Evde hep tek başımayım...

yaaaa ne kadar güzel anneniz iyi mi en çok onu merak ettim.

Gercekten uzuluyorum ben. Sizin gibi insanlarin dr ve ogretmen olmasini da istemiyorum. Cahille okumus arasinda ekonomik ozgurlukle hapis arasinda fark olabilmeli. Kuzum siz neyin kafasini yasiyorsunuz?

Ben hiç üzülmedim. Tıp kontejanının 1 kisi ile böyle dolmasına üzüldüm o ayrı. Canım sen kafayı mı yedin? Nişanlıyken boğazına yapışan adamla hasbelkader evlenmişsin tamam 12 yıl annesini dövmüs. Simdi de seni dövmeye baslamıs. Özgüvensiz kendine hayrı olmayan sen doktor olsan ne olur? Akıl fikir azıcık ya. Önce doktor adayı olduğun için zaten teşhisi koyman gerekirdi. Karşında kendi yetersizliklerini senden çıkartan ve şiddetle çözen bi hasta var. Acil tedavi olması gerekiyor, 12 yıl annesini dövmüş ilk aydan beri seni dövüyor. Rahatsız bu adam. Ah vereceksin benim elime.... böylelerine diyeceksin yer misin yemez misin. Kaç canım kaç okulunu bitir hayatını kur. Rezil olmamak icin boşanmıyor adamdaki lükse bak. Evlilik katlanma değil. Şiddet görme hiç değil. Yok ben iyiyim böyle diyosan görürüz okuruz haberlerde bi gün seni. Okuluda bırak bari de boşa git gel yapma

Yazdıklarını hayret ederek okudum resmen.Canım benim bu gencecik yaşında niye bunları çekiyorsun.Cahil,elinde meslegi olmayan,ailesi arkasinda durmayan bir insan değilsin ki.Sen bosandiktan sonra hayatinin olumsuz etkilenmesinden korkuyosun ama bosanmazsan bakalim bi hayatin kalacak mi.Aklini basina al bu zamana kadar hic kimseye neden cekiyosun niye bosanmiyosun demedim hep ortak yolu bulmalarini tavsiye ettim ama bu evliligin elle tutulur bir yani yok.

Cokkk sevindim gerçekten benimde gözlerim doldu o adam ne yaptı peki pis herif

Yaaa cook şükür eski konuymusIlk mesajını hayretlee icinde uzulerek okurken son mesajlarini güzel bir tebessumle karsiladim❤Allahim herseyin mukafatini veriyor cok şükür seni ve o minicik bebegini opuyorum.Hayat hep guzel seyler cikarsin karsina

Öz kardeşim
öz kardeşim olsanız bu kadar mutlu olurdum. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Gece gece ne mutlu ettiniz benii

Cok cok mutlu olun

Ha bu arada ciğer doktorumu oldunuz cigerde. İyi anlarım dediğinize göre

Hahhaha eski bi konuymuş sinirlendim okuyunca kusura bakma ya tam da okulunu bitirip hayatını kurmuşsun mutlu oldum

Ah kuzucum ah..neler etmişsin kendine bak..daha fazlasını etme sakın..git anacığının yanına..bitir okulunu..kurtul ondan bir an önce..evlilik böyle birsey degil çünkü..

konuyu okudum bastan sona, ne diyecegimi bilemiyorum. cok mutlu oldum sizin adiniza. mutlulugunuz daim olsun :)

Doğrumu yapıorum mu???Canım sen ıyımısın???Sen tıp ogrencısısın.Valızını topla git lütfen.Ardına bıle bakma.Darp raporun varmı?Bu adamla evlı kalsan neykı??Oncelıkle psıkıyatrıye gıt tedavını ol.Lutfen kac o pislık aıleden.

konuyu okudum bastan sona, ne diyecegimi bilemiyorum. cok mutlu oldum sizin adiniza. mutlulugunuz daim olsun :)
Bende bi an şok oldum.Ne guzel .Bende boşandım ama doktor deılım.Umarım benımde guzel bı hayatım olur.

Tip okuyosun sen.arkana don tavsiye bin ve kac.unutursun pisligi zamanla

Tıp okuyorsunuz hayatınızın baharındasınız neden çekiyorsunuz tüm bunları yazık degilmi gencliginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…