptim ve hepsini aldim, cok mutluyum. Kendimi artik daha fazla ne uzmeye nede ezdirmeye niyetli degilim. Hayatim cok hizli bir sekilde yoluna giriyor, bu kadar cabuk olacagini inanin ben bile dusunemezdim. Kendime toparlanmak icin 2 yil bir sure vermistim, bu sure icinde sabirla bekleyecektim. Ama degil 2 yil, 2 ay bile surmedi. Suan o konu ne evde nede arkadas cevremde hic acilmiyor bile. Herkez evlenip ayrildigimi aklina bile getirmediklerini soyluyor. Arada bir ''olan sana olmus, ona bisey olmaz'' dediklerindede hic onemsemiyorum. Ben cunku hayattayken neyin pesinde oldugumu iyi biliyorum.
Annem; Artik kizim yanimda, kimseye vermeyecegim dediginde, guvende hissediyorum kendimi. Annemin beni kucaklayisi ve sevgisi yasama sebebim olmustur.
Okuldayken ise herzaman ki cok mutlu ve huzurluyum. Allahtan daha baska ne isteyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?