How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evde hep tek başımayım...

Canim konuyu uzun zamandir takip etmiyordum, ama simdi okudum ve senin adina inan cooook sevindim..
Rabbim kimseye kaldiramayacagi yükü vermezmis.
Eminim bundan sonraki hayatin cok daha mutlu gececek.
Inanki ayrildiktan sonra nasil hissettiysen kendini, ondan sonrada öyle gecer.
Kisa zamanda bu mutlulugu yasaman senin icin büyük avantaj bunu unutma.

öpüyorum

senin adına çok sevindim. zararın neresinden dönülürse kardır demişler.
mutluluklar diliyorum....

İnsanlar elbet hata yapabilir ama yaptıkları hataları bile bile tekrarlayanlar suçludur.Suçluluk psikolojisi hissediyorum demiştin ya sonunda suçlu olanın sen olmadığını elleri öpülesi anneninde çabaları ile anlayabildiğine sevindim.

Mutluluğun her daim hayatınıza kılavuz olması dileğiyle.

senin adına cok sevidim
bundan sonra hersey cok güzel olur insallah :1hug:

öyle güzel anlatmıssın ki boşanasım geldi kaydirigubbakcemile3

herşeyin yoluna girmesine çok sevindim canım...

inşallah bundan sonra da herşey gönlünce olsun..

sevgiler..

canim bak hollandada yasiyorsun ve neden bu adami cekiyorsun bilmiyorum ailene dönemiyorsan bir ev tut kendine devlet yardim etmiyomu ki hem dayak yedigin zaman neden polise sikayet etmiyorsun ki kimse dayagi hak etmez helede bir kadin asla bütün suc sende o adami hala cektigin icin

bitmemesi için bir sebep bulamadım ben kendine bi iyilik yap ve çıkar o adamı o hayatından bence

her zaman boşanmak son çare olmalı derim a.s
ama sen o sona çoktan gelmişsin a.s
daha neyi bekliyosun ki canından olmayı mı :sm_confused:
ailende arkanda hiç durma kurtul o adamdan:1hug:
okulun bitmek üzere nerdeyse yakında dr olucaksın kendi ayakları üzerinde durabilcek güçte olan bi bayansın kendine bu iyiliği yap yaşamını kurtara.s
hiç bi zaman bi erkeğe bu kadar bağımlı olma yanlısı değilim insan istedikten snra herşeyi yapra.s

canım benim sorman bile hata bende 20 yasındayım daha ve evliyim eşim bu gun bir tokat atsa benim için biter ayrıl daha herseyin basındasın hayatını kurtarr mutlu olacaksın emin olll

çok şükür Allah bir daha kötüyle karşılaştırmasın..

eşin hasta canım hatta tıp dilinde bu hastalığın adınıda biliyorum ama neyse butür insanlar hastalığınıkabul edip tedavi bile olmaya yanaşmazlar
çok samimi arkadaşımın kardeşiyle eşimin akrabası evlendi allahtan karışmadım çocuk bu anlattıklarının hepsini yaptı kıza belki fazlası bile var kız terke etti çocuğu
neyse bence arkanda ailen var doktor olacağım diyorsun ekonomik özgürlüğünde elinde daha ne duruyorsun bence bundan sonra düzelmez düzelse bile çok yıpranmışsın yapılanlar unutulmaz
Allah kolaylık güç kuvvet versin arkadaşım

Ayrılmak istediğini öğrendiğinde başına dert olmadan ayrıldığına sevinmelisin, dilerim hayatın bundan sonra istediğin gibi olur, mutluluklar...

ilk sayfayı okuduğumda sana için için kızmıştım neden bu kız bu kadar kör demiştim...sayfanın sonuna doğru gelince boşandığını yazmışsın..inan çok sevindim...ve sen daha yolun başındasın..seni çok güzel günler beklediğine de eminim....

Herkeze merhaba,

Bi sesimi duyariyim istedim. Evet resmende bitti bosandik, bu zamana kadar cok arandim, cok yalvardi. Numarami degistirdim, bittigini anlattim. Suan okulumun bu senesinide bitirmek uzereyim, 1 ayim kaldi. Sinavlar cok yogun, umarim Allah yardimcim olacaktir.
Isim ayagima geldi, maddi s1k1ntimda yok Allaha sukur. ailem hala ne kadar dogru bir karar verdigimi hatirlatip durur. Huzurluyum, Mutluyum hatta. Kendime isime, okuluma ve sosyal faaliyetlere verdim burada. Hersey o kadar yolundaki, 5 ay icinde neler gordum neler yasadim.. hersey cok guzeldi, dilerim Allahtan daim eder.

Bir kapim kapandi, Ama ALLAH onlarca kapi acti bana. Sukurler olsun. ALLAH kimseyi umitsiz birakmasin. Mazlumun yaninda Allah.

Evlenmeden onceki halimi, Allah bana geri hediye etti. Hemde butun tecrubeleriyle, daha saglam basiyorum.

Herkeze hayatinda Mutluluk ve Huzur diliyorum Hoscakalin.

TEBRIKLER canimmmmm

Herseyin yolunda olduguna cok sevindim, umarim hersey gonlunce olur inchallah. kaydirigubbakcemile4

Onu cok seviyordum, 3 kere gittim geri geldim. Utaniyorum bunlari yazmaktan, kaldiki etrafina anlatacaksin. Sevgi insana bunlari yaptiriyor, beni nankorlukle sucluyor.
cok tutarsiz, bir bakiyorsunuz melek olmus, ertesi gun eski ruhsuz, anlayissiz erkek.
birgun kendini sevdiriyor, birgun nefret ettiriyor, ama son aylarda o masum hareketleri bile beni etkilemiyor artik.
Ailem sahip cikiyor ama ben kendime guvenemiyorum.

bilirim bitanem bilirim nasıldır öyle bir kca sahibi olmak öyle bir kaynana sahibi olmak ve onunla yaşamak zorunda olmak. ayrıldım bıraktım geldim çok şükür ailem yanımda mve öylesine rahatım ki şimdi konunu okurken allahım nasıl katlanıyor dedim kendi kendime aynılarının bir benzerini yaşadığım halde. bana sorarsan çok fazla şey kaybetmeden aklından kalbinden psikolojinden uzaklaş derim. ama sen bilirsin tabi ki. o aşkı da yakından tanıyorum o iğrençlikleri de. insanı kendinden nefret ettirip bir canavar haline geitriyorlar. uzaklaş ve özünü bul. ayrıca da çok kutsal bir meslek sahibi olacaksın inşallah. önüne bak derim hayır gelmez. adamın kendine hayrı yok ki. benim eşimde sen okulunu bitirince mali müşavir olunca beni bırakır derdi sürekli sanırım bu yükü taşıyamıyorlar. o yüzden sürekli ezme eğilimindeler galiba. sebebi her ne olursa olsun üç kuruşluk adamların kahrını çekmeye gelmedin dünyaya. bir kahır çekilecekse de adam gibi adam için çekilsin. nice erkekler var aşk dolu bakan gözlere muhtaç. nice kadınlar var saçının okşanmasına muhtaç.. bu adamlar hiç bir lşeyi haketmiyorlar varlığının kıymetini bilmeyen yokluğunla başbaşa kalmaya mahkumdur derim ben.....:1no2:

herkeze kucak dolusu sevgiler oncelikle :)

Konulari zaman zaman okuyup, takip ediyorum, o kadar cok guzel ve akilli bayanlarsiniz ki, iyiki buradayim diyorum her defasinda kendime.

Hala devam ediyor bu konular, gerci bitmeyecek biliyorum, bahsettigim konu, BOSANMAK. Bende hani 7 ay oncesine kadar buraya gelip, gözü yasli, gönlü kirik, caresiz, tukenmis, bitkin ve yorgun halde yazdigim o gunu hic unutamiyorum. Her hikayeyi okudugumda, tekrardan yasiyorum. Bazen hic girmeyim, okumayim bu konulari diyorum ama, anliyorum ki buda hayatin bir gercegi, ustelik benim hayatimin bir parcasidirda. Bu yazimla kimseye bosanma konusunda, cesaretlendirip, umitlendirmek istemiyorum ama ben eminim ki, herseyi denedim.

ugraslar, yani baska bir deyimle bosa kurek cekmekle evlilik gitmiyor! Uzun lafin kisasi, okuyorumda, evet erkeklerin hepsi ayni.

benim eski esim (artik resmende bosandik), hala bana ''Gel, cahillik ediyoruz ikimizde, cok genciz boyle hatalar olur, tekrar NIKAH BASVURUSU yapalim, geliyim seni almaya diyor''.
Okulumu soruyor, ne yaptin, Sen akillisin aslinda sormama bile gerek yok diyor, Kimseye takilmadan (yeni sevgiliden bahsediyor), seni geri evime getirmek istiyorum diyor. Diyorda diyorrrrrrrrrr her zamanki gibi, oysa daha ben bu depremden henuz ciktim, ne yeni sevgilisi?
O kendi hayatina kimseyi sokmamis (7 aydir), iliskiye baslamak istemiyorum, Seni bekliyorum diyor. anlayacaginiz hala umutlu, ama benim hem umudum hemde sevgim coktan tukenmisti.
Bunlari bana artik telefondan ulasamadigi icin, e-mail olarak yaziyor. Ben cevap yazmiyorum, ama okuyorum yinede.
Artik ona karsi ne nefret nede sevgi hissediyorum. Zaman gectikce, ayrilik koyuyor tabiki, ahhh gencligim diyorum bende kendi kendime :) 22 yasindayim hala :)

Cok zaman gecmesin, hissediyorum zaman gectikce benden uzaklasiyorsun diyor. Ama bu yere gelene kadar, sen neler yapmistim be adam :( Ben istermiydim ayrilmayi !

(yine gozlerim doldu) artik yazmayim. Kusura bakmayin, biraz doldum, yazmak istedim.

Back