herkeze kucak dolusu sevgiler oncelikle :)
Konulari zaman zaman okuyup, takip ediyorum, o kadar cok guzel ve akilli bayanlarsiniz ki, iyiki buradayim diyorum her defasinda kendime.
Hala devam ediyor bu konular, gerci bitmeyecek biliyorum, bahsettigim konu, BOSANMAK. Bende hani 7 ay oncesine kadar buraya gelip, gözü yasli, gönlü kirik, caresiz, tukenmis, bitkin ve yorgun halde yazdigim o gunu hic unutamiyorum. Her hikayeyi okudugumda, tekrardan yasiyorum. Bazen hic girmeyim, okumayim bu konulari diyorum ama, anliyorum ki buda hayatin bir gercegi, ustelik benim hayatimin bir parcasidirda. Bu yazimla kimseye bosanma konusunda, cesaretlendirip, umitlendirmek istemiyorum ama ben eminim ki, herseyi denedim.
ugraslar, yani baska bir deyimle bosa kurek cekmekle evlilik gitmiyor! Uzun lafin kisasi, okuyorumda, evet erkeklerin hepsi ayni.
benim eski esim (artik resmende bosandik), hala bana ''Gel, cahillik ediyoruz ikimizde, cok genciz boyle hatalar olur, tekrar NIKAH BASVURUSU yapalim, geliyim seni almaya diyor''.
Okulumu soruyor, ne yaptin, Sen akillisin aslinda sormama bile gerek yok diyor, Kimseye takilmadan (yeni sevgiliden bahsediyor), seni geri evime getirmek istiyorum diyor. Diyorda diyorrrrrrrrrr her zamanki gibi, oysa daha ben bu depremden henuz ciktim, ne yeni sevgilisi?
O kendi hayatina kimseyi sokmamis (7 aydir), iliskiye baslamak istemiyorum, Seni bekliyorum diyor. anlayacaginiz hala umutlu, ama benim hem umudum hemde sevgim coktan tukenmisti.
Bunlari bana artik telefondan ulasamadigi icin, e-mail olarak yaziyor. Ben cevap yazmiyorum, ama okuyorum yinede.
Artik ona karsi ne nefret nede sevgi hissediyorum. Zaman gectikce, ayrilik koyuyor tabiki, ahhh gencligim diyorum bende kendi kendime :) 22 yasindayim hala :)
Cok zaman gecmesin, hissediyorum zaman gectikce benden uzaklasiyorsun diyor. Ama bu yere gelene kadar, sen neler yapmistim be adam
Ben istermiydim ayrilmayi !
(yine gozlerim doldu) artik yazmayim. Kusura bakmayin, biraz doldum, yazmak istedim.